Seriale Turcesti

Totul despre Keremcem (Ates) actorul din serialul “Bahar Viata furata”

Keremcem Dürük s-a nascut la data de 28 decembrie 1977 in orasul Milas ( Turcia ) este actor, cantaret de muzica pop, compozitor si regizor muzical.

A debutat in anul 2004, cu un rol in serialul „Kerem İle Aslı”

Detine peste 13 roluri in seriale TV si filme si a lansat 7 albume. A prezentat emisiuni TV si a obtinut multe premii, atat ca actor cat si ca solist pop, dar si un premiu pentru „cel mai frumos actor de seriale TV”keremcem-foto

A fost casatorit cu actrita Seda Güven, partenera sa dintr-un serial anterior. S-au casatorit la Paris, dar casnicia lor a durat doar noua luni, s-a terminat cu un comunicat de presa prin care asigurau ca vor ramane prieteni.

Dupa patru luni de la divort, actorul a confirmat noua sa relatie cu actrita Ezgi Asaroğlu , partenera din noul serial difuzat de Kanal D , “Bahar Viata furata” . Keremcem - EzgiKeremcem a postat, pe contul sau de Instagram,fotografia in care acestia s-au sarutat cu prilejul aniversării zilei de nastere a actorului.

Foto: Instagram.com
Foto: Instagram.com

Keremcem interpreteaza rolul lui Ates ( un avocat de succes) ,in serialul fenomen „Bahar: Viata furata”, difuzat de Kanal D.

Add comment