Seriale Turcesti

Steaua sufletului Episodul 22 Rezumat ( Ultimul Episod)

Azi, in serialul “Steaua Sufletului”, Zuhre isi atinge scopul, acela de a-l distruge pe Zekkar, barbatul care se face vinovat de toata suferinta pricinuita familiei si apropiatilor tinerei.

In urma ultimei “ispravi” a lui Zekkar, atunci cand acesta a incercat sa o defaimeze pe tanara, batranul Fikret a decis sa-si pedepseasca fiul. Vazand ca nu mai are puterea pe care i-o ofereau banii familiei, Zekkar ii face o propunere disperata lui Seyit, insa raspunsul tanarului il va lasa fara cuvinte pe temutul barbat.

Intamplator, Zekkar afla ca mama lui, pe care o credea moarta, traieste, iar acest lucru ii da o noua speranta barbatului care a suferit enorm dupa disparitia celei care i-a dat viata.

Seyit este in culmea fericirii cand afla ca Zuhre nu l-a tradat si ca frumoasa fata i-a fost devotata tot timpul, chiar daca a fost casatorita cu Fikret.

Mai mult ca oricand, Seyit vrea sa ramana pentru totdeauna alaturi de iubirea vietii lui, Zuhre.
Pentru Ali si Ruveyda se intrevede un viitor frumos, de cand tanarul a rupt legatura cu tatal sau. Cei doi tineri sunt increzatori in dragostea lor si decid sa ramana impreuna.

Cand, in sfarsit, Zuhre afla ce suferinta se ascunde in sufletul lui Fikret, cauta sa rezolve problema sotului ei. Nimeni insa nu se asteapta ca Zuhre sa fie, din nou, in fata unei situatii limita. Zuhre se zbate sa traiasca!

Nu ratati maine, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul “Steaua sufletului”. De joi, 11 ianuarie, debuteaza noul serial ”Dragoste si ura”, o noua productie turceasca ce va putea fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.     

Sursa: Kanal D

1 comment