Seriale Turcesti

Steaua sufletului Episodul 20 Rezumat

Proaspat iesit din inchisoare Zekkar trece la fapte, asa cum ameninta inca de cand se afla in detentie.

Barbatul a jurat sa-i faca sa plateasca pe toti cei care l-au infruntat, in ultimul timp. Printre persoanele care se afla pe “lista neagra” a lui Zekkar se numara tatal sau, sotia si mama vitrega.

Desi Fikret incearca sa cada la “pace” cu fiul sau, incercand sa traiasca in armonie cu acesta si sa dea uitarii disputele dintre ei, Zekkar nu pare sa isi doreasca acelasi lucru. Barbatul isi “alunga” tatal din casa, conform unei “intelegeri” intre cei doi.

In plus, Fikkret ii cedeaza si afacerile fiului sau, fapt care surprinde pe toata lumea. Plin de ura, Zekkar ii promite Sirmei ca Gunes, fiica acesteia, va avea de suferit din cauza “greselilor” femeii din trecut.

Sirma, care este foarte fericita de cand si-a regasit fiica, face tot ce ii sta in putinta pentru a-si proteja copiii de Zekkar. Satula de nemerniciile sotului ei, Sirma hotaraste sa il ucida.

Intre Ali si Ruveyda se infiripa o frumoasa poveste de dragoste si nu se stie cat va mai dura pana cand familiile tinerilor vor afla de relatia lor.
Seyit este nelipsit de langa Gunes si este tot mai implicat in afacerile familiei Demir, dupa ce tanara si-a pierdut tatal. Seyit si Zuhre se intalnesc tot mai des, prin intermediul parteneriatelor de afaceri dintre familiile Karakaya – Demir. Zuhre are parte de o uriasa surpriza din partea sotului ei.

Sursa: Kanal D

Add comment