Home / Rezumate / Steaua sufletului / Steaua sufletului Episodul 1 Rezumat

Steaua sufletului Episodul 1 Rezumat

Incepand de astazi, 6 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii romani vor fi martorii unei noi si fascinante povesti de dragoste, in noul serial “Steaua Sufletului”.

Fikret Karakaya, unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din regiunea Cappadocia, vrea sa se casatoreasca cu tanara si frumoasa Zühre. Tatal fetei isi aduce fata la conacul de la Niğde pentru nunta.

Zühre, care provine dintr-o familie foarte saraca stie ca tatal ei o “vinde” pentru o bucata de pamant, pentru a-si putea intretine familia, insa tanara nu accepta, sub nicio forma o astfel de casatorie. Odata cu ajungerea ei la conac, Zühre incepe lupta pentru eliberare si … supravietuire.

Intamplarea face ca in imprejurimile conacului tanara sa-l cunoasca pe Seyit, un tanar chipes care locuieste in vecinatate, cu familia. Drama prin care trece Zühre ajunge la urechile lui Seyit care, de indata ce o zareste pe tanara, se indragosteste iremediabil de aceasta.

Desi trebuie sa stea departe unul de celalalt, Seyit si Zühre se indragostesc iremediabil unul de celalalt. Iubirea tinerilor va reprezenta o cursa nesfarsita intesata de intrigi, drame si pericole de tot felul.

Nu ratati premiera serialului “Steaua sufletului”, astazi, 6 decembrie, de la ora 20:00, productie care va putea fi urmarita saptamanal, de miercuri pana vineri, la Kanal D. Serialul “Mireasa din Istanbul” se va difuza in fiecare luni si marti, de la ora 20:00.

Sursa: Kanal D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *