Home / Stiri / Sevda din “Dragoste si ura”, cea mai tanara actrita din distributia serialului!

Sevda din “Dragoste si ura”, cea mai tanara actrita din distributia serialului!

Gulderen Guler este una dintre tinerele actrite talentate din Turcia care promite un succes rasunator.

Gulderen Guler s-a nascut in 1999 in Istanbul si la doar cativa anisori si-a dovedit talentul actoricesc, iar parintii sai au sprijinit-o foarte mult pentru a imbratisa mai tarziu o cariera artistica de succes.

Frumoasa Gulderen Guler a fructificat in cel mai bun mod talentul ei actoricesc si a inceput inca din primii ani de scoala sa urmeze cursuri de actorie pentru copii si anul trecut, dupa finalizarea studiilor liceale a hotarat sa se inscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Academiei de Comunicare si Teatru Baskent.

In 2016, tanara a fost selectata in cadrul castingului organizat pentru serialul “Dragoste si ura”, in care joaca alaturi de mari actori cu renume internationa, de la care a avut foarte multe lucruri de invatat in timpul filmarilor. Desi initial ideea ca va juca intr-un proiect atat de amplu, a nelinistit-o putin, tanara actrita a reusit sa se adapteze rapid si sa se integreze in echipa actorilor, care au primit-o cu bratele deschise si au apreciat enorm talentul ei.

In toamna anului trecut, Gulderen Guler a realizat pentru prima data un pictorial sexy, deoarece era deja majora si a simtit nevoia unei schimbari si in plan profesional. Astfel ca sfioasa actrita si-a depasit propriile inhibitii si a filmat  un scurt videoclip publicitar chiar in locatia in care cu cateva luni in urma filmase alaturi de colegii sai pentru serialul “Dragoste si ura”.

In toamna anului trecut, Gulderen Guler a realizat pentru prima data un pictorial sexy, deoarece era deja majora si a simtit nevoia unei schimbari si in plan profesional. Astfel ca sfioasa actrita si-a depasit propriile inhibitii si a filmat un scurt videoclip publicitar chiar in locatia in care cu cateva luni in urma filmase alaturi de colegii sai pentru serialul “Dragoste si ura”.

Çoook teşekkür ederim @kursatacar_ 😇

A post shared by Gülderen Güler (@gulderengulerr) on

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *