Home / Stiri / Serialul turcesc „Ziua in care mi s-a scris destinul” incepe la Kanal D pe 12 octombrie!

Serialul turcesc „Ziua in care mi s-a scris destinul” incepe la Kanal D pe 12 octombrie!

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul

 

Serialul turcesc  „Ziua in care mi s-a scris destinul” cu Hatice Sendil si Ozcan Deniz in rolurile principale, va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, dupa ce productia „Gunes” ajunge la final.

Serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”, ce o are in rolul principal pe actrita Hatice Sendil (n.r. -Dila din serialul cu acelasi nume), va incepe pe 12 octombrie, la Kanal D, dupa ce productia „Gunes” va ajunge la final. Telespectatorii Kanal D vor avea parte de un scenariu puternic, in care doua mama isi disputa acelasi copil.

„Cred ca cel mai intens aspect al serialului este legat de faptul ca Elif, personajul pe care il interpretez, devine mama purtatoare, constransa fiind de imprejurari. Tine in ea copilul pe care, dupa nastere, il va ceda unei alte femei, si ea pusa intr-o situatie dificila: aceea de a alege ca pruncul sa ii fie purtat de altcineva pana la venirea acestuia pe lume. Nu va dezvalui mai multe pentru ca mi-as dori sa descoperiti pas cu pas o poveste extraordinara”, spune Hatice Sendil.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *