Seriale Turcesti

Serialul turcesc “Yaman” revine la Kanal D din 29 iulie

Începând cu 29 iulie, Kanal D va difuza cel de-al doilea sezon al serialul turcesc Yaman, de la ora 21:00. Până pe trei august serialul va fi difuzat după Dila, urmând ca, după ultimele trei episoade din aceasta, să fie difuzat de la ora 20:00 de luni până vineri.

Kanal D readuce astfel în atenţia telespectatorilor din România personajele îndrăgite din primul sezon Yaman şi poveştile complicate pe care acestea le trăiesc.

Tânărul Yaman este personajul principal care va uni două lumi antagonice, a bogaţilor şi a săracilor. Acesta va încerca din răsputeri să îşi schimbe condiţia socială prin muncă şi să-şi ajute familia.

Destinul îi zâmbeşte în ziua în care avocatul Selim Serez îl va lua pe Yaman de pe străzile sărace din Tozludere. Impactul pe care protagonistul îl va avea asupra familiei acestuia este imens. Fiul lui Selim, Mert, deşi introvertit şi timid, va vedea în Yaman un frate căruia îi poate destăinui neliniştile sale sufleteşti şi dragostea pe care i-o poartă tinerei Eylül.

La rândul lui, Yaman se va îndrăgosti de Mira Beylice, însă povestea lor de dragoste va fi în permanenţă încercată de prejudecăţile celor din jurul lor, dar şi de trecutul celor doi.

Din distribuţia serialului, deja cunoscut pe Kanal D, fac parte actori cu care publicul din România este familiarizat.

Pe Cagatay Ulusoy, interpretul lui Yaman, publicul are ocazia să-l urmărească şi în Feriha, iar Baris Falay, care îl interpretează pe avocatul Selim, a jucat în Ezel– serial de succes difuzat de Kanal D.

Postul TV a întrerupt difuzarea Yaman în primăvara aceasta pentru a introduce în grilă Trădarea, de luni până vineri, de la ora 20:00. Telespectatorii nu au fost foarte mulţumiţi de decizia Kanal D, care a promis că va reintroduce serialul în grilă.

Add comment