Seriale Turcesti

Serialul turcesc “Prizoniera dragostei”

Din 27 iulie este difuzat la Antena 1 , serialul turcesc “Prizoniera dragostei” ( aka Asla Vazgeçmem ) .

asla-vazgeçmem

 

 

 

 

 

 

 

Sinopsis

Nur dupa moartea tatalui ei ramane singura fiind astfel obligata sa traiasca alaturi de o matusa care lucreaza la una dintre cele mai bogate familii din Istanbul, pe nume Kozan.
Domeniul acestei familii avea reguli foarte stricte. Acest asa zis castel a lui Yiğit Kozan, are multe camere care ascund multe secrete. Ziua in care Nur si Yiğit s-au cunoscut este o zi furtunoasa care va rasturna totul cu susul in jos pentru fiecare membru al familiei.
Nur a atras imediat atentia tacutilor membrii ai familiei ce locuiau in conac. Imediat s-astabilit o relatie calda intre ea si Yiğit pe care mama lui a observat-o. Yiğit era cunoscut ca o fire violenta si actiuni impulsive, asa incat Nur fiind la randul ei incapatanata si cu o atitudine puternica a facut sa apara multe situatii conflictuale pana ambii au acceptat ca se se intampla intre ei este scanteia unei iubiri.
Ei au negat cu fermitate semnalele date de inimile lor dar pana la urma s-au predat. Yiğit avea insa un mare secret pe care l-a ascuns de Nur. Secretul incepe sa iasa la suprafata in momentul in care ei erau pe cale sa accepte ce se intampla intre ei incat asta a dus la o separare de nereconciliat. Dragostea care a inceput intre ei s-a transformat intr-un cosmar pentru fiecare.

Add comment