Home / Stiri / Serialul turcesc “Dragoste infinita” a fost premiat in Coreea de Sud!

Serialul turcesc “Dragoste infinita” a fost premiat in Coreea de Sud!

Serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”), produs de Ay Yapim, aceeasi casa de productie care a realizat si serialul “Yaman”, a castigat premiul special al juriului, in cadrul celei mai importante gale a filmului din Coreea de Sud, desfasurata la Seul, in 2016 – “International Seoul Drama Awards”. Premiul special al juriului, castigat de serialul “Dragoste infinita”, ravnit de foarte multi competitori ambitiosi din intreaga lume, a fost ridicat de nimeni altul decat frumosul actor Burak Ozcivit, insotit de renumita Hilal Saral, regizorul serialului.

Burak Ozcivit si Hilal Saral, care au ajuns la Seul pentru a lua parte la ceremonia de premiere din cadrul prestigioasei galei de la Seul, unde “Dragoste infinita” a fost nominalizat la categoriile “Cel mai bun serial” si “Cel mai bun actor”, imediat dupa incheierea filmarilor pentru serial si s-au intors victoriosi de pe continentul asiatic.

Vizibil emotionati dar in acelasi timp si mandri pentru performanta lor, de a cuceri pana si publicul coreean, Burak Ozcivit si Hilal Seral au reusit cu greu sa isi stapaneasca emotiile si sa adreseze cateva cuvinte de multumire juriului dar si celor aflati in sala imensa.

Cu ochii inlacrimati de fericire, sarmantul Burak Ozcivit a dedicat premiul, pe care il tinea cu mandrie in mana, intregii echipe “Dragoste infinita” si a transmis un mesaj emotionant:
“Va multumim pentru premiu! Aceasta reusita ne face foarte fericiti ca munca noastra din Turcia a fost rasplatita cu un asemenea premiu, la capatul celalalt al lumii! Dedic o jumatate din acest premiu colegilor mei care au contribuit la realizarea acestui serial de succes! Multumesc foarte mult juriului! Transmit salutari de aici marilor oameni din Turcia, care reusesc sa ramana verticali asemenea unor lei, in ciuda multor probleme pe care le-au experimentat pana acum! Sunt fericit ca sunt turc!

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *