Seriale Turcesti

Ritualul zilnic de frumusete al actritei Neslihan Atagul – Vezi aici cum isi intretine parul

Neslihan Atagul actrita care interpreteaza rolul lui Neriman in serialul “Un destin la rascruce” este una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia.

Intr-un interviu acordat site-ului eva.ro , Neslihan Atagul a dezvaluit ritualul zilnic de frumusete cat si modul in care isi ingrijeste parul.

“Voi începe prin a va spune că dacă nu mă demachiez seara, oricât de obosită aş fi, nu pot să adorm! Dimineaţa folosesc întotdeauna o cremă intens hidratantă, cu acţiune pe toată durata zilei. Seara, înainte de culcare, după ce mă demachiez, aplic o cremă antirid care conţine vitaminele A şi E. O dată sau de două ori pe săptămână folosesc o mască cu minerale pentru faţă. De asemenea, săptămânal, îndepărtez celulele moarte de pe faţă şi de pe corp prin gomaj sau scrub.” a declarat Neslihan Atagul.

Photo: famousfix.com
Photo: famousfix.com

“Folosesc de când mă ştiu o perie din păr natural, care nu electrizează, nu agaţă şi nu rupe firul de păr. Când mă spăl pe cap, folosesc întotdeauna o mască de păr pe bază de ulei de măsline”. a declarat Neslihan Atagul.

Add comment