Seriale Turcesti

Raspunsul producatorilor dupa ce au fost asaltati de fanii serialului “Dragoste infinita”!

 

Ay Yapım, casa de productie care a realizat serialul fenomen “Dragoste infinita, a raspuns pe Facebook la reactiile emotionante ale fanilor serialului.

“Furtuna “Dragoste infinita” continua
Ploua cu comentarii din toata lumea despre finalul serialului.
La finalul saptamanii trecute, ne-am luat ramas-bun de la productia Ay Yapım intitulata  ‘Kara Sevda'(“Dragoste infinita”, n.r.) iar reactiile cresc in intensitate ca o avalansa. 
Fani din intreaga lume au comentat finalul socant al ultimului episod si au aparut petitii pentru continuarea serialului.
Burak Ozcivit si Neslihan Atagül si-au luat ramas-bun, saptamana trecuta, cu un ultim episod de neuitat. Totusi, furtuna ‘Kara Sevda’ continua sa creasca precum o avalansa in social media. 
Fanii serialului, care este urmarit pe scara larga si in strainatate, nu au primit bine moartea lui Kemal. Unii asteapta sfarsitul fericit al serialului, in timp ce altii spun ‘mai bine murea iubitul meu decat Kemal’.
Telespectatorii din Turcia si Franta au deschis o petitie pentru continuarea filmarilor”, au scris reprezentantii producatorilor.

 

Se pare ca actorii principali ai serialului sunt deja angrenati in alte proiecte cinematografice, lucru care nu s-a intamplat in pauza de filmare dintre sezonul unu si sezonul doi, ne face sa credem ca Ay Yapım nu a semnat un contract cu Burak Ozcivit sau cu Neslihan Atagul pentru in un sezon. Prin urmare, sansele unui al treilea sezon sunt inexistente.

 

Sursa: Kanal D

Add comment