Seriale Turcesti

Puterea Destinului Episodul 66

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 66 REZUMAT

Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 66

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 66 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

 

La vestea aflata Berzan ramane incremenit si nu mai vrea ca Sila sa fie urmarita. Si oamenii lui Boran s-au linistit. Seara Berzan este informat de starea de sanatate a Zelyei si de actiunile lui Boran. El isi aminteste seara in care Zelyha a fost la el si i-a spus ca nu vrea nimic de la el pentru ca iubeste pe altcineva si apoi ce i-a facut…..
Zelya este bine si a fost dusa acasa la Boran. El este foarte suparat pe Sila. O intreaba cum de s-a dus ea de capul ei la Berzan. Sila ii spune ca s-a dus sa-i spuna ce a avut de spus si ca el a inteles ci cel care nu rezolva problemele si nu intelege se pare ca este el…..S-a facut seara si Celil nu a ajuns acasa. Bedar l-a sunat de multe ori si nu a raspuns. Sunt aratati cei doi care l-au luat singuri intrebandu-se ce vor face acum….
Narin o suna pe Sila s-o intrebe de Celil daca stie pe unde este. In acelasi timp pe Boran il suna Celil care ii spune ca vrea sa vorbeasca cu el si nu poate la telefon. Sila il aude pe Boran ca pleaca dar el nu-i spune unde merge. Narin incearca sa-i gaseasca scuze lui Celil ca poate este cu vreo cunostinta pentru a o linisti pe Bedar…..Ozlem ii aduce lui Esma medicamentele, ea se face ca le bea dar le ascunde profitand de neatentia lui Ozlem….Berzan nu este capabil sa faca nimic, este cu poza Zelyei in mana si isi aminteste de ea. Vine Canan si il intreaba cine este cea din poza dar nu-i raspunde nimic……
Zelyha si Sila nu pot dormi si povestesc. Zelyha isi face probleme ca s-au certat din cauza ei. Sila incearca sa o incurajeze sa nu renunte la ea, la copil si ca isi va putea reveni …….Boran merge si se intalneste cu Celil pe tarm. Boran o suna pe Bedar sa o linisteasca ca Celil este cu el. Celil ii spune de rudele lui Feride ca l-au luat si l-au dus si Boran il intreaba de ce nu s-au dus la el. Celil ii spune ca el nu mai stie ce face ca nu mai poate respira in Istanbul ca mereu se intampla ceva. Boran ii spune ca daca vrea se poate intoarce la Mardin. Celil ar vrea dar nu are casa si Boran ii spune ca nu trebuie sa-si faca probleme pentru ca el a fost cel care a cumparat casa lor. Celil este fericit. Cand ajunge acasa Bedar este fericita si ea si vrea imediat sa se intoarca dar vor trebui sa vorbeasca prima data cu doctorul…..Sila s-a culcat singura si intr-un tarziu intra in camera Boran o vede cu copilul langa ea in pat si iese, nu o deranjeaza……
Ozlem pleaca la munca si este putin ingrijorata de cum vorbeste iar Esma. Dupa ce pleaca Esma il suna pe Berzan dar el nu-i raspunde. O suna apoi Sila pe ea sa-si ceara scuze cu nu s-au putut duce sa se intalneasca si daca vrea se pot intalni in cursul acelei zile si Esma ii spune ca bine…..La Berzan merge unchiul lui Feride si ii spune ce a facut….
Abay o duce pe Feride la atelier. Ea ii povesteste de unchiul ei si atunci el isi aminteste de cel care l-a atacat dar nu-i spune nimic…..Acasa la Sila vine in vizita Dilaver si semneaza niste acte si ii spune ca nu stie cand pleaca., adica atunci cand vrea tatal lui si ca nu a mai vorbit cu Ceren si Sila ii spune sa vorbeasca……
Celil si Bedar se intorc de la doctor care le-a spus ca se pot intoarce la Mardin, trebuind sa mearga acolo la spital. Ea se intreaba ce se va intampla cu copiii si el zice ca ei vor ramane acolo ca are cine avea grija de ei….. La birou la Boran vine in vizita Zeynep. Ea ii povesteste ca este bucuroasa de vacanta avuta ca s-a intalnit cu mama si fratii ei. Apoi il intreaba de Zelyha si el ii spune ca nu este bine. Zeynep se ofera sa discute cu Zelyha si atunci Boran hotareste sa mearga acum sa vorbeasca cu ea inainte de plecarea ei la Mardin…..
Zelyha se simte oarecum jenata fata de Firuz si Kevser ca ii deranjeasza mergand la Mardin dar ei se arata foarte binevoitori si se bucura ca o pot ajuta. …Esma merge la Berzan dar cum el nu este acasa ea intra sa-l astepte…..
Berzan il duce pe unchiul fetei la Boran la firma. Boran tocmai pleca, respectivul se prezinta ca fiind unchiul lui Feride si vorbeste de onoarea lor si ce l-a mai sfatuit Berzan si atunci Boran il intreaba daca cumva l-a speriat Berzan. Dar el zice ca nu are nicio o legatura cu Berzan. Apoi Boran pleaca cu Zeynep….Abay si Feride merg ca ea sa se inscrie…..
Berzan ajunge acasa, el ii zice lui Esma ca nu si-a dat seama ca l-a sunat. Esma ii spune ca se poate intalni cu Sila dar Berzan nu ii raspunde nimic…..Zeynep il intreaba pe Boran daca Sila stie ca merge la ei iar el ii spune ca va vedea cand ajung. Cand intra Sila este putin surprinsa mai mult din cauza ca Boran nu a sunat-o inainte. Boran ii spune ca a venit pentru Zelya si Sila ii spune bun venit.
Dilaver se intalneste intr-un parc cu Ceren. El ii spune ca a venit la Istanbul sa se razbune pe Sila si i s-a intamplat altceva si acum pleaca trist inapoi. O apuca de mana si Ceren la fel. El ii multumeste ca i-a deschis ochii si s-a transformat in alt om. Ea il intreaba ce va face de acum incolo si el ii spune ca poate merge la Mardin…….
In timp ce Zeynep si Zelyha discuta la fel fac si Sila cu Boran si ea ii spune ca era mai bine daca ar fi sunat-o inainte dar el o intreaba ca la fel trebuia sa faca si ea inainte de a merge la Berzan. Sila ii spune ca ei se poarta deja ca doi straini. Ii mai spune ca se pare ca ambii au nevoie sa se gandeasca si el ii spune sa faca ce vrea. Sila pleaca de acasa exact cand Zeynep iese din camera Zelyhei si isi da seama ca nu este in ordine cu ei……
Sila merge la Melis si ii povesteste ce s-a intamplat. Ea ii spune ca poate sta acolo cat vrea. Sila vorbeste cu ea despre copil ca ii lipseste si nu va putea sta fara el. Sila isi doreste ca Boran sa fie cel de dinainte…..Firuz ii spune lui Kevser ca se simte mai bine si se va simti si mai bine daca se intoarce la Mardin……
Esma se pare ca nu a primit un raspuns favorabil de la Berzan si cum nu poate dormi il suna in miezul noptii, el este deranjat si ii spune ca s-a razgandit sa fie clar nu mai vrea razbunare dar ea ii spune ca pentru Cihan sa faca asta si apoi el ii inchide telefonul……
Ozlem se trezeste si ea noapte nelinistita din cauza unui pistol ce il are in casa si pe care Esma l-a vazut si ii schimba locul. Esma se simte tot mai rau , nu se mai poate controla este agitata si Ozlem banuie ca nu si-a luat medicamentele. Ele vorbesc si Ozlem ii spune ca totul va fi in regula ca are nevoie de timp. Din greseala Ozlem varsa vasul in care Esma a pus pastilele ce nu le-a luat si se supara…..
Zinar si Dilaver sunt gata de plecare la fel si Firuz cu Kevser si Zelya…..Cand Abay afla ca Sila a plecat si Boran nu o cauta nu-i vine sa creada ca el s-a schimbat asa de mult. El este foarte suparat dar Boran ii spune sa nu se amestece. Boran este foarte hotarat sa nu o caute pe Sila si Abay ii aminteste de cate ori a disparut cum s-a bucura ca a gasit-o, apoi pentru ca reusesc sa se inteleaga Abay se supara si pleaca. ….
Ozlem merge la doctorul Esmei si la el in birou aflandu-se Zeynep. Ii spune ca trebuie sa vorbeasca urgent cu el. Zeynep iese iar dupa ce Ozlem pleaca si ea se reintoarce el ii povesteste despre caz. Ii suna telefonul si Boran o roaga sa se vada. Ei merg la o terasa si el ii povesteste tot ce s-a intamplat intre el si Sila. El spune ca problema a plecat de la Berzan dar ea ii spune ca nu crede si ca problema este la el…..
Ozlem tot nu se intelege cu Esma. Esma il suna pe Berzan si el ii spune ca nu mai vrea sa se razbune si sa renunte si ea. In schimb Esma nu poate renunta si nu accepta ce i-a facut el fiind cel mai bun prieten si nici nu se mai poate controla. Ea sparge tot ce apuca. …..
Zeynep o suna pe Sila sa se intalneasca ca are ceva important sa-i spuna….Ozlem este la farmacie dar nu poate lua medicamentele fara reteta deoarece Esma le-a aruncat si merge iarasi la doctor pentru reteta si apoi le cumpara din nou….Sila pleaca de la firma si chiar atunci ajunge Esma cu un taxi si ea ii spune soferului sa urmareasca masina…..
Zeynep o asteapta pe Sila la o cafenea. Ajunge acolo si Esma. Sila se intalneste cu Zeynep. Intre timp pe Sila o suna Boran dar ea nu-i raspunde. Esma se aseaza si ea la o masa si le urmareste….. Zeynep ii spune din nou ca este foarte norocoasa si ca Boran are pentru ea sentimente speciale. Ii mai spune ca a vorbit cu Boran si ca isi da seama ca are probleme si Sila ii spune ca poate ar fi bine sa-l ajute dar Zeynep ii spune ca acum terapia este ea adica Sila……
Ozlem ajunge acasa si vede ce dezastru este, cauta pistolul si nu il gaseste. O suna atunci pe Esma dar telefonul ei este acasa. Atuci isi aminteste de Berzan si il suna si ii spune ca daca Sila pateste ceva el va fi de vina ca Esma a luat un pistol si a plecat. Berzan il suna atunci pe Boran si ii spune de Esma. Boran suna urgent oamenii care erau afara si o pazeau pe Sila si apoi pleaca si el acolo. Esma se ridica si merge la Sila, bate din palme ca uite ce bine se sustin acum una pe alta ca au uitat ce s-a intamplat inainte, apoi Esma ii spune Silei ca este proasta si crede ca va castiga mereu si incepe sa o inviniasca si Zeynep ascultand-o isi aminteste ce i-a spus colegul ei si isi da seama ca ea este persoana respectiva si pentru a scapa de Esma ii spune Silei sa plece. Ele se ridica dar atunci Esma scoate pistolul, ameninta din nou dar Zeynep vorbind cu ea stie cum sa o faca sa lase pistolul jos dar in aceea clipa intra Boran care o striga pe Sila si Sila este foarte fericita si se arunca la gatul lui Boran moment in care Esma devine iar agresiva ridica pistolul si trage……….. Pe de alta parte Berzan ii spune lui Canan ca vor pleca intr-o calatorie.

© www.serialeturcesti.ro

Add comment