Home / Rezumate / Puterea destinului / Puterea Destinului Episodul 52

Puterea Destinului Episodul 52

Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 52

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 52 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

Sila se plimba pe tarm alaturi de Boran…..Zinar ii spune la telefon lui Firuz ca urmatoarea zi il va duce pe Ahmet aga. Dilaver afla si el ca tatal lui l-a luat pe Ahmet aga, este mirat si spune ca Boran se va bucura de decizie…..Bedar si Celil pleaca si fara sa-si dea seama vorbesc de dosare Narin ii aude si ei spun apoi ca este pentru casa si reusesc sa o faca pe Narin sa stea acasa…..

Ali aga merge in vizita la Zinar impreuna cu Osman, nepotul lui Ahmet aga sa-l impresionaeze cumva si sa il faca pe Zinar sa ii dea drumul lui Ahmet. Ali aga cauta sa-l scuze cumva pe Ahmet aga legat de impuscarea lui Boran dar Zinar nu se lasa induplecat si atunci nepotul lui Ahmet, Osman spune ca greseste iar Ali aga ii cere sa se mai gandeasca la decizia lui…..

Boran si Sila iau masa la un restaurant si el ii povesteste de perioada studentiei la Istanbul si a felului cum era perceput de catre colegi ca si copilul din Mardin. Boran este din nou sunat de doctorita care ii face mereu program si apoi ea o vrea pe Sila la telefon. Zeynep o cheama la spital sa stabileasca programul lui Boran. …..Zeynep vorbeste apoi cu un coleg despre Boran si ce coincidenta ca dupa atatia ani s-au intalnit acolo fosti colegi de scoala……Narin o suna pe Sila si ii aminteste sa nu uite de sosirea lui Emir si atunci Sila il suna si afla ca deja a fost luat de la aeroport. …..

Bedar incepe chimioterapia, doctorul il intreaba pe Celil daca vor fi capabili sa rezolve cu banii si el spune ca da…..Boran ajunge la firma si acolo vedem ca iar este urmarit de Ekren care il suna pe Ahmet nestiind ca este tinut sub supraveghere de catre oamenii clanului. Osman il intreaba pe Ali aga cand o sa-i dea drumul Zinar unchiului sau si Ali aga este convins ca se va rezolva……Mai tarziu Abay vrea sa-l ia pe Boran de la lucru spunand ca ajunge si sa mearga sa mai ia aer……
Sila vorbeste cu Zeynep legat de situatia lui Boran si o intreaba pe Sila daca stie pe care dintre persoane nu si le aminteste Boran si Sila ii spune de Emre si atunci Zeynep vrea sa afle detalii despre el…..La firma Dilaver face din nou sedinta si vede ca iar nu vine Sila si atunci zice ca rezolva el. ….. Celil plateste tratamentul si este ingrijorat ca ramane cu bani cam putini……
Emir ajunge la Sila si este si el impresionat de casa ei si vrea sa afle de la Narin cate camere sunt si ii cere sa ii arate tot ….Sila vorbeste in continuare cu Zeynep si ii spune sa il aduca ziua urmatoare pe Boran…..Boran vrea sa afle de la Abay ce s-a intamplat in aceea noapte, abay il intreaba ce isi aminteste si Boran ii spune o parte din ce isi aminteste, el spune ca poate a vazut pe cineva dar nu isi aminteste. Abay ii spune cum a fost dus la spital si ca a pierdut mult sange. Din nou Erken il urmareste in timp ce se plimba cu Abay dar vine politia il legitimeaza si il ia……
Ali aga incearca o alta cale de a-l indupleca pe Zinar si aduce vorba de tatal lui Osman daca l-a cunoscut si incepe sa-i spuna dar Zinar nu este impresionat si apoi Ali aga iar reia discutia legata de Sila si Boran si Zinar de data asta ii inchide gura. …..
Bedar si Celil se intorc de la spital Bedar oboseste se aseaza pe o banca si il intreaba pe Celil cat a platit si cum stau cu banii si el ii spune sa nu isi faca griji dar Bedar il intreaba cum se vor descurca cu toate si el spune ca toate se vor rezolva……
Sosirea lui Emir ii bucura pe Celil si Bedar si le povesteste cum a venit cu avionul……Boran este la birou si vine la el Dilaver. Prima data Boran pare ca nu il recunoaste dar apoi ii ureaza bun venit……..
Zinar afla ca Erken a fost prins de politie…..Seara la cina Sila le spune parintilor ei ca le-a gasit o casa care este aproape de scoala lui Emir. Boran le povesteste ca a venit Dilaver iar Dilaver la randul lui ii spune lui Zinar ca a fost in vizita la Boran si el il intreaba ca ce a cautat acolo si Dilaver ii spune ca nu s-a intamplat nimic si Boran l-a primit bine apoi el ii spune tatalui sau ca mai ramane la Istanbul.
.La spital profesorul merge la Zeynep sa-i povesteasca cum avanseaza Boran. Ea ii spune ca il cunoaste demult pe Boran si profesorul ii spune ca se poate ocupa in continuare de el…..Bedar se simte jenata ca Sila a cheltuit iar bani pentru ea. Cand Bedar vrea sa se ridice ameteste dar le spune ca nu are nimic. Sila si Narin isi fac griji pentru sanatatea lui Bedar. Seara dupa cina Emir si Dilan merg la Bedar in pat si vor sa le spuna o poveste. Vine la ei si Narin si cand Bedar spune ca doar Sila lipseste apare si Sila. Bedar le spune atunci o poveste care de fapt o intamplare din viata ei si Emir zice ca tot nu a inteles daca este poveste sau adevar si Bedar ii spune ca este si poveste si adevar……Erken la randul lui neaga ca ar fi avut vreo legatura cu Boran ca el nu a fost la Mardin dar politistul ii arata atunci copie dupa biletele lui de avion si autobuz. Boran este sunat de la politie sa mearga acolo……Bedar ii da lui Celil tot aurul ce-l are sa-l vanda el nu vrea dar nu o poate convinge pe Bedar…..Boran este sunat de Zinar si ii spune ca vrea sa vorbeasca cu el……
Pana la urma Ekren marturiseste dar spune ca nu si-a luat banii…..Boran spune politiei ca nu stie cine l-a impuscat si apoi ei il pun sa se uite la Ekren si atunci Boran isi aminteste cum l-a intrebat de farmacie si spune ca intradevar acela este ucigasul. Politistul ii spune apoi lui Boran ca acela a fost pus de Ahmet sa il ucida…..
Boran ajunge la firma si acolo da de Zinar si Ahmet aga pe care i l-a adus Zinar. Zinar zice ca s-a tinut de cuvant si daca vrea poate sa-l pedepseasca el Boran vrea sa vorbeasca singur cu Ahmet aga.Boran ii spune ca a doua oara a procedat asa si are probleme cu el. Il cheama pe Zinar si ii spune sa-l duca la tribunal care poate ca va lua decizia corecta in ce il priveste……
Celil ii aduce banii pe aur lui Bedar si el este trist dar ea cauta sa-i ridice moralul pentru ca el se simte un om mic ca a vandut aurul dar Bedar zice ca este un om important pentru ca este sotul ei…..La Dilaver vine secretara si ii spune ca a venit o persoana pentru angajare pe postul de avocat. Dilaver o primeste pe Ceren si cum ii place de ea o angajeaza imediat si apoi i-o prezinta Silei. ….
Boran se intoarce spre casa si il suna Zeynep si zice ca o sa mearga la ei…… Boran o primeste pe Zeynep si ea il pune sa-i povesteasca il intreaba daca isi aminteste de Emre. Boran nu isi aminteste de Emre. Emir ii asculta ce vorbesc si il prinde Bedar si el se mira ca ce fel de doctor este ca trebuie sa-i povesteasca tot…..Zinar este condus de Dilaver si il intreaba el cand se intoarce ca trebuie sa fac pe sotul si tatal ca se pare ca a uitat de Ummu dar el ii spune ca mai are treaba……
Seara la cina este invitata si doctorita. Emir o intreaba daca au fost colegi si el afla ca au fost la aceiasi scoala la care a invatat si el si atunci Zeynep le arata o poza cu ea si Boran elevi. Dupa cina Zeynep pleaca chemandu-l a doua zi pe Boran la spital……..
Mai tarziu Sila da de Narin prin casa care nu poate dormi si o intreaba pe Sila de unde a aparut doctorita asta si ca ea nu a mai vazut un astfel de doctor sa stea atat pe capul lor……Ali aga isi mai incearca norocul si cu Dilaver, ii spune ca in clan situatia este foarte incurcata. Dilaver ii spune ca tata lui tine de traditie si atunci Ali aga ii aminteste iar de Sila si sa se gandeasca bine ca acum el este foarte important. …..
Sila ii spune lui Boran ca-l iubeste foarte mult si el isi aminteste ce i-a mai spus ea alta data si atunci ea ii spune ca trebuie sa-i dea raportul doctoritei ca si-a amintit.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 53

© www.serialeturcesti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *