Seriale Turcesti

Puterea Destinului Episodul 51

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 51 REZUMAT

Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 51

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 51 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

Sila ridica capul si il vede si ii spune ca a stiut ca se va trezi si apoi le da tuturor vestea cea buna dar inca nu stie cand va iesi din spital. ……. La spital medicii discuta de starea lui Boran si spun ca ar avea nevoie de un psihiatru. …Vine Abay Boran ii spune ca este bine apoi el il intreaba pe Abay ce a patit ca nu isi aminteste. Abay este surprins dar nu vrea sa vorbeasca desprea asta cu el…..
Zinar o suna pe Sila si ii spune ca Ahmet a fost luat de politie si ea ii spune de Boran…..Ahmet este la politie si spune ca nu el l-a impuscat pe Boran si ca nu a fugit din Mardin. ….Esma si Dilaver sunt din nou la o cafenea si el ii spune ca se bucura ca au ajuns asociati si ii spune ce are de gand sa mai faca…..Sila este cu Bedirhan la spital si povestesc cu Boran. Sila ii vorbeste de Emir si Boran nu isi aminteste cine este Emir…..
Medicii prezinta situatia lui Boran doctoritei psihiatre care il va trata. I se spune ca este sef de clan din Mardin si ea se sperie sa nu fie impuscata ca stie povestile cu sefii de clan…….Boran o intreaba si pe Sila ce a patit ca nu isi aminteste si nici ea ca si Abay nu vrea sa-i spuna. Vine doctorul il intreaba cum il cheama si el nu isi aminteste, spune ca Bedirhan, Sila se ingrijoreaza…..
Abay ii povesteste lui Gizem despre Boran dar ei spun ca o sa-si revina pana la urma. Gizem ii spune ca a acceptat oferta pentru noul job din Germania. …Sila merge in cabinet la medic si afla ca sunt ceva probleme legate de faptul ca nu isi aminteste si pentru aceasta au nevoie de o psihoterapeuta. …….
La Boran intra noua doctorita, il intreaba daca este din Mardin si in timp ce il consulta Sila vrea sa intre in salon si doctorita ii spune sa astepte afara si ea asculta la usa conversatia dintre Boran si doctorita. Dsoctorita ii spune ca o cheama Zeynep si ca se bucura ca l-a cunoscut. …..Bedar si Celil afla si ei verdictul si medicul le spune ca Bedar are o tumoare…….Dilaver conduce acum firma lui Sila, el face sedinta cu sefii de acolo, le spune ca vrea sa-i ajute ei nefiind siguri de bunele lui intentii…….
Bedar si Celil dupa vestea primita merg si se plimba si povestesc de relatia lor si Celil ii spune cat de mult o iubeste. Ii suna Dilan care ii cearta ca nu au ajuns inca la ea. Seara o duc si pe ea la Sila…… Abay este singur la o terasa si il suna Lusin si el ii spune ca Gizem va pleca in Germania asa ca sa fie linistita si ca el nu are nevoie de nimeni ca are o sora…..Gizem este la Boran si ii spune si lui de decizia ei de a pleca……Dilan este suparata si se plange cuiva la telefon si Bedar asculta la usa si apoi intra la ea si ii spune ca are dreptate sa fie suparata si Dilan este necajita ca toti au fost impreuna si ea a ramas singura asa de mult timp.
Abay este la Boran si vorbesc de plecarea lui Gizem. Boran il intreaba daca isi aminteste de o anumita fata de mai demult din Mardin daca stie cum o chema, Abay ii spune ca Zeynep si atunci Boran ii povesteste de doctorita pe care o cheama tot Zeynep si Abay se mira de coincidenta……
Dimineata Zeynep vine la Boran si afla ca el va pleca acasa. Ea incepe tratamentul si incepe sa-l intrebe cum se numesc diferite obiecte si apoi ii spune ca terapia va consta in purtarea multor discutii……La spital sosete Zinar si afla ca in aceea zi Boran va fi externat. El intra la Boran, il intreaba daca este bine. Boran il intreaba si pe Zinar ce a patit si Zinar ii spune ca a fost impuscat dar el tot nu isi aminteste. Intra Sila si Abay aduce un scaun pe rotile dar Boran refuza cu toate ca merge greu….
Bedar si Celil sunt la medic si afla ce tratament trebuie sa faca. Dar trebuie sa se hotareasca daca vor fi acolo sau la Mardin si Celil ii spune ca vor fi la Istanbul……La politie inca nu s-a luat nici o hotarare in ce il priveste pe Ahmet si Zinar din acest moriv este suparat si ii spune lui Dilaver sa nu se mai amestece si apoi Dilaver afla ca si Zinar este la Istanbul…..
Ahmet aga este pana la urma lasat sa plece…… Boran in drum spre casa in masina incepe sa-si aminteasca cate ceva legat de impuscaturi dar nu ii spune Silei……Dilaver face in continuare pe marele patron la firma Silei….. Bedar isi face probleme cum vor putea suporta financiar tratamentul ei pentru ca nu vrea sa-i spuna nimic lui Sila. Ei hotarasc ca trebuie sa-si gaseasca o casa cu chirie. Ei se uita dupa casele care sunt de inchiriat si Celil afla pretul chiriei dar li se pare foarte mult…..Boran si Sila ajung acasa. Boran admira casa si Sila ii spune ca a fost a bunicii ei.. Sila o suna pe Dilan ea fiind alaturi de un baiat Oguz si ii spune ca o sa ajunga imediat….
Boran o intreaba pe Sila daca i-a fost dor si ea spune ca i-a fost foarte dor. Suna telefonul lui Boran si raspunde Sila la telefon fiind Zeynep apoi i-l da pe Boran. Sila nu poate fi atenta la ce vorbeste Boran pentru ca ii suna si ei telefonu, Narin o anunta ca a venit si ea si este la autogara. Pentru ca Sila este mai mult atenta la ce vorbeste Boran auzindu-l vorbind de o surpriza pe care i-a pregatit-o doctorita, ii inchide telefonul lui Narin apoi il intreaba daca este ceva si el spune ca nu este nimic apoi ea isi aminteste de Narin si pleaca. Boran deschide scrisoare scrisa de Sila si o citeste. Seara sunt toti impreuna la cina. Sila observa ca Boran nu prea mananca. Ea ii intreaba pe Bedar si Celil ce au facut toata ziua si ei spun ca s-au ocupat de Dilan…..
Dilaver este la firma discuta cu cei de acolo despre sedinta ce urmeaza sa aiba loc si in care se hotareste functia ce o va detine Dilaver…. ..Sila este informata de un sef de la firma de sedinta ce va avea loc in ziua urmatoare legat de planul lui Dilaver. Boran o intreaba daca merge ziua urmatoare la firma, ea zice ca nu dar Boran ii spune sa mearga sa nu lase firma goala. …Bedar o pupa mereu pe Dilan si Narin ii spune ca este geloasa asa ca Bedar le aduna pe toate in jurul ei apoi ea spune de planul lor de a se muta si Sila ii spune ca o sa-i ajute ea sa caute casa dar Bedar refuza. Suna Emir care iar este suparat ca a ramas singur si spune ca va merge si el la Istanbul si Bedar ii spune sa vina si ca vor avea o casa a lor la Istanbul…….
Noaptea Boran se trezeste agitat el avand cosmar din cauza focurile de arma. …. A doua zi Abay ii povesteste lui Boran ca a dus-o pe Gizem la aeroport si Boran ii spune sa mearga si el dupa Gizem .Sila pleaca la firma si Abay se mira de schimbarea lui Boran legat de munca Silei si ca el isi sutine acum sotia. Ea le spune ca oricum Emre nu mai lucreaza si Boran intreaba cine este Emre si Abay nu o lasa sa-i spuna……
La sedinta de la firma este Esma si persoana care s-a oferit sa o ajute pe Sila lucru care il face pe Dilaver sa nu se simta prea confortabil……..Tocmai cand Abay vrea sa plece vine la Boran Zeynep si ea il recunoaste pe Abay, deci s-a dovedit ca Boran de ea si-a amintit……..
La sedinta se voteaza si Dilaver este ales director. ……Zinar ajunge la locul in care oamenii lui l-au prins si dus pe Ahmet aga si il va tine acolo…..Sila ajunge acasa, urca scarile si atunci ii aude vorbind pe Zeynep cu Boran si asa afla si ea ca Zeynep si Boran se cunosc de mai demult.

Citeste continuarea Puterea Destinului Episodul 52

© www.serialeturcesti.ro

14 comments