Home / Rezumate / Puterea destinului / Puterea Destinului Episodul 50

Puterea Destinului Episodul 50

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 50 REZUMAT

Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 50

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 50 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

Sila are un vis cum ca se trezeste dimineata si Boran este in camera, ii spune ca i-a fost dor de ea si de copil si sa nu mai planga. Ea ii spune ca i-a fost frica ca a lasat-o cand nu l-a gasit acasa si el ii spune ca pana la sfarsitul zilelor lui ii va fi alaturi. …..Narin este ingrijoarata din cauza sanatatii lui Bedar, vine doctorul si le spune ca Narin ar putea sa afle sexul copilului. Bedar afla pe de alta parte ca are probleme cu sanatatea si trebuie sa-si faca o biopsie si sa-si planifice un control….
Sila lasa copilul lui Kevser si pleaca la spital si ii povesteste visul si o intreaba ce sa-i transmita si ea zice sa-i spuna ca il asteapta acasa. Sila pleaca dar spune soferului ca nu merge direct la spital….Narin afla ca va avea o fetita…..Sila ajunge la spital si afla si ea noutatea legata de Narin……
Doctorul se intalneste cu Celil si el nestiind ca Bedar nu le-a spus il intreaba daca ea si-a facut programare. Sila intra la Boran, ii spune ca Narin va avea o fata si ca inainte de a veni acolo s-a dus sa vada scoala si i-a inregistrat pe copii pe telefon si ii da drumul sa auda si Boran. Apoi ii da drumul si reportajului pe care l-a facut pentru el in scoala si ca toti sunt foarte fericiti. Vine la spital Abay cu Lusin si el este sunat de Gizem….Ahmet aga se ascunde cand vede ca vine politia la adresa unde se afla si reuseste sa scape…..
Doctorul o informeaza pe Sila de starea sanatatii lui Boran si ca ar fi bine sa vina un specialist din Istanbul…..Esma il informeaza pe Dilaver ce s-a mai intamplat pe la firma. El nu stie daca poate merge momentan la Istanbul……Sila ii spune lui Abay despre specialistul din Istanbul si el spune ca se va ocupa. ….Narin vorbeste cu Sila si ii spune cat este de suparata ca Azad nu a putut afla ca va avea o fata si ei ii este frica si pentru fratele ei……
Celil este foarte ingandurat, nu vrea sa manance si Bedar ii spune ca vor trebui sa astepte ea nestiind exact motivul supararii lui dar pana la urma Celil ii spune ca a aflat de boala ei…… Abay vorbeste cu Gizem care ii spune ca va veni ziua urmatoare cu specialistul si Lusin este suparata cand il vede pe Abay bucuros ca vine Gizem. El vorbeste cu Lusin si ii spune ca si-a dat seama ca ei nu-i place de Gizem. El a fost mereu alaturi de ea si acum ea nu pare ca ar face la fel. Ei ii este frica ca daca el se casatoreste cu fata aceea va ramane singura acolo si Abay ii spune sa nu isi faca griji…..Bedar ii spune lui Celil ca nu a vrut sa spuna inca din cauza problemelor lui Boran sa nu mai fie si ea o bataie de cap pentru ei…….A doua zi Abay primeste la spital pe musafirii din Istanbul….
Tocmai cand Sila ii spune lui Boran ca vin pentru el musafiri de la Istabul se intampla ceva cu Boran. ……Ahmet aga este acum la Istanbul si il cauta Erkan, ucigasul. El ii povesteste ce s-a intamplat la Mardin si ca daca nu ii da bani s-ar putea sa aiba probleme. In sfarsit este aratata fata lui Erkan. Ahmet tot nu vrea sa-i dea bani. Erkan ii spune ca nu doar pe Boran l-a urmarit ci si pe el si stie tot ce face si sa pregateasca banii. Ahmet pune acum sa fie urmarit Erkan……Esma este sunata de Emre care ii spune ca trebuie sa vorbeasca…..
La spital medicii sositi verifica toate analizele lui Boran. Este nevoie ca Boran sa fie dus la Istanbul cu ambulanta si Sila este deacord. Ea le spune si parintilor ei. Celil ii spune atunci lui Bedar ca trebuie sa mearga si ei la Istanbul pentru analizele ei…..Esma se intalneste cu Emre si el ii face o propunere legata de firma in numele lui Sila si ea intreaba daca Sila stie si Emre ii spune ca nu…..Sila ii povesteste lui Boran ca va fi dus la Istanbul si ca vor merge si ei cu el…..
Gizem este in vizita la Lusin si ea afla ca si fratele ei pleaca si ar vrea ca si ea sa plece dar Abay ii spune ca va merge dar momentan ei se ocupa de Boran…..Celil si Bedar ii spun Silei ca si ei vor merge la Istanbul…..Kevser ar vrea sa plece si ei dar Narin le spune ca ar trebui sa ramana acasa, cu greu sunt convinsi sa nu mearga…..Celil si Bedar se pregatesc de plecare si Emir va ramane cu Narin cu toate ca acum si el ar vrea sa mearga…..Sila impreuna cu copilul Bedar si Celil pleaca la Istanbul….
Esma isi aminteste de discutia avuta cu Sila atunci cand a murit Burhan, apoi este sunata de Dilaver care ii spune ca a venit la Istanbul si afla ca si Sila este la istanbul, ea se intereseaza la ce spital sunt……Sila si Boran ajung la spital iar Bedar cu Celil la casa pregatita de Sila. Casa li se pare foarte impunatoare si Celil intreaba daca asta este tot a lui Sila. Bedar este si ea impresionata de casa si este rusinata cum arata ei si ce cauta intr-o astfel de casa…..
Dilaver il cauta in continuare pe Ahmet aga fiind convins ca il va gasi….. Ahmet aga afla ca au venit cu totii la Istanbul…..Abay si Gizem ii spun Silei sa mearga acasa sa se odihneasca ca vor ramane ei la spital…..Bedar se tot intreaba cum vor putea trai ei in aceea casa dar Celil o incurajeaza si discuta apoi de biopsia ce trebuie sa o faca si cum ii va spune Silei acest lucru. …..Narin si Emir sunt acasa la parintii lui Narin, ii suna Celil si Bedar si le spune cum au ajuns. Bedar intreaba de toti cum se simt. Emir intreaba el cand va merge si daca nu il duc se urca singur in autobuz…….
Ahmet primeste informatiile despre ce face Erkan si le spune oamenilor ce si cum sa faca legat de Erkan…..Gizem si Abay sunt tot la spital si ea ii spune de oferta ce a primit-o dar inca nu a luat o decizie si Abay se intristeaza…….Ahmet primeste telefon si crezand ca este de la omul lui intreaba daca a rezolvat si atunci il aude la telefon pe Ekren si atunci el ii spune ca ii da banii si sa se intalneasca ziua urmatoare….. Celil si Bedar pe de alta parte sunt si ei la spital si asteapta rezultatul dupa interventia facuta lui Bedar pentru biopsie……
Esma merge la spital la Sila, se intereseaza de starea lui Boran si ii spune ca vrea sa vorbeasca cu ea. Ea spune ca nu este nevoie de avocat si Esma constata ca Emre nu i-a spus nimic. Esma ii spune ca vrea sa o ajute si ea o alunga si atunci Esma ii spune ca va vedea ea ce va fi…….Sila merge la spital si asistenta o roaga sa-i spuna ceva lui Boran, ea ii spune ca il iubeste si atunci uitandu-se la aparate asistenta constata o modificare a frecventei semn ca Boran a auzit-o……
Ahmet ajunge la locul intalnirii cu Ekren ….Sila il cheama pe Emre la ea la spital si il intreaba ce propunere a facut in numele ei lui Esma, el recunoaste si Sila ii spune ca mai bine nu facea nimc si este suparata pe el. Il intreaba de ce nu isi da seama de problemele ei si el ii spune ca vede si ca pana aici a fost si ca paraseste firma……Esma si Dilaver iau masa impreuna, ei discuta de Sila, Dilaver este sunat de Zinar sa afle daca a dat de Ahmet…..
Intre timp Ahmet il asteapta pe Ekren si la fata locului sosete politia pentru ca Ekren l-a denuntat……Sila se intoarce la Boran, ii spune ca a venit se uita la aparat si isi da seama ca o aude si atunci ii povesteste mai departe, ii spune ca l-a iubit de cand l-a vazut si la un moment dat el deschide ochii dar Sila fiind intinsa langa el nu vede .

Citeste continuarea Puterea Destinului Episodul 51

© www.serialeturcesti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *