Home / Rezumate / Puterea destinului / Puterea Destinului Episodul 49

Puterea Destinului Episodul 49

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 49 REZUMAT

Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 49

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 49 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

Boran se uita spre cel care trage, in total 3 focuri de arma. Sila este disperata. Boran cade la pamant si cel care a tras pleaca. Abay o aude pe Sila strigand si merge la ea si afla ce s-a intamplat. Boran este gasit de oamnei. Soseste si Narin acasa la parinti. Ucigasul se urca in masina si il informeaza pe Ahmet aga ca totul este terminat, Boran este dus la spital….
Abay stabileste cu Sivan sa caute la toate spitalele. Pe de alta parte femeia a ramas cu Bedirhan si nu stie unde intarzie tatal copilului…. Sila si cei ai casei se incurajeza reciproc legat de situatia lui Boran. Femeia pe nume Emine suna si le spune ce s-a intamplat crezand ca Boran este acasa. Sila afla unde sta femeia si merge sa-i spuna lui Abay de localitatea aceea. Apoi pleaca si ea cu Abay. Firuz ii spune lui Abay sa-i aduca fiul si Abay ii promite. ……Sivan afla ca Boran a fost impuscat si ca este dus la spital si el il informeaza si pe Abay….. Zinar afla ca Boran a fost impuscat. …Sila si Boran ajung la spitalul in care a fost dus Boran si asa afla si Sila ca a fost impuscat…..Afla si Dilaver de la Zinar si tatal il intreaba daca are el vreo legatura cu impuscarea lui Boran si ii cere sa se intoarca la Mardin…….Ahmet aga afla de la omul lui ca Boran a fost impuscat si se infurie cand afla ca nu a murit si ca este la spital…..Dilaver este la Esma acasa si discuta de vestea impuscarii lui Boran. El nu stie cine a facut-o dar zice ca va afla si o lasa pe Esma cu grija firmei……
Oamenii lui Boran merg dupa copil si ii spun lui Emine ca Boran a avut un accident si apoi ei iau copilul…..Ahmet este foarte suparat pe om ca nu l-a impuscat si omul spune ca l-a lasat acolo fara suflare si el nu capata banii de la Ahmet aga……Bedar a venit si ea la spital sa fie alaturi de Sila. Apare la spital si Ahmet aga si ii spune lui Firuz ca ii pare rau si ca cine a facut-o. Sila ia pistolul si il indreapta spre el ca de ce a venit si pentru tot ce a facut si ii spune ca stie ca el a facut-o ca el l-a impuscat si pe Dilaver si acum vine cu nerusinare sa vada ce-i cu Boran.
Celil o roaga sa lase pistolul si sa se gandeasca la copil si la Boran si ca oricum gunoiul asta nu va rezista si o lamureste sa lase pistolul. Ahmet aga dispare rapid de acolo. Zinar il urmareste si ii spune ca treaba nu va ramane asa. ……Operatia are loc toata noaptea, vine la Sila politia si o intreaba cine ar putea fi autorul dar ei nu afla nimic de la nici unul si Celil ii intreaba ca de ce nu au gasit pe cel care l-a impuscat pe Dilaver….. Ahmet aga este sunat de om care isi asteapta banii dar el nu vrea sa ii dea ca nu a murit Boran si exact atunci vine la el politia. ….
Se termina operatia si ei trebuie sa astepte ca momentan nu pot spune nimic…….Dilaver la intoarcereea de la Istanbul este asteptat de politie si dus sa dea declaratie. ….Ayse il duce pe Bedirhan la spital……Nici de la Ahmet nici de la Dilaver comisarul politiei nu afla nimic……Emre o suna pe Sila ea ii spune ca nu o intereseaza nimic si ca poate sa piarda tot ce are ca acum are alte probleme lasandu-l cu totul nedumerit pe Emre…… Zinar si Firuz discuta, Zinar spune ca ei nu pot fi dusmanii lor si cu siguranta se va afla cine este autorul……

 

 

Dilaver iese de la politie si gandul lui se indreapta spre Ahmet aga pe care il si suna dar el nu va raspunde……Ummu merge si ea la spital sa fie alaturi de Sila……Boran are probleme dar medicii rezolva. Sila ii spune lui Celil ca este sigura ca vinovat este Ahmet aga. Celil pleaca de la spital si Bedar este ingrijorata nestiind unde merge…….
Ucigasul merge la autogara si il suna pe Ahmet dar ii raspunde un om al lui care ii spune ca nu este si chiar atunci da navala acolo Celil si ia din mana telefonul si il asculta pe ucigas. Si spune ca asteapta la autogara el nestiind ca el vorbea cu Celil. Care astefel ii afla numele….La spital Bedar lesina……
Celil pleaca si il suna pe Abay si ii spune ce a aflat. Abay le spune lui Zinar si Dilaver de Ahmet si ca ucigasul este la autogara…..Ucigasul vrea bilet spre Istanbul. Abay impreuna cu toti pleaca spre autogara si Zinar stabileste planul de actiune. Ucigasul urca in autobuz. Zinar cu ai lui ajung la autogara si incep sa caute in masini om cu om. Ucigasul vede agitatia de afara si reuseste sa se ascunda. Cineva merge si se urca in alt microbuz, Dilaver observa si pleaca cu masina dupa el. Opreste microbuzul si il face pe cel presupus sa coboare dar nu este el cel cautat……Sila afla ca sunt probleme si ca poate Boran se va trezi in curand sau peste ani……
Ucigasul nu este prins si Celil si Abay sunt suparati din acest motiv ca nici clanul nu rezolva nici politia……Zinar este suparat si spune ca Ahmet aga nu va scapa si Dilaver ii spune ca va fi gasit cu siguranta……Celil si Abay se intorc la spital si ei afla ce le-a spus doctorul legat de starea lui Boran…..Firuz si Kevser discuta si ea ii spune lui Firuz ca parca toate s-au intamplat ca si intr-o poveste cu a fost odata ca niciodata si ca spera ca Boran va supravietui. La ei vine in vizita Emine care a aflat de accidentul lui Boran si era nelinistita….Sila pleaca din nou la spital si duce cu ea si scrisoare pe care i-a scris-o lui Boran dar pe care el nu a citit-o inca. Inainte de a pleca Sila o cunoaste pe mama de lapte a lui Boran, Emine…..

Celil este la comisarul politiei si ii povesteste ce a facut ieri si ca Ahmet aga este vinovat atat pentru Dilaver cat si pentru Boran……Zinar il suna pe Ahmet aga, el spune ca nu i-a facut nimic lui Boran dar Zinar ii spune ca el ii va da pedeapsa sa nu-i frica de altcineva. Intre timp il suna si ucigasul sa-i ceara banii……Sila este in salon la Boran si ii povesteste ca i l-a adus si pe Bedihar care se uita acum la el, apoi ii spune ca i-a scris o scrisoare si ca el nu a citit-o si atunci ea ii citeste scrisoarea. Apoi ea ii spune ca a inteles ca fara el nu poate trai si il roaga sa nu o lase. Il roaga sa se trezeasca. …..sa nu ii lase.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 50

© www.serialeturcesti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *