Seriale Turcesti

Puterea Destinului Episodul 48

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 48 REZUMAT

Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 48

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 48 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

 

Sila este cu Narin si este foarte suparata ca este singura si nu are cu cine se consulta ca Boran nu i-a raspuns…..Esma si Dilaver sunt la avocat si stabilesc conditiile parteneriatului dintre ei si singura lui preocupare este doar sa-i faca probleme Silei….Boran este pe drum avandu-l mereu pe urmele lui pe cel angajat de Ahmet aga sa-l omoare si care il si suna sa il intrebe care este situatia si sa se grabeasca si omul ii spune ca acum face planul si sa aiba rabdare…..Esma si Dilaver semnaeaza hartiile si ea spune ca se poate acum intoarce linistita la Istanbul……
Emre cu Edip discuta despre situatia dificila a firmelor pentru ei situatia nu este prea buna din cauza procesului si tocmai intra un angajat si spune ca au pierdut o firma…… Emre o suna pe Sila si ii spune ca a pierdut o firma si Sila spune ca era cea mai buna firma facuta de tatal ei Emre ii spune ca rand pe rand se duc toate firmele dar ca el incearca sa mai salveze. Sila ii spune ca il va suna si inchide telefonul……Dilaver o duce pe Esma cu masina si este ingandurata ce se va intampla cu inmormantarea si Dilaver ii spune ca totul este rezolvat si o data cu ea va ajunge si sicriul cu Burhan la Istanbul . ….
Boran este la birou impreuna cu Abay. Abay este sunat de Sila si Boran ii spune sa raspunda si apoi Abay ii da telefonul lui ca este urgent. Sila ii spune ca femeia aia nu se mai opreste ca va lua totul, Boran intreaba care femeie, ea ii spune ca Esma, in clipa aceea intra la Boran angajatul lui sa-i spuna ca are un musafir si Boran ii spune Silei ca vor vorbi mai tarziu ca acum are treaba. ….
Dilaver il suna pe Ahmet si ii spune ca vrea sa mearga la el la o cafea si Ahmet zice ca il asteapta. Dilaver ii spune ca este multumit ca a rezolvat asa de repede si apoi Ahmet ii spune ca a fost la Mardin Emre si ca apoi Boran s-a suparat si l-a trimis…….Sila este foarte suparata ca nu a putut vorbi cu Boran, Narin ii spune sa nu se necajeasca ca se va rezolva…..Musafirul venit la Boran este acolo pentru a fi angajat la firma.. Acesta le spune lui Boran si Abay ce scoala a facut si ca s-a hotarat un pic mai greu dar a ales pana la urma sa merga la Mardin……
Narin ii spune Silei sa nu fie asa suparata pentru firme ca pana la urma are tot ce-i trebuie si Sila ii spune ca nu este vorba de bani ci de faptul ca aia este munca parintilor care au facut totul pentru ea. Ea spune ca stie ca nu are nevoie dar daca renunta este ca si cum toata munca tatalui ei a fost in zadar….. Ahmet ii spune lui Dilaver ca acum este randul lui dar Dilaver ii aminteste ca l-a impuscat si Ahmet ii spune ca tot pentru el a facut-o dar pana la urma Dilaver pleaca si nu cad la nici o intelegere……
Sila este suparata ca tot nu-i raspunde si pleaca ca nu mai poate astepta asa……Ahmet iar il suna pe ucigas si ii spune ca nu mai are rabdare…. Sila merge la birou la Boran si ii spune ca daca cu musafirii sta de vorba atunci a venit acolo ca si musafir. Abay ii lasa singuri si Boran ii spune sa ia loc. …..
Esma il suna pe Emre si ii spune ca are sa-i dea o veste si sa organizeze ziua urmatoare sedinta la firma si atunci vor afla despre ce este vorba. …..Sila ii spune lui Boran ca trebuie sa faca ceva sa o opreasca pe Esma legat de actiunile privind firma si Boran ii spune ca de ce vrea asta ca nu au nevoie de bani. Sila ii spune ca asta este foarte important pentru ea ca nu este vorba de bani si Boran se enerveaza el facand aluzie la faptul ca Emre este acolo moment in care o suna pe Sila Emre sa-i spuna de Esma si Boran ii smulge telefonul si ii spune lui Emre sa nu o mai sune niciodata. Sila ii spune ca ea mereu l-a ascultat dar el niciodata nu a facut asta si apoi ea pleaca si ii spune ca va merge la Istanbul. ……
Huseyn este suparat ca Ayse nu merge sa se intalneasca cu el si el o tot asteapta si sa-i spuna daca nu il vrea. Soseste Sila o striga pe Ayse si ii spune sa-i faca bagajele pentru copil cu tot ce este nevoie……Boran si Abay sunt afara si Abay ii spune sa nu-i fie frica ca nu va pierde pe nimeni sa nu mai fie asa copil. …..Seara Sila il suna pe Emre si ii spune ca va fi la sedinta. Kevser o intreaba pe Ayse ce se intampla si asa afla ca Sila pleaca la Istanbul dar nu cunoaste daca Boran stie…..
Boran cu Abay, iau cina impreuna, el zice ca orice face nu este bine si ca daca Sila merge la istanbul stie ce va fi acolo si atunci Abay ii spune sa mearga si ei dar Boran nu accepta….Sila o suna pe Bedar si ii spune ca va pleca la Istanbul singura fara Boran dar ca il va trimite la ea pe Bedirhan sa aiba ea grija de el cat este plecata. Bedar isi face griji ca sunt probleme intre ea si Boran dar Sila zice ca totul este in regula. ……Sila ii scrie o scrisoare lui Boran in care ii spune ca mereu i-a placut sa imparta totul cu el. Cand l-a nascut pe Bedirhan i-a fost frica ca nu o sa-l mai vada. Il roaga sa o inteleaga ca nu merge pentru bani, vrea sa fie impreuna doar cu el si il roaga sa nu o lase niciodata……
Boran ajunge acasa seara dar nu merge la ea in camera……Urmatoare zi la Istanbul ajunge Dilaver, il suna Zinar si ii spune sa mearga ca au o sedinta dar afla ca Dilaver este la Istanbul. Zinar il intreaba ca ce face el acolo dar Dilaver nu-i spune adevaratul motiv pentru care s-a dus si Zinar ii spune sa nu cumva sa faca vreo prostie si Dilaver il linisteste……. Sila se pregateste sa plece, isi saruta copilul si pleaca intalnindu-se pe scari cu Boran dar nu isi spun nimic……Abay primeste un pachet de la Gizem drept multumire, ii spune lui Lusin sa il puna la el in camera ca se uita cand se intoarce……Sila ajunge la Istanbul il suna pe Emre sa afle la ce ora este sedinta…….
Narin este cu copilul la Bedar si copilul este cam agitat. ….Sila ajunge la firma. In sala de sedinta s-au adunat toti si Sila zice sa inceapa dar Esma spune ca trebuie sa mai astepte putin ca trebuie sa vina si asociatul ei. Sila este mirata, il intreaba pe Emre daca stie si Emre ii spune ca acum a aflat si el si la putin timp este introdus in incapere Dilaver. Sila il intreaba ca ce cauta el acolo si Dilaver intreaba daca asa primire i se face noului asociat…..
Boran si Abay sunt impreuna la firma si Abay ii povesteste ca a primit un pachet de la Gizem drept multumire pentru primirea ei. Apoi ii spune ca trebuie sa merga la istanbul sa-i multumeasca si ca va veni si el dar Boran nu-i raspunde atunci ii spune sa mearga pe santierul scolii sa vada daca s-au pus geamurile dar Boran spune ca totul este sub control. Si de aceasta data Boran este urmarit de la distanta……La sedinta se discuta probleme finaciare si partile fiecaruia, discutiile creaza tensiune intre Sila si Dilaver care spune ca acum problema trebuie tratat in familie ca sunt neamuri, apoi Sila considera ca sedinta poate fi incheiata si Dilaver cu Esma pleaca….
Ayse se intalneste in sfarsit cu Huseyn se se bucura ambii de timpul petrecut impreuna. Huseyn ii face cadou un lantisor si ii spune ca de fapt ar fi vrut sa fie un inel dar ea nu spune nimic si nu isi da seama daca ar vrea, Ayse il intreaba daca el chiar vrea si Huseyn ii raspunde ca vrea chiar foarte mult…..
Bedirhan plange mereu si vine la ei Boran si le spune ca ii asteapta ziua urmatoare la inaugurarea scolii…… Huseyn vrea sa vorbeasca cu mama lui legat de Ayse dar ea se pare ca deja stie ceva ca a vazut cadoul ce i l-a cumparat……Zinar este impreuna cu Ummu si nepotii. Il suna Dilaver si Zinar afla ca el este asociat la firma lui Sila. Zinar este nemultumit ca iar face ceva prostii, ii spune sa stea departe de Sila si Dilaver ii spune ca ii va povesti detalii cand ajunge acasa. Ummu il aude pe Zinar ce ii spune lui Dilaver…..Sila o suna pe Bedar sa afle ce mai este acolo. Bedar ii spune ca a fost Boran sa-i chema la scoala. Sila intreaba daca Boran a spus ceva de ea si afla ca nu si apoi spune ca se intoarce ziua urmatoare. Il suna apoi pe Boran dar el nu-i raspunde. …..
Ziua urmatoare Bedar si ai ei se preagtesc sa merga la deschiderea scolii. Narin este sunata de Ummu si ii spune ce a auzit ca Dilaver este la Istanbul si Zinar i-a spus sa stea departe de Sila …..Kevser si Firuz se preagtesc si ei sa plece la scoala si vine Narin si ii spune lui Boran ce i-a spus Ummu. Boran ii spune lui Abay sa-i ia imediat bilet de avion pentru Istanbul si el sa ramana acolo sa se ocupe de deschiderea scolii……Sila apeleaza la o veche conostinta care era in relatii bune cu tatal ei sa o ajute in legatura cu ceva rapoarte pentru firma…..
Boran a ajuns si el al Istanbul si este informat in drum spre firma ca Dilaver este asociat cu Esma si a venit singur neinsotit de cineva…. Sila, Dilaver si Emre sunt impreuna si discutia dintre ei nu este tocmai calma, Dilaver spune ca daca nu este ascultat pleaca si Emre se infurie Sila vrea sa-i linisteasca si chiar atunci ajunge la usa Boran care sta putin si ii urmareste apoi intra si le ureaza spor la treaba. Cum il vede Dilaver ii spune doar ca este asociat cu Sila dar apoi nu mai are nimic de comentat in fata lui Boran care ii spune ca asta este treaba serioasa. Sila este bucuroasa cand il vede ca a venit sa o ajute dar la final Boran spune ca nu a venit acolo pentru asta lucru care o intristeaza pe Sila. Cand ajunge la masina ii spune soferului ca merg la aeroport. Dilaver vrea sa stabileasca pentru urmatoarea zi o alta sedinta dar Sila ii spune ca de acum s-a terminat cu sedintele si ce are de spus va spune la Mardin. Dupa ce el pleaca Emre o intreaba cum vor proceda daca ea pleaca si el nu poate merge acolo sa discute si Sila ii spune sa taca ca nu intelege nimic…..
Seara ajunge si Sila la Mardin dar din nou nu da de Boran la telefon, ea merge acasa la Bedar. Acolo afla ca pe Bedirhan l-a luat Boran si atunci ea se grabeste sa ajunga acasa….. Kevser discuta cu Firuz si ii spune ca ce frumos a fost la scoala dar Boran care trebuia sa fie acolo nu a fost si asta tot din cauza lui Sila. Sila ajunge acasa ii saluta si merge in camera la copil dar acolo nu este nimeni nici copilul nici Boran. O striga pe Ayse care nu stie unde sunt Boran cu Bedirhan. In acest timp Boran se plimba cu masina impreuna cu Bedirhan…..
Kevser si Firuz nu stiu nici ei nimic de Boran. Sila il suna iar pe Boran dar el tot nu raspunde. Pe urmele lui Boran este ucigasul si care ii spune lui Ahmet ca Boran a iesit din Mardin si ca mai are putin si rezolva. Firuz este si el nemultumit de Boran. Vine si Abay si intreaba de Boran ca l-a sunat si nu ii raspunde, apoi merge la Sila. Abay cauta sa o linisteasca, sa-i povesteasca ce s-a intamplat la Istanbul daca nu au venit impreuna de la Istanbul. Abay zice ca poate s-au dus sa ia aer si ea zice ca la ora asta nu se face asa ceva cu un copil. …
Boran merge cu copilul la mama lui de lapte care i-a dat sa suga si care nu il recunoaste de la inceput, Boran ii spune ca au venit sa-i sarute mana apoi ea il pofteste inauntru sa nu raceasca copilul. Cei de acasa sunt in continuare speriati iar pe Sila cu greu Abay o linisteste ii spune ca el il cunoaste pe Boran si nu va face nimc rau si ii spune apoi de deschiderea scolii…..Boran sta de vorba cu femeia, ea ii spune ca seamana cu el copilul si se mira ca uite a devenit si el tata. …..
Bedar o pune pe Narin sa vada daca totul este in regula cu Sila si atunci ea afla ca Boran si copilul nu sunt acasa. Ea ii spune ca Boran este suparat pe ea si a dus copilul si ii este frica ca nu se mai intoarce……Celil ii tine partea lui Boran ca poate a avut si el nevoie sa mai respire si de aici ajunge sa se certe cu Bedar ca ce o apuca acum sa deschida vechile rani…..Sila se uita la un CD pe care este inregistrat Boran…..
Femeia vorbeste cu Boran ii spune ce important este sa simta copilul mirosul mamei, apoi il intreaba cum o cheama pe sotia lui si daca este frumoasa si Boran ii spune ca da, spune ca nu este suparat pe ea. Boran o cheama si pe femeie sa mearga cu el acasa sa le faca surpriza parintilor lui dar ea ii spune ca prima data sa-i aduca nevasta la ea si apoi va merge si ea acolo. Bedirhan plange ca ii este foame si femeia il intreaba daca nu a adus nimic pentru copil si atunci el merge la masina sa caute si vede ca nu are nimic si pleaca sa caute o farmacie. Pe drum il intreaba chiar pe cel pus sa-l omoare daca nu stie cumva pe unde este una cum acela zice ca nu Boran banuie ca si el este strain. Il suna apoi Sila, cu greu se decide sa-i raspunda si chiar atunci omul trage in el si Sila aude impuscaturile.


Citeste si Puterea Destinului Episodul 49

© www.serialeturcesti.ro

33 comments