Home / Rezumate / Puterea destinului / Puterea Destinului Episodul 46

Puterea Destinului Episodul 46

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 46 REZUMAT COMPLET
Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 46

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 46 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

 

Ummu le povesteste lui Boran si Sila ca nu poate accepta casatoria si ca nu mai are unde merge si Sila ii spune ca poate ramane acolo si il face si pe Boran sa accepte si el asta. Vin acolo Kevser si Firuz care intreaba ce s-a intamplat. Ajunge si Narin speriata si se linisteste cand o vede acolo pe Ummu si le spune ca a vazut pistolul si atunci Ummu le spune ca nu a putut sa o faca, cum sa-si lase copiii. Kevser ii spune sa se linisteasca. Ummu spune ca nu a putut accepat sa se casatoreasca cu Dilaver Kevser intreaba ce va fi cu copii si Sila spune ca merge dupa copii……
Zinar il suna pe Dilaver sa vina imediat acasa. El este la Ahmet aga unde este adus Celil de oamenii lor. Dilaver il intreaba ce va face acum, ca nu a ascultat ce i-a spus el sa faca. Celil il intreaba ca acum el face pe aga si apoi Dilaver il palmuieste. Celil ii spune lui Ahmet aga ca nu este treaba lui cand vrea si el sa mai adauge ceva…..Narin o suna pe Hacer sa se intereseze de copii. Hacer le spune apoi copiilor ca va veni dupa ei Narin……
Huseyn merge la Ayse in bucatarie, spune cum se simte ca nu au vorbit deloc. Ea ii povesteste de noua situatie a lui Boran dar Huseyn are incredere in Boran. Kevser vorbeste cu Firuz si nu este prea multumita ca va ramane acolo Ummu si vine Boran si le spune ca Ummu are nevoie de sustinere dar Kevser ca de obicei nu este deacord cu ce face iar Sila. Sila ii spune lui Ummu ca a facut bine ca s-a dus la ei. Firuz ii spune lui Boran ca trebuie sa-l informeze pe Zinar de situatie. Dilaver ajunge la Ummu acasa, nu stie unde este, nu da de ea nici la telefon…..Celil ajunge acasa cam abatut, Bedar il intreaba ce a patit, el spune ca nimic dar pana la urma ii povesteste ce a patit cu Dilaver……
Ummu este derutata si acum se gandeste ca nu stie daca chiar a facut bine dar Narin si Sila o incurajeaza. Sunt adusi acolo si copiii. ….Sivan vine cu mesaj la Zinar si ii spune ca nora lui este la ei, Zinar este nedumerit pune intrebari dar Sivan ii spune ca nu stie sa-i spuna mai mult. …..
Dilaver ajunge acasa si se intalneste in poarta cu Sivan si nu stie ce cauta acolo. Dilaver ii spune lui Zinar ca Ummu nu este acasa dar Zinar nu-i raspunde nimic si apoi il informeaza ca Ummu este la Boran. Dilaver ii spune de Ahmet aga si atunci Zinar ii trage o palma si ii spune sa nu mai aiba de lucru cu Ahmet aga deoarece el a pus sa fie impuscat si mai zice Zinar ca va rezolva si problema legata de Ummu si el, Dilaver ii spune ca a inteles….
Hacer ii spune lui Ummu ca se vor intampla lucruri mai rele si Ummu spune ca oricum s-au intamplat. Vine la ele si Kevser care iar ii spune ca trebuie sa fie de partea familiei ei si atunci Sila aude ce ii spune Kevser, intra in camera si o scoate pe motiv ca o asteapta copiii. Sila este foarte increzatoare in ea si ii spune ca va face totul pentru ea si copii……
Narin o cearta iar pe Kevser ca nu intelege deloc ce se intampla si Kevser ii spune ca ea se gandeste la copiii ei ca nu poate ramane Ummu singura cu ei. ….Zinar vine seara la Firuz acasa. El spune ca vrea sa vorbeasca doar cu el si Firuz ii spune ca nu are nimic de ascuns fata de Boran. De pe terasa de sus Ummu ii aude vorbind. Zinar ii spune ca a venit dupa Ummu dar Firuz ii spune ca ea nu vrea sa se casatoreasca cu Dilaver si Zinar spune ca nu se poate asa ceva ca stie si el care este traditia. Firuz ii spune ca acum ea este musafira la ei si nu pot da afara din casa lor un musafir. Zinar nu renunta isi vrea nora. Ummu lamureste cu greu copiii ca vor ramane acolo peste noapte si ii trimite la culcare, apoi asculta din nou discutia de jos, la fel face si Sila. Zinar spune ca uite ca acum accepta sa o lase acolo dar ce se va intampla cu onoarea familiei lui si apoi pleaca. Boran ii spune lui Firuz sa fie linistit ca au facut ce trebuie….
Zinar dupa ce pleaca da ordin ciuiva prin telefon sa urmareasca tot ce se intampla acasa la Firuz, cine pleaca si cine vine la ei…..Kevser vine la Sila si o intreaba daca a auzit discutia dintre Zinar si Firuz si ii mai spune ca vei vedea Sila ca aceasta casatorie va avea loc dar Sila nu poate accepta asta……
Abay si Lusin iau cina impreuna si isi amintesc de mama si tata lor. Apoi ea ii vorbeste de faptul ca nu este norocoasa si era sa se casatoreasca cu unul pe care nu il iubea…..Ummu isi aminteste de Cihan si modul urat in care s-a purtat cu ea din cauza ca l-a rugat pe Boran sa nu il impuste si acum tocmai Boran o apara……Zinar este suparat si ii povesteste lui Dilaver ce i-au spus Boran si Firuz, el ii spune lui Dilaver sa nu se mai amestece in nimic……Sila ii spune lui Boran ce a vorbit cu Kevser si Boran ii spune ca mama lui a spus asa pentru ca a trait acolo si stie cum merge treaba dar Sila ii spune atunci de ce mai sunt ei acolo. Ajung sa se certe iar.
Boran pleaca din camera si isi aduce aminte toate discutiile avute cu Sila inainte pe aceiasi tema, vine apoi la el Kevser si stau de vorba si Sila ii aude. Ea ii spune lui Boran sa se gandeasca bine si Boran spune ca asa va face dar sa fie linistita……Celil si Bedar discuta de problema lui Dilaver cu Ummu si Celil zice sa-i lase sa se descurce ei singuri…..Sila si Boran se pregatesc de culcare si ea ii spune ca isi da seama ca este suparat pe ea dar si ei ii este foarte greu dar el nu vrea sa vorbeasca cu ea……
Dimineata copiii vor sa mearga la scoala dar Ummu zice ca nu merg la scoala. Vine Kevser si o intreaba daca a auzit ce au discutat aseara si cel mai bine pentru toti este sa plece ca Zinar este sef de clan si nu se poate ca tocmai la el in familie sa fie probleme si ca se va rezolva cumva sa fie bine pentru ea. Apoi Kevser merge la Firuz si ii spune ca Ummu a hotarat sa plece si Firuz se mira ca asa repede s-a razgandit. Firuz il cheama pe Sivan sa pregateasca masina sa o duca pe Ummu la Zinar. ….Zinar ii spune lui Dilaver planul lui legat de felul in care va rezolva problema dar de care sa nu stie nimeni si Dilaver este incantat de idee…….
Ummu pleaca cu copiii si Kevser ii spune ca are mereu usa deschisa la ei. Vine Sila si o intreaba ca s-a intamplat, daca cumva il accepta pe Dilaver, ca nu ramane ce au vorbit ele aseara dar Kevser o trimite pe Sila sa-si vada de copil. Ummu ii spune ca pleaca ca asa este mai bine, vine si Boran si spune ca daca ea vrea sa plece va pleca. Sila insista ca nu ea vrea sa plece ca o trimite Kevser. Boran o intreaba apoi pe Ummu daca intradevar vrea sa plece si ea spune ca de fapt nu vrea sa plece…..Zinar pune la cale un plan prin care sa fie rapita o persoana din familia lui Boran adica una de la el si una de la ei. El le cere oamenilor sa patreze secret sa nu spuna nimanui. …..
Sila lasa copilul cu Ayse si merge la mama ei. Pe drum este urmarita de unul dintre oamenii lui Zinar…..Kevser discuta cu Firuz si este nemultumita ca iar a inceput Sila sa se amestece in toate si vor avea probleme….Boran discuta cu Ummu si ii spune ca va fi asa cum vrea ea. Ummu ii multumeste…..Sila vorbeste cu Bedar de soarta lui Ummu, intreaba de Narin care nu este acasa si apoi spune ca pleaca ca de fapt a venit doar sa ia putin aer. ….
Abay vine la Boran, il intreaba cum va rezolva si cat va ramane Ummu la ei…..Sila pleaca de la mama ei si este din nou urmarita de omul lui Zinar…..Boran pleaca de acasa cu Abay dar Sila inca nu a ajuns acasa….Pe Sila o ajunge o masina care se opreste in drept cu ea. ….Emir vine acasa si afla ca a fost Sila si pentru ca avea nevoie de ajutorul ei cere telefonul de la Celil, o suna dar ea nu raspunde…..Boran si Abay sunt pe santierul scolii, Boran se bucura ca au reusit sa avanseze cu lucrarile…..
La Zinar vine om care ii da raport ca au rezolvat si Zinar ii cere sa pregateasca masina ca va pleca…..Kevser este nemultumita ca Sila si Narin i-au dat o camera prea buna lui Ummu…..Boran se intoarce de pe santierul scolii impreuna cu Abay. ….Zinar merge cu masina la casa in care au dus persoana rapita. Boran ajunge acasa, afla ca Sila nu a venit inca apoi il suna Zinar care il intreaba de Ummu, Boran ii spune ca este musafira lor si atunci Zinar ii spune ca si el are o musafira la el si de fapt persoana rapita este Narin. Ajunge si Sila acasa. Boran il intreaba ca ce legatura are Narin si ca el nu a rapit-o pe Ummu. Zinar spune ca da a innebunit si ca pana nu rezolva cu Ummu Narin va ramane la el. Kevser le spune ca uite este asa cum a banuit ca va fi. Atunci Ummu spune ca va pleca si Boran nu este deacord. ….Narin il intreaba pe Zinar ca ce are de gand, el spune ca nu ii este dusman. ….Sila o suna pe Bedar si ii spune ce s-a intamplat cu Narin…..Boran ii spune lui Sivan sa afle unde ar putea fi ascunsa Narin….Celil il suna pe Boran care ii spune ca nu va pati nimic Narin si sa creada in el, sa nu faca nimic sa astepte vesti de la el. …..
Sivan vine si ii spune lui Boran unde a fost dusa Narin. Boran ii spune lui Abay sa ramana acolo impreuna cu Harun si ca el va merge dupa sora lui. Si Firuz vrea sa mearga dar Boran nu este deacord. Ummu vine la Boran si ii spune ca vrea sa plece dar din nou Boran nu ii da voie…..Kevser vine la Sila si ii spune ca vede ca a nu a crezut-o ca iar s-a intamplat ceva…..
Boran este sunat de Sila si ea isi cere scuze de la el ca iar i-a facut probleme. Boran ii spune sa aiba grija de copil si sa il astepte ca va veni…..Narin este inchisa in camera, incearca usa dar nu reuseste sa o deschida. ….Bedar discuta cu Sila si ii spune ca acolo in afara de onoare nimic nu conteaza, Sila este necajita ca din cauza ei iar s-au intamplat ceva si ca ea nu a inteles si acum e fost rapita Narin……
Boran ajunge la casa unde esta Narin si acolo oamenii lui impreuna cu Sivan i-au dezarmat pe cei care o pazesc pe Narin. Boran merge in casa cand tocmai Zinar iese , el intreaba unde este Narin, si Zinar intreaba unde este Ummu si el spune ca nu o da pe Narin daca nu o primeste pe Ummu. Boran scoate pistolul si i-l da lui Zinar in mana si ii spune sa il impuste ca el tot merge dupa Narin. Narin il aude il striga si Boran intra dupa ea. Boran si narin ies din casa, Zinar ii lasa sa plece dar este cu pistolul mereu indreptat spre Boran. Boran si Narin nu se opresc si in cele din urma Zinar lasa jos pistolul.


Citeste si Puterea Destinului Episodul 47

© www.serialeturcesti.ro

32 comments

 1. multumim pt noutati !!! devine din ce in ce mai intrigant !!!

 2. Multumesc mult de tot
  Astept cu nerabdare episodul urmator in care, din cate am vazut, apare din nou Emre, provocandu-i multa suferinta lui Boran
  Uneori stau si ma intreb cat de mult il iubeste Sila pe Boran? pentru ca aparent nu il intelege si nu stie cum sa reactioneze in situatii dificile altfel decat atacand. Cansu Dere are chiar o miscare pe care o face impingand cu barbia inainte pin care anunta dezlantuirea scandalului!

 3. Eu cred ca il iubeste la fel de mult ca el pe ea ,insa Boran a fost crescut cu “traditiile” pe cind Sila nu,a cunoscut libertatea si de aceia se revolta impotriva traditiilor si atunci ies scintei ,insa daca nu l ar fi iubit ar mai fi ramas cu el?ar mai lupta alaturi de el? binenteles ca nu,dar iubirea invinge .
  Multumesc voua pt rezumate abia le astept pe urmatoarele ,serialul l am vazut tot ,am inteles destul de putin,si am multe semne de intrebare .
  O noapte linistita tuturor. :*

 4. o sa vina si randul Silei sa alerge dupa Boran putin mai incolo dupa ep 51…o sa planga mult si ea…ei se iubesc mult doar ca fiind firi diferite este normal ca relatia lor sa aiba urcusuri si coborasuri,de asta este si asa intresant !!!

 5. Este foarte interesant.! O să ajungă sa aiba relatia aceea foarte apropiata cu acea Zeinep. ….. oare va simți ceva pt ea sau o face doar din razbunare…. am vazut și eu serialul dar nu am înțeles mai nimik ce vorbesc de aceea astept cu sufletul la gura fiecare rezumat si evident fiecare episod …..

  • Eu am inteles cate ceva din subtitlurile in croata
   Are incredere in ea si poate sa-i spuna lucruri despre el si trairile lui
   Dar marea lui iubire este Sila careia ii va fi leal pana la sfarsit
   Cel putin asa am inteles.
   Dar…astept cu nerabdare confirmarea in rezumatele de pe site care sunt foarte bine facute si bineinteles astept sa vad si versiunea in limba romana pe Acasa (chiar daca este cu viteza de melc – o sa tina pana la vara!) pentru ca dialogurile in anumite scene sunt foarte frumoase
   O seara buna si “mai vorbim” la urmatorul rezumat

 6. Va multumesc pentru efortul de a ne oferi rezumatele …le astept cu nerabdare in continuare….

 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 9. Sigur ca il iubeste la fel de mult .. insa ganditi-va ca se presupune ca avea 18 ani cand sau casatorit..asa ca acum spuneti voi cum reactioneaza o copila de 18 ani care a fost crescuta cu tot luxul si confortul?

 10. ei asa este…la varsta ei putem spune ca se comporta destul de bine…este hotarata,are niste principii solide si nu se da batuta niciodata…mi se pare normal sa mai aiba si capricii ,mai ales ca ea s-a maturizat fortat din pricina imprejurarilor,cel care trebuie sa o indrume este chiar Boran ceea ce se si intampla,doar ca si el are anumite limite si cateodata oboseste !!! ma bucur ca povestea lor are un final fericit !

 11. Aveti dreptate sunt o susținătoare convinsa a Silei si mereu am fost de partea ei doar ca ma mai supara cand vad ca nu prea reușesc sa se înțeleagă. …. si asa pe tot parcursul serialului nu prea au parte de momente romantice…… tânjește chiar dupa o simpla atingere din partea lui ….. si parca nu e de ajuns asta apare si ‘zâmbitoarea ‘ Zeinep care din cate am inteles eu ii da voie sa se apropie cam mult de el …. ii zambeste si el foarte mult și frumos in schimb ei ii vorbește urat si o privește cam ciudat…… cu ura sau nu stiu…… dar de asta e asa de interesant si frumos. ……. sa aveti spor la rezumate !

  • aceasta Zeinep este o prietena de-a lui Boran din copilarie…cel putin asa am inteles eu…parerea mea e ca ceea ce simte Boran pt ea este total diferit fata de ce simte pt Sila,cred ca datorita comportamentului temperamental al Silei el se va simti putin mai relaxat in prezenta lui Zeinep,sa nu uitam cum sare Sila cu gura pe el pt orice !!!

  • tocmai din acest motiv si părerile mele sunt puțin in contradictoriu. ……. imi place cand sunt impreuna si ma supara si unul si altul …… el prea inchis cu propriile sentimente ai ea prea irascibila. …. pacat au amândoi se suferit

 12. stie cineva cum se numeste cantecul pe care l-au cantat oamenii veniti sa le prezinte condoleante Silei si parintilor ei ? au mai cantat-o si in primele ep ?

 13. Bună ziua ! Ce mai faceți? Cu ce o sa ne încântați astăzi?

 14. speram ca mai postati si azi macar un rezumat…asa ca sa avem cu ce sa ne delectam la sfarsit de saptamana!!! asteptam cu nerabdare rezumat ep 47 ca nu inteleg de ce face Boran asa mare scandal odata cu venirea lui Emre !

 15. Aceeași curiozitate o am și eu. .. e putin prea gelos si am impresia ca nici dupa ce își revine dupa impuscatura nu o sa mai aiba o relație buna o lunga perioada de timp. ..

 16. Si eu as vrea sa aflu numele melodiei cantate silei in semn de condoleante,am cautat o cu shazam dar nu a recunoscut o

 17. Orice ii tolereaza sotiei sale,exclusiv apropierea de Emre. Boran nu poate uita ca i-a rapit-o candva si se teme sa nu o piarda;e destul de posesiv,dealtfel,dar interiorizat…Marturisirea Silei ca l-a iubit din prima clipa,fara sa-si dea,seama si prmisiunea ca nu va mai pleca de langa el il fac sa-si revina din coma,atunci cand este impuscat…
  Zejnep este psihoterapeuta care-l ajuta sa-si

 18. Zejnep il ajuta pe Boran sa-si recapete memoria(uitase chiar si de Emre)si devine o prietena draga acestuia,des pentru toti ceilalti(mai ales pentru Sila)este evident ca doctorita isi doreste mai mult…Chiar Boran ii cere sa nu se mai vada pentru ca sotia lui sufera foarte mult,timpin care Sila pleaca singura si el e disperat ca nu o gaseste si ca este expusa pericolului…Relatia dintre cei doi se raceste atunci cand nu mai ai liniste din pricina razboiului dintre clanuri…Frumos filmul,merita urmarit fiecare minut!

 19. Raman in Istanbul pentru recuperarea luo Boran…Sila are probleme cu firma ,ca doar ii are pe Esma si Dilaver asociati(Dilaver chiar devine director)…Sila si Boran adapostesc o fata dintr-un alt cla,fugita de traditii,si uite-asa incepe razboiul dintre clanuri,care le aduce numai suferinta,incat isi doresc sa plece la Mardin,sa fie mai linistiti…aceasta plecare este grabita de faptul ca Firuz este impuscat…

 20. Si Emre isi da demisia din firma si in locul lui vine avocata Dzeren,de care Dilaver sa va indragosti si-l va face sa vada totul cu alti ochi,inclusiv relele savarsite…Avocata are o relatie super cu Sila …in schimb nu o “inghite”Esma

 21. Mie imi place filmul foarte mult;nu am mai urmarit nici un serial turcesc pana acum.*De acesta sunt pasionata si l-am vazut pe youtube de vreo doua ori pana acum(ca Acasa se misca foarte greu)…noroc mare cu rezumatele astea foarte bune si in avans!Multumesc mult!

 22. Nici telenovelele latino nu mai sunt ca altadata…nu sunt fan,dar am urmarit cateva,candva

 23. serialele turcesti sunt mult mai elaborate,mai profunde si de ce nu mai realiste !!! nici eu nu prea am urmarit seriale turcesti…am vazut Intrigi si seductie si acuma urmaresc Fatmagul pe Kanal d care de asemenea este foarte bun,dar preferatul meu ramane SILA are ceva deosebit acest serial pana si coloana sonora reuseste sa transmita multa emotie,asta ca sa nu zic de actori care sunt absolut grozavi !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *