Home / Rezumate / Puterea destinului / Puterea Destinului Episodul 45

Puterea Destinului Episodul 45

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 45 REZUMAT COMPLET

Citeste rezumatul complet si detaliat pentru Puterea Destinului Episodul 45

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 45 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV .

Sila si Boran se intorc de la munca se opresc la o fantana si Boran ii multumeste ca l-a ajutat la scoala. Lui i se pare ciudat ce a facut unchiul sau, cum poate fi impotriva ca niste copii sa mearga la scoala, este curios ce va fi in continuare. …Zinar vine acasa la Firuz, Ii spune de decizia ce a luat-o ca a facut asta ca sa-i linisteasca pe cei din clan si apoi il pe Firuz ce are de spus si Firuz zice sa-i fie de bine clanului si apoi Zinar pleaca cam nemultumit……
Dilaver primeste o scrisoare din care afla de actiunile lui Celil si apoi il suna Ahmet si ii spune ca Firuz a fost dat afara din clan, Dilaver este bucuros…….Sila si Boran ajung acasa si Firuz il chema sa stea de vorba. Boran ii spune ca scoala va fi frumoasa si ii spune ca Zinar nu a dat voie oamenilor sa munceasca si apoi Firuz ii spune ca au fost scosi din clan…..Hacer este in vizita la Ummu si ii spune ca Sila a ajutat-o pe Gulizar, prietena lui Lusin si ca se va casatori. Apoi Hacer o intreaba ce va fi cu soarta ei, legat de traditie, adica daca nu trebuie sa se casatoreasca cu Dilaver si Ummu zice ca probabil Zinar nu vrea asta. ….
Ali aga si Zinar discuta si el spune ca decizia lui legata de Dilaver va fi respectata. …..Ayse merge pe strada il vede pe Huseyn dar se ascunde si el nu o vede……Celil este luat la rost de Dilaver pe strada ca nu inceteaza cu actiunile lor legate de munca si scoala. El il ameninta pe Celil care nu se lasa impresionat si Dilaver ii spune apoi ca Boran a fost dat afara si il ameninta ca daca continua nu va fi nimeni salvat.,…..
Boran continua sa vorbeasca cu Firuz si spune ca pentru el nu are importanta ca l-au dat afara dar ii pare rau pentru el ca si-a facut vise legat de nepot. Firuz ii spune ca pentru el este suficient ca ei sunt acum langa el….. Zinar stabileste ca fata lui Zeyf care a fost salvata de Boran trebuie sa fie pedepsita si apoi ii spune lui Ali aga sa transmita tuturor ca tot ce va fi stabilit de seful clanului va fi respectat….Boran si Sila discuta despre cele intamplate si ii spune ca ea sa nu-si faca griji pentru parintii lui ca a vorbit cu Firuz si nu este nici un fel de problema. Firuz la fel ii povesteste acelasi lucru lui Kevser si ca poate este mai bine asa. …..
Zinar vine la Ummu o intreaba daca este bine daca are nevoie de ceva si ea ii spune ca ii multumeste ca nu a aplicat traditia dar el ii spune ca a vrut sa se linisteasca dar ca trebuie sa se marite cu Dilaver. Ea ii spune cum poate face asta cum sa mai mearga la mormantul lui Cihan, ce vor zice copii dar el spune ca asta este hotararea. …..
Seara acasa, Bedar il vede suparat pe Celil, nu stie ce are si apoi el ii povesteste de intalnirea cu Dilaver, ca vor fi pedepsiti si ca Firuz si Boran au iesit din clan. Si Narin si Bedar primesc cu frica stirea. Celil spune ca cine sunt ei ca exista tribunal si nu ii este frica de……Ayse ii spune lui Boran ca are un musafir, este Zeyf care a venit sa se roage sa-i salveze fata. Boran ii spune ca el nu mai face parte din clan si cuvantul lui nu mai valoreaza nimic acolo. Omul pleaca necajit si Boran este nemultumit de aceasta situatie…..
Dilaver este chemat de Zinar ca are sa-i spuna ceva si ii transmite faptul ca trebuie respectata traditia si in ce-i priveste si trebuie sa se castoreasca cu Ummu. ……La birou la Boran vine Abay care il vede necajit si afla ca este din cauza fetei lui Zeyf. …..Zinar trimite om dupa Esma la hotel…..Boran il suna pe Zeyf sa aduca fata la el sa nu astepte sa fie ucisa dar acela nu raspunde…….Zinar ii spune lui Esma ca este greu de luat o decizie, Esma ii spune ca Cihan a vrut acest copil. Zinar ii spune ca el are nepoti de la Cihan dar il accepta si pe al ei. Ea este fericita si ii saruta mana. ….Omer si Harun, cei doi care au dus-o pe Sila, au o mica disputa la cafenea. Dupa ce se departa apare Huseyn care vine la Harun si ii spune ca Omer l-a impuscat pe Dilaver……
Boran merge la Zinar sperand sa salveze fata si Zinar nu accepta zice ca el este seful clanului. Zinar il invinuie pe Boran ca el l-a impuscat pe Dilaver dar Boran ii spune ca el nu l-a impuscat si sa il gaseasca pe cel care a facut-o. Boran zice ca vede ca nu mai are unchi ci doar sef de clan….. Zeyf vrea sa-si salveze fata si pleaca cu masina dar este urmarit de o alta masina care la un moment dat il opresc si o iau pe fata din masina……Ummu vorbeste cu tatal ei si ii spune ce s-a intamplat….Din nou Ayse este cu treburi pe afara si se intalneste cu Huseyn care ii spune ca Harun i-a spus ca Omer l-a impuscat pe Dilaver….. Ummu se roaga de tatal ei sa vorbeasca el ca poate este ascultat dar el spune ca nu poate face nimic…
Boran ii spune lui Abay ca nu s-a putut intelege cu unchiul lui, ca nu l-a ascultat ca el crede ca il invinuieste ca l-a impuscat pe Dilaver si acum Boran isi da seama ca l-a pierdut pe unchiul lui. …..Zeyf este acasa la el necajit ca fata i-a fost luata si isi aminteste ce a discutat cu Boran legat de fata atunci cand Boran a salvat-o.Vine la el omul care i-a luat fata si ii spune condoleante……Ayse vine la Sila cu motiv ca ii aduce biberon copilului dar apoi ea ii spune ca s-a intalnit cu Huseyn dar nu pentru ea vine dar ca a aflat ca Dilaver a fost impuscat de Omer pus de Ahmet si ca Boran nu stie……Seara Sila ii spune lui Boran ce a aflat de la Ayse si atunci el ii cheama pe Harun si Huseyn la el….. Dilaver si Ummu se plang, nici el nu vrea dar spune ca nu mai are cu cine vorbi ca tatal lui este aga si toti sunt cu ochii pe ei. …….
Harun si Huseyn ii povestesc lui Boran ce au aflat, el le spune sa fie atenti de acum incolo si lui Huseyn ii spune sa nu o mai supere cumva pe Ayse si ca va lucra din nou pentru el. Huseyn pleaca, vine Abay cu Lusin, ea si cu Sila urmand sa merga la noaptea de hena a lui Gulisar, fata care se va casatori……Zeyf este sunat de Boran care nu stie ce s-a intamplat si ii spune ca fata i-a fost omorata. Boran este foarte trist din cauza acestui eveniment……Dilaver discuta cu Zinar legat de casatoria lui cu Ummu si ca daca nu s-ar putea sa nu se intample asta si Zinar spune ca este imposibil. Dilaver zice cum sa se casatoreasca el cu cumnata lui. Zinar ii spune ca ea este nora lui si nu este problema, ca va face asta si gata……
La Zeyf este priveghi vine si Boran care este trist ca nu a putut salva fata….. La seara de hena sunt adunate toate femeile. Sila afla ca Ummu va trebui sa se casatoresaca cu Dilaver si zice femeii care ii spune ca asa ceva nu se poate. Ea merge apoi la Ummu si incerca sa vorbeasca cu ea dar nu abordeaza si aceasta problema….. Boran ii spune lui Firuz ca s-a dus la Zeyf, ca de data asta s-a intamplat ceva foarte rau, cum a putut unchiul sau sa faca asa ceva si cu siguranta nu va ramane asa situatia…..Bedar il intreaba pe Celil daca i-a povestit lui Boran ca l-a amenintat Dilaver si el zice ca ce rost are si Bedar ii spune sa se linisteasca ……
La Zinar acaas este doar Ummu si vine in vizita Esma……Sila ii povesteste lui Boran de Ummu si Boran ii spune ca nu poate face nimic ca acela este seful clanului nu unchiul lui……Esma spune ca ii pare foarte rau, ca a auzit-o la cimitir si si-a dat seama cat de mult l-a iubit pe Cihan dar si ea l-a iubit, ca a venit sa multumesaca si Ummu afla ca este insarcinata, atunci o da afara si ii spune ca Cihan are doar doi copii si ea sa plece. ……Huseyn il aduce pe Omer la Boran. La inceput el nu recunoaste ca l-a impuscat pe Dilaver. Pana la urma recunoaste si spune ca Ahmet aga a ordonat. Boran il ia si il duce….
Ummu merge la Zinar si intreaba daca el a aceptata copilul lui Esma si Zinar ii spune ca da, ca este sangele lui Cihan. Ea ii spune ca nu i-a iesit niciodata din cuvant si pe ea nu a intrebat-o si acum o si marita cu Dilaver. Ea spune ca vrea sa moara ca asa salveaza onoarea. Zinar este de neclintit, se marita si copilul lui Esma este acceptat…… Esma vorbeste la telefon cu prietena ei si ii spune ca a vorbit cu Zinar ca i-a aaceptat copilul dar ca este cam confuza si ca se intoarce la Istanbul…..Boran vine la Zinar cu Omer si i-l arata pe cel care l-a impuscat pe Dilaver…..
Ummu merge la Hacer sa lase copiii ca are treaba, ii spune femeii ca nu vine seara si ca ei raman acolo…..Dilaver este la Ahmet aga si spune ca nu se linisteste pana nu rezolva cu Celil si atunci Ahmet cheama un om sa il trimita la Celil. …..Ummu se intoarce acasa este singura in camera si se framata ca ce va face, unde va merge si ca nu se va marita cu Dilaver…..La Hacer este in vizita si Narin care ii aude pe copiii lui Ummu spunad ca vor la mama si mai spune ce a spus mama lor ca narin intra la banuieli si pleaca rapid acasa la Ummu…….
Ummu ia pistolul il pune la tampla. Si narin este deja acolo dar o cauta in toate incaperile si ajunge in sfarsit in camera in care statea Ummu dar nu este nimeni……. Ayse vine in camera la Boran si ii spune ca are un musafir. Boran si Sila ies afara si o vad in curte pe Ummu.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 46

© www.serialeturcesti.ro

2 comments

  1. multumesc frumos 🙂

  2. Sunt superbi cand sunt împreună si cand se iubesc. Pacat ,au prea putine astfel de momente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *