Seriale Turcesti

Puterea Destinului Episodul 34

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 34 REZUMAT COMPLET

Citeste rezumatul serialului Puterea Destinului Episodul 34

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 34 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV.

Cihan ii spune ca le-au creat multe probleme si Azad ii raspunde sa nu-i pronunte numele lui Narin. Cihan ii spune sa taca. Azad ii spune ca de fapt toate mizeriile sunt din cauza lui. Cihan ii spune ca din cauza lor a curs mult sange si Azad ii spune ca voi sunteti terminati. Cihan ii spune ca nu-i este frica de el pentru ca va muri. El il loveste si Azad cade in prapastie. ……Mai tarziu acasa, Zinar ii spune lui Cihan ca de ce s-a amestecat si ca in curand Boran va afla iar Cihan spune ca lui nu ii este frica de nimeni si ca Dilaver a rezolvat sa para un accident. Zinar spune atunci, bine este accident si cu asta s-a terminat…… Boran este sunat noaptea de omul sau care ii spune la l-au omorat pe Azad. Vorbeste cu Sivan ca cine a facut-o oare si Boran ii spune sa-i pregateasca masina. Sila se trezeste vine la Boran, il intreaba ce este, el ii spune ca sunt probleme la fabrica si merge sa vada. …..Zinar si ai lui discuta cum vor actiona si ce vor discuta cu clanul. Cihan ii marturisete lui Dilaver ca il sperie doar Boran legat de cum va actiona in cercetarea cazului……. Boran iese si spune oamenilor ca momentan nu va stii nimeni nimic pana nu merg sa vada ei ce este……
Narin este foarte nelinistita ca Azad intarzie. ……Socrul lui Cihan ajunge la fiica lui Umu si vede ca a inghitit multe medicamente…… Celil ii spune lui Narin ca Boran nu ii raspunde si ea sa aiba putina rabdare dar pana la urma Celil il suna pe Sivan si nici el nu raspunde. Celil ii spune ca daca nu raspunde nici Sivan inseamna ca toti dorm linistiti ca azi au avut vizita de la Istanbul ca dupa sedinta s-au dus sa mance dar Narin nu este la fel de convinsa ca si el. Celil merge apoi in camera isi ia pistolul si pleaca. Afara sunt oamenii care stau de paza la poarta trimisi de Boran si Celil intreaba daca Boran i-a trimis dar nu ii spun. Celil nu mai pleaca si il suna iar pe Boran. Narin afla de la Sila ca Boran s-a dus la firma si ca ea nu stie de Azad. Sila verifica si vede ca Boran si-a luat arma……Socrul lui Cihan ajunge cu fiica lui la spital, le spune ca a luat medicamente si asistenta vrea sa stie ce medicamente a luat si trimite copilul dupa ele. ……
Cihan primeste telefon si afla ce s-a intamplat si merge si el la spital.Cihan ajunge la spital, socrul nu-i permite sa-i sarute mana., el afla de la doctor ca i-au facut spalaturi sotiei si ca trebuie sa astepte. …..Boran ajunge la locul accidentului unde era omul care trebuia sa aiba grija de Azad. Ii povesteste ce s-a intamplat cum l-a scapat a ajuns acolo si a vazut accidentul dar Boran il intreaba de ce i-a spus la telefon ca a fost omorat. Boran il gaseste pe Azad foarte lovit. Soseste si politia. ……Cihan isi cearta copiii si le spune ca nu au voie sa planga ca ei sunt din neamul lui. Il suna Dilaver si ii spune ce a facut Ümü, Dilaver vrea sa meraga si el la spital, Cihan afla ca Boran a dus politia si se enerveaza. ……Politia ii spune ca vor face cercetari dar ca momentan pare accident. Boran spune ca va anunta el familia. Sila merge la Celil, intreaba unde este Azad, el ii spune ca si ei il asteapta. Ea le spune ca nici pe Boran nu il gaseste si ca el a plecat cu arma. Atunci Celil pleaca si ii obliga pe oameni sa spuna unde este Boran, afla ca este la politie, atunci se gandeste la Azad. ……Dilaver merge si el la spital Sotia lui Cihan are nevoie de sange cu RH pozitiv, Dilaver spune ca rezolva. Celil ajunge la politie se intalneste cu Boran si afla ce s-a intamplat cu Azad, ca nu l-a omorat nimeni ca a avut accident de circulatie.
Celil il intreaba daca chiar i-a murit fiul si Boran ii spune condoleante. Bedar se trezeste cu un sentiment ciudat, le gaseste pe Sila si Narin. Afla ca Azad nu a venit inca. Sila ii spune ca nu stie sa se fi intamplat ceva dar este ingrijorata. ….Boran le spune oamenilor sa spuna tuturor ca a fost accident. ……Boran il duce acasa pe Celil, Bedar iese la poarta il vede pe Celil si isi da seama ce s-a inatmplat. …..La politie se analizeaza probele si seful spune ca este ciudat, si trebuie verificate camerele de supraveghere de la hotel. Singura informatie obtinuta este ora de plecare si venire a lui Cihan…… Boran vorbeste cu Firuz, ii spune ca daca se dovedeste ca nu a fost accident atunci incepe adevarata rafuiala. Firuz ii spune ca toate astea sunt din cauza fabricii. El intreaba de Narin si Boran ii spune sa vorbeasca el cu Narin, lucru greu de accepat de Firuz. Boran ii cere sa-i fie alaturi. Kevser ii cere lui Boran sa i-o aduca acasa pe Narin dar el ii spune ca nu crede ca Narin va veni.
…..Sotia lui Cihan este transferata la alt spital, Cihan ii spune ca-i va fi mereu alaturi. Este sunat de Esma care ii spune ca il asteapta la micul dejun, Cihan spune ca nu va merge si ca are alte planuri legat de viata lui. Ca nu vine nici acum si nu va mai veni deloc.
Sila le spune alor sai sa o ierte ca totul este din vina sa. Bedar ii spune ca a fost accident nu are ea nici o vina. Boran ii spune ca ea le-a adus bucurie la toti. Boran merge la Narin, spune ca-i pare rau ca altceva nu stie ce ar putea spune Boran ii spune sa nu taca mai bine sa urle. Vine Sila, Boran o intreaba ce sa faca ca nu arata bine Narin si ea ii spune sa o lase singura cu Narin.
…..Esma este foarte suparata si nu are de gand sa renunte asa usor la Cihan. Il suna si el ii spune ca acum nu vrea sa o vada, ca poate ii va povesti sau poate nu o va face niciodata. Ii spune ca ea trebuie sa plece din Midyat dar Esma nu poate renunta la el. Are loc inmormantarea lui Azad. …..La spital Cihan afla ca sunt semne bune privind sanatatea sotiei.
Boran merge la hotel intreaba de patron, apoi spune ca vrea sa ia o camera si se intereseaza daca sunt camere de supraveghere, afla ca nu. ………Esma primeste biletul de avion, spune omului ca este o greseala si acesta ii spune ca dl Cihan l-a trimis. ……Boran face investigatii privind actiunile lui Cihan. Afla de femeia din Istanbul care a fost vazuta impreuna cu Cihan. Un altul ii spune ce a facut Cihan in ziua accidentului. Cihan cu Dilaver merg la farmacie dupa medicamente si Boran insotit de Sivan ii vede. Ei pleaca si Boran ii urmareste. Il striga pe Cihan si ii spune ca va da socoteala de mizeriile lui, scot pistoalele si incep sa traga. Dilaver este ranit, Boran il striga sa iasa ca un adevarat barbat ca doar nu o sa-si lase acolo fratele. Boran ii cere lui Sivan sa plece. Raman cei doi cu pistoalele indreptate unul spre altul.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 35

© www.serialeturcesti.ro

Add comment