Seriale Turcesti

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 28

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 28 REZUMAT COMPLET

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 28 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV in data 12 februarie 2015.

Firuz il intreaba pe Cihan ca ce inseamna asta, de ce s-a amestecat, el raspunde ca a facut ce trebuia, Firuz ii spune ca Sadik trebuia sa rezolve. Sila are hemoragie si zace pe jos. Sivan incearca sa-l sune pe Boran dar nu da de el deoarece inca este pe drum apoi pus de Firuz o ia pe Sila si o duce la o Asye, o femeie care se ocupa de femei in astfel de situatii.
Celil este inca pe drum si acasa toti sunt nelinistiti, Emir intreaba cand se intoarce tatal lui si ca daca nu vine sa plece si ei.

Sila este la femeia din sat si o intreaba daca copilul traieste si aceasta ii spune ca nu pentru ca a pierdut mult sange. Femeia le spune si celor care au adus-o pe Sila ca a murit copilul. Boran insotit de Abay ajunge acasa, vede sangele din curte, intreaba unde este Sila dar mama lui nu ii spune, merge la Firuz care tocmai isi termina rugaciunea si Boran ii spune ca i-ar ura sa-i fie primita dar nu o poate face ca se comporta asa. Ii intreaba din nou si incepe sa se certe cu tatal lui apoi il striga Abay sa vina repede si omul de la poarta ii spune ca Sila este la Asye. Boran spune ca daca a patit ceva copilul Cihan va avea probleme. Omul care l-a insotit pe Sivan cand a dus-o pe Sila se intoarce si Kevser il intreaba daca Ayse i-a spus Silei ca a murit copilul asa cum s-au inteles, omul spune da si Kevser si Firuz sunt fericiti.

Cihan ajunge acasa la el unde il asteapta sotia, cei doi baieti. Baiatul mai mic este bolnav si sotia lui ii spune ca a racit din cauza ca a stat cam mult pe afara.Fratele lui Cihan ii spune ca daca nu ar mai fi copilul Sila va fi omorata.

Ajunge Boran si Sila ii spune ca a pierdut copilul si Asye ii spune sa o duca la spital.. Boran o ia in brate si o duce la spital. Ea spune ca nu mai vrea sa traiasca, el ii zice ca ea nu poate face asta sa-l lase singur.. La Firuz vine seful din clan care atunci cand Boran a adunat clanul a fost acela care i-a tinut partea lui Boran. Firuz ii spune ce s-a intamplat cu Sila, ca au dus-o la Ayse care le-a spus oamenilor ca a murit copilul si ei hotarasc ca trebuie facut curat cat mai repede sa nu mai lungeasca treaba si sa faca ce este de facut si Firuz ii spune ca asa va face.
Bedar ii spune lui Azad ca asa nu mai poate rezista si ca pleaca, Azad ii spune ca trebuie sa ramana aici cu Narin dar Bedar vrea sa plece singura. Azad ii spune sa mai asteapte putin si vor pleca cu totii .
Cihan este cu cei doi baieti, acolo este si fratele lui, afla ca a venit si Boran, apoi vine un om si le spune ca Sila a pierdut copilul. Atunci Cihan zice ca nu l-a ascultat ca nu are ce face asta-i situatia. Boran ajunge cu Sila la spital.

Celil ajunge la Midyat si vrea sa mearga singur acasa la Firuz dar soferul nu vrea sa-l lase singur insa Celil ii spune sa mearga sa se plimbe si asa scapa de el.. Merge la Firuz, oamenii nu-l lasa sa intre si atunci merge si el la spital. Copilul inca traieste si Boran ii spune lui Abay sa mearga sa-i anunte pe toti ca copilul traieste. Celil il suna pe Azad. Bedar isi face bagajul, cand o vede Narin spune ca si ea va pleca, vine Azad si le spune ca totul este bine ca Sila este la spital ca starea copilul este problematica. Firuz este suparat cand afla ca Sila a fost dusa la spital, ca acum se stie ca traieste copilul si planul i-a fost dat peste cap incat ia pistolul hotarat sa mearga la spital sa o omoare pe Sila dar este oprit de sotie.

La spital Sila se trezeste, langa ea este Boran, este slabita si spune ca ea isi va creste copilul ca nu va lasa pe nimeni sa-l atinga.
Cihan primeste si el stirea ca Asye asa a spus ca a murit dar apoi a venit Boran si a dus-o la spital si doctorii au spus ca nu a pierdut copilul. Cihan zice ca se joaca Boran ca el nu crede si ca este convins ca a murit dar cu siguranta iar este un joc de al lui Boran.

Sila doarme, langa ea este Boran care o mangaie pe burta si vorbeste cu copilul, ii spune ca va avea zile grele dar i-a promis mamei lui ca va avea grija de ei.

Se face dimineata, Bedar Azad si Narin ajung acasa afla de la Celil care este situatia. Bedar vrea sa mearga singura la spital, ii este inca teama ca nu cumva Narin si Azad sa pateasca ceva ca inca nu se increde in promisiunile facute in ce-i priveste.

Cihan se pregateste din nou sa plece la Istanbul dar inainte vrea sa-si duca copilul la doctor. Sotia il intreaba cat va sta la Istanbul, el raspunde ca atat cat va fi nevoie si ea ii spune ca la copii le este dor de el si Cihan o intreaba daca doar copiilor le este dor . Pleaca apoi la doctor. La spital Boran ii da sa manace Silei si ii spune ca in cursul zile le da drumul acasa. Abay ii spune lui Boran ca Firuz nu a renuntat la planul lui. Bedar le spune ca mai bine ar sta Sila la ea acasa si Sila ii spune ca Boran va fi alaturi de ea sa nu isi fac griji si Boran le spune ca sotia lui va sta la el acasa.
Emre intreaba unde este Sila el zice ca nu-i copil si nu este cazul sa i se ascunda asa incat parintii ii spun ca este la Midyat. Lui ii este frica ca o sa fie omorata si Kenan ii spune ca fiind insarcinata nu o vor face.
Cihan o suna pe Esma, ii spune ca ii este dor de ea, si ea zice sa se intoarca repede.

Boran o duce pe Sila pe brate acasa la el dar cei ce pazesc poarta nu-l lasa sa intre ca nu vrea Firuz, Boran ii da la o parte apare Firuz si zice ca nu poate sta acolo. El spune ca este fiul lui si Firuz ii spune ca atat timp cat este cu femeia asta nu-l poate primi, el spune ca ea este sotia lui si copilul lui aici se va naste si aici va creste si el va fi bunic.
O duce in camera pe Sila si ii spune “Bine ai venit femeie la mine in casa” Ea ii spune ca este fericita ca nu a patit nimic copilul. El intreaba daca poate ramane cu ea in camera sau trebuie sa i se pregatesca alta asa cum era ultima data cand erau acolo. Abay aduce un pachet pe care Boran l-a pregatit plin cu tot felul de lucruri pe care Sila sa le aiba langa ea deoarece nu are voie sa coboare din pat. Boran i le da pe rand, sunt acolo carti, telefon, medicamente pentru a nu avea probleme copilul si flori prin care ii multumeste pentru copil. Ii spune sa-l cheme cand are nevoie de ceva.

Cihan merge cu copiii la doctor. Boran are ceva de rezolvat si trebuie sa plece si ii spune mamei lui ca Sila doarme si ca i-a spus femeii sa-i dea medicamente si ca o lasa pe Sila in grija ei. Ea zice bine. si el pleaca. Sila se trezeste si are dureri, Firuz nu o lasa pe nevasta sa cheme doctorul. Kevser merge la Sila ii spune sa plece de acolo sa nu-l sune pe fiul ei si o da jos din pat o scoate afara din camera. Sila neputand sa mearga Sila cu greu coboara scarile, cei doi o privesc satisfacuti cum se chinuie si apoi Sila lesina.

Boran aduna oamenii din Midyat in piata centrala si isi trimite un om dupa Cihan care tocmai iesea de la doctor cu sotia si copiii . Cihan vine la locul in care Boran a adunat oamenii si intreaba de ce l-a chemat.

Boran ii spune ca toata lumea este acolo din cauza lui si Cihan ii spune ca sunt acolo din cauza nevestei si surorii lui. Boran se bate cu Cihan, el ii spune ca l-a avertizat sa nu se ametece in treaba lui dar nu a ascultat.


Cireste si Puterea Destinului Episodul 29

© www.serialeturcesti.ro

Add comment