Seriale Turcesti

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 26

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 26 REZUMAT COMPLET

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 26 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV in data 10 februarie 2015.

Boran ii spune ca trebuie sa plece sa rezolve cu clanul, ea ii spune ca inseamna ca a luat decizia si ca renunta la ea si copil. Boran ii spune ca nu renunta si ca ea va lua acum decizia daca va merge cu el la Mardin. Ea il intreaba cum sa faca asta si Boran ii spune ca fiind insarcinata nu este problema si Sila il intreaba ca dupa aceea ce se va intampla si ii spune ca vor reusi sa invinga traditia.
Zinar indemnat de Cihan isi sune fratele si ii spune de decizia lui ca treaba cu Boran nu poate ramane asa dar Firuz il cearta si ii spune ca l-a trimis acolo si a avut incredere in el si nu a rezolvat nimic si acum nu mai are nevoie de el.

Sila merge la Emre si il convinge pana la urma sa mearga la un doctor in Istanbul, sa incerce ca nu are nimic de pierdut.

Firuz acum actioneaza si ii da sarcina lui Sadik un om din clan sa rezolve ce nu a fost rezolvat dar omul spune ca nu poate omori pe nimeni si intreaba daca Boran stie si Firuz ii spune ca nu-i treaba lui Boran si ca nu trebuie sa omoare el si nu va fi singur. Apoi vine Sivan la Firuz si ii spune ca Boran vine acasa dar Firuz spune ca de ce mai vine ca nu mai are ce cauta acolo. Sivan merge dupa Boran la aeroport, Boran crede ca nu stie nimeni ca se intoarce si Sivan nu are curaj sa-i spuna ca Firuz stie si vorbeste de supararea lui legata de Ayse si Boran ii spune ca trebuia sa-l fi ascultat si sa nu se grabeasca sa o marite pe Ayse. Apoi Boran il intreaba ce stie legat de fabrica si cine si-a vandut pamantul. Sivan ii spune ca Firuz este foarte suparat si de fapt a aflat ca se intoarce acasa si i-a transmis ca nu mai are ce cauta acolo. Boran spune ca va aduna clanul pentru a se lamuri situatia.
Pentru ca Boran este plecat Sila merge acasa la ea si toti sunt mirati deoarce credeau ca este acasa cu Boran. Ea nu le spune ca el a plecat la Mardin doar ca i-a fost dor de ei, Bedar insa isi da seama ca nu este ceva in regula si o cheama separat sa vorbeasca. Sila ii spune ca Boran s-a dus sa adune clanul sa le spuna ca ea este insarcinata si ei sa fie deacord ca ea sa se intoarca fara probleme acolo. Bedar se sperie ca vrea sa plece din nou la Mardin ca nu poate face nimic impotriva traditiei. Sila ii spune ca asa nu mai poate trai si ca vrea sa fie fericita.

Boran ajunge acasa si mama lui este suparata de felul cum s-a purtat ca a incalcat traditia si ca tata lui nu mai vrea sa-l vada dar pana la urma accepta sa-i sarute mana.
A doua zi la firma Sila afla de la Edip ca vrea cineva de la Mardin sa se intalnesca cu ea in legatura cu pamantul. Ea se arata incantata ca este cautata de oamenii de acolo si ca nu o intereseaza doar sa faca bani ci sa se si implice in stilul lor de trai.

Cihan afla de la fratele lui ca Boran este la Mardin si urmeaza a doua zi sa adune clanul si asta il nemultumeste ca el si tatal lui lipsesc de la adunare si nu pot decat sa stea si sa astepte vestile.
Se aduna clanul, discutiile sunt foarte aprinse, ca trebuie Boran sa curete mizeria, ca daca azi apare o fabrica maine mai apare una si ce se va intampla cu pamanturile lor, ca pe de alta parte fabrica le aduce si bani. Boran le spune ca pamanturile clanului i-au fost date in grija si ca nu le vor pierde, ca stie si el care este traditia dar ca acum va avea un copil, ca daca ei vor sa faca ce au stabilit prima data renunta la clan, isi scoate pistolul si il pune pe masa. Atmosfera se incinge, isi scot toti pistoalele. In cele din urma unul dintre sefi considera ca Boran isi poate aduce sotia si ca poate avea in continuare grija de clan si fabrica nu va mai fi pentru nimeni o problema.

Celil nu renunta la partidele de joc, i se termina banii merge la un bancomat sa scoata bani insotit de unul din tovarasii de joc care se uita la codul PIN. Se intorc la sala de joc , nu trece mult si vine politia. Celil isi petrece noapte la politie, dimineata merge Azad dupa el cu avocatul. Nu mai are cardul, Bedar este foarte suparata pe el si ii spune ca de acum nu mai are incredere in el.

Si dupa adunarea clanului Firuz continua sa fie suparat pe Boran si ii spune ca femeia aceea nu are ce cauta acolo dar Boran ii spune ca este sotia lui.
Este pe cale sa fie pus in aplicare planul lui Firuz in ce o priveste pe Sila. Intalnirea cu omul are loc intr-un restaurant in care cei care il insotesc pe Sadik isi ocupa pozitiile parand ca sunt clienti in restaurant.

Inainte de a pleca la intalnire Sila vorbeste cu Boran si afla ca el se intoarce si ea apoi ii spune ca are o intalnire cu cineva din Mardin legat de pamant. Boran se ingrijoreaza si o intreaba ca cine este, ea spune ca nu stie, el ii spune sa nu cumva sa mearga dar ea ii aminteste ca asa s-au inteles ca ea se poate ocupa de afacerea ei.
Inainte de a pleca Sivan ii da lui Boran buletinul lui Ayse ca isi da seama ca a gresit si ca Boran a avut dreptate.

Sadik ajunge la restaurant primul apoi vine si Edip si ii spune ca Sila intarzie putin.
Cihan vorbeste cu fratele lui la telefon si afla ca Sadik este deja la Istanbul ii cere numarul lui Sadik, apoi isi ia pistolul si pleaca Ajunge si Sila la restaurant, se intalneste cu omul incepe sa vorbeasca, il intreaba de ce vrea sa-si vanda pamantul dar omul este cam pierdut si Sila incepe sa banuie ceva, se scuza putin ca merge la toaleta, vede ca mai este urmarita si de altcioneva si suna omul de la paza sa vina echpa acolo. Se termina intrevederea, ies toti din restaurant, cand apare paza se creeaza o incaierare. Scot toti pistoalele, se trag focuri de arma, Edip este impuscat. In invalmaseala creata Sila reuseste sa se urce in masina dar constata ca soferul nu este cel care trebuie ci este Cihan.


Citeste si Puterea Destinului Episodul 27

© www.serialeturcesti.ro

Add comment