Seriale Turcesti

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 21

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 21 REZUMAT

Citeste rezumatul detaliat pentru serialul Puterea Destinului episodul 21

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 21 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV in data 3 februarie 2015.

Boran o aduce dimineata pe Sila la firma. Ea ii spune ca ziua de azi va fi grea pentru ea , la fel si pentru el. Omul de paza isi face griji pentru ea dar ea ii spune ca totul este in regula, Boran ii spune ca seara va veni dupa ea. Emre ii vede de la fereastra, merge la Sila in birou, ii spune ca arata bine si ea ii spune ca ar fi bine ca si el sa arate la fel. O intreaba ce a facut, ea nu ii spune. Cihan cearta omul ca nu a rezolvat cu Emre dar omul ii promite ca va rezolva.

Boran ajunge la fabrica, acolo il asteapta tatal unchiu si Cihan. Zinar ii cere lui Cihan sa-i lase pe cei doi singuri sa poata vorbi. Sila il intreaba pe Azad cum s-a terminat sedinta ca nu au apucat sa vorbeasca. Emre de data asta il lauda si il felicita pe Azad ca s-a descurcat bine. Firuz il cearta pe Boran ca a plecat la Istanbul si a uitat cu totul de clan si sarcina data, ca nu mai are incredere in el clanul, ca el cum se mai uita in ochii lor ca si-au pierdut prestigiul in fata membrilor clanului. El ii spune ca Sila este insarcinata.

Firuz ii spune lui Boran ca el stie de copil si ca nici el nici mama lui nu il vor accepta pe acel copil. Sila il suna chiar atunci pe Boran si il intreaba cum este, el ii spune ca nu poate vorbi si ca o suna mai tarziu. Emre ii propune sa se intalneasca seara dar ea il refuza si ii spune ca are alt program. Esma se intalneste cu Cihan si ii spune ca nu se va mai intampla ce s-a intamplat. Ea pleaca el nu o lasa si incepe sa o sarute in parcare.
Abay il suna pe Boran si il intreaba ce s-a intamplat dar Boran ii spune ca este ok cu Sila dar ca a vent tatal lui si are probleme cu el. Emre il vede pe Boran cand vine seara dupa Sila. Boran o asteapta pe Sila se imbratiseaza in parcare, ea intreaba unde o duce si ii spune sa aiba rabdare. Acasa familia glumeste din nou pe seama lui Emir. Sila admira peisajul din locul in care a dus-o Boran, o priveliste a Bosforului, un loc unde sa asculte vantul si din nou este o scena romantica. Cihan este sunat si afla ca a fugit iar o fata din clan la Istanbul. Zinar il intreaba pe Cihan de ce nu il informeaza si pe Boran ca se va supara dar el refuza ca nu este demn de un sef de clan. Boran o duce acasa pe Sila , ajunge acolo si Emre care ii vede pe cei doi impreuna. Sila il cheama in casa pe Boran si el este deacord.

 Toti sunt bucurosi cand il vad pe Boran. El o imbratiseaza pe Narin. Emre devine tot mai nervos simtindu-se inlaturat dar pe urmele lui este omul pus de Cihan. Narin intreaba cum sunt parintii, Celil il felicita pentru copil si ca nu mai poate fi vorba de varsare de sange. Boran este sunat de omul lui, Firat care are langa el pe fata ce a fugit si pe care Boran vrea s-o protejeze. Sila il aude si ii cere sa aduca acolo fata. Boran nu accepta dar Sila il convinge. Omul lui Cihan vrea sa-l impuste pe Emre dar este impiedecat de sosirea unei masini. Pana la urma sunt deacord ca in aceea noapte sa raman fata la ei. Sila vrea sa mearga cu Boran dupa fata dar Boran nu o lasa, dar totusi ei pleaca impreuna. Cihan vorbeste cu fratele fetei care este si el pe urmele fetei, afla asta si Boran de la Firat.

Sila ii spune ca de acum indiferent ca vor fi zile grele sau usoare ea va fi mereu langa el. Narin vorbeste cu mama ei si afla ca tatal ei a fost la Istanbul si ca fratele ei nu i-a spus si mama ei i-a spus ca toi vor fi impuscati. Boran o ia pe fugara. Cihan este suparat pe oamenii lui ca nu au fost capabili sa prinda fata si ii incita pe oameni impotriva lui Boran. Fata este dusa acasa la Sila. Sila ii spune lui Boran ca ce bine ar fi sa ramana acolo si el dar ii raspunde ca asta nu se poate ca inca nu este clara situatia. Povestea fetei este la fel ca si cea traita de Narin si Azad cand au vrut sa fuga. Sila se revolta de ce se intampla de traditiile la care cei din clan nu vor sa renunte. Boran o suna dimineata pe Sila, ea o duce pe fata la prietena ei Pelin. Boran ii spune sa aiba grija atat de ea cat si de copil. Cihan ca nu a prins fata ii spune lui Boran de fuga ei. Omul lui Cihan—fratele fetei afla unde este fata si dupa ce ramane singura merge in casa la ea si o duce de acolo.

Gizem discuta cu toti probleme de afaceri si ca cineva se extinde cu afacerile la Mardin dar nu stie exact a cui este firma. Boran ii cere lui Gizem sa afle. .Emre se intalneste cu Pelin, prietena lui Sila si ii cere sa il ajute si sa o indeparteze de Boran. Fata fugara este aruncata de pe un pod de fratele ei care este apoi imbarbatat de Cihan care ii spune ca si-a aparat onoarea, Il intreaba daca a aflat cine a ajutat-o. pe fata. Pelin vine acasa si vede ca fata a disparut, o suna pe Sila si ii spune ca fata a disparut. Abay i se plange lui Boran ca nu se intelege bine cu Gizem, Boran ii spune sa aiba rabdare. Sila il suna pe Boran si plange spunand ca nu a reusit sa aiba grija de fata. Firat ii spune lui Boran ca oamenii lui Cihan au gasit fata si atunci Boran il intreaba pe Cihan unde este fata nestiind inca ca au ucis-o.. Cihan ii spune ca de data asta nu a reusit sa o salveze.

  Boran il intreaba ca ce fel de om este si il palmuieste. Politia suna si Sila afla ca fata o fost omorata si le spune si celor de acasa ca fata a fost omorata. Celil le spune ca uite el are dreptate ca nu vor fi iertati. Sila se intalneste cu Boran si ea se considera vinovata dar Boran ii spune ca ea nu are nicio vina. Sila il intreaba ca la fel este traditia si in ce ii priveste pe ei si ca el nu i-a spus. Emre este urmarit in continuare si Cihan ii spune omului ca trebuie sa rezolve in aceasta noapte. Boran o duce pe Sila acasa dar lasa masina la distanta de casa spunandu-i ca vrea sa mai faca cativa pasi cu ea. Ajunge si Emre la Sila si cum Boran se intoarce spre masina lui se intalneste pe drum cu Emre care il intreaba ca ce cauta acolo, ii spune ca el nu poate fi pacalit si ca daca Sila pateste ceva el il va omori. Boran ii spune ca este sotia lui si sa nu se mai amestece. Fiecare spune ca nu va renunta. Dupa ce se despart Emre este impuscat Sila intreaba ca cine a facut-o si ei spun ca acolo a fost doar Boran.


Citeste si Puterea Destinului Episodul 22

© www.serialeturcesti.ro

1 comment