Home / Rezumate / Puterea destinului / Puterea Destinului Episodul 18

Puterea Destinului Episodul 18

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul Episodului 18 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV in data 29 ianuarie 2015.

Se mai privesc si apoi Sila urca in masina.Boran se enerveaza Gizem intrebandu-l ce s-a intamplat. Sila plange in masina iar Boran conduce nervos masina apoi o lasa intr-un parc pe Gizem.. Sila nu vrea sa merga acasa ci doar sa se plimbe cu masina. Gizem, il intreaba pe Boran daca este bine daca poate face ceva pentru el.

Celil este suparat si Bedar ingrtijorata ca nu stie unde este Sila. Sila nu raspunde la nici un telefon si ii spune soferului sa inchida telefonul ca nu are chef sa vorbeasca cu nimeni.

Azad o intreaba pe Narin daca este ea cu adevarat ca nu se poate obisnui cu felul in care arata acum.
Sila se plimba singura pe tarm si isi aminteste de vechea ei casa care se afla pe celalat tarm si timpul petrecut acolo. La firma Azad afla ca Sila nu va veni azi acolo. Femeia ii spune lui Narin ca Sila s-a dus sa- si faca operatie de aceea nu este acolo.

Gizem il suna pe Abay si ii spune ca Boran are nevoie de el ca s-a intalnit cu Sila, el merge sa se intalnesca cu ea dar inainte incearca sa dea de Boran si nu reuseste. Azad il ia pe Orhan la rost ca a lasat-o singura pe Sila doar cu soferul. Emre afla si el ca Sila nu este niciunde.

Abay se intalneste cu Gizem care ii spune ce s-a intamplat ca este sigura ca era Sila ca o cunoaste de la televizor. Se face noapte si Sila este tot pe tarm. Familia este ingrijorata ca ea nu a venit inca. Bedar spune ca ea crede ca stie unde este Sila ca s-a dus la doctor sa renunte la copil. Asa afla si Azad ca Sila este insarcinata. Celil spune ca daca face asta Sila sunt terminati cu totii ca acest copil i-ar salva.

Boran merge nervos acasa si rupe toate pozele cu Sila si se intreaba ca ce i-a facut.
Apare Sila acasa. Ea spune ca stie ca sunt suparati dar a vrut sa fie singura. Celil o intreaba daca a renuntat la copil si ea spune ca nu a renuntat. Narin se bucura si ii spune ca si Boran se va bucura dar Sila spune ca momentan nu a facut-o dar cu siguranta o va face si ca l-a vazut pe Boran cu alta femeie.

Abay discuta cu Gizem. Ea intreaba de relatia dintre Boran si Sila si ii spune ca si ea a avut o experienta trista si il roaga sa promita ca ce au discutata ramane intre ei.

Narin merge la Sila in camera ii spune ca si ea este suparata pe fratele ei dar zice ca nu crede ca fratele ei ar fi in stare de a se comporta asa ca nu il intereseaza alta femeie si ca pe ea o iubeste. Ea merge apoi afara la Azad si el ii spune ca asa pare o alta femeie ca parca nu este cea pe care o cunoaste. Bedar ii spune lui Celil sa ramana acolo sa o aduca si p e Dilara si sa merga impreuna cu Emir la scoala dar Celil spune mereu ca vor fi impuscati.

Cihan il suna pe Mamut si ii spune sa pregateasca copilul la care omul ii spune ca este mic cum sa faca asa ceva.. Boran il surprinde vorbind dar nu afla de la el nimic. Abay o duce acasa pe Gizem. Il suna Sila. Il intreaba de ce a sunat-o. El ii spune ca este la Istanbul si ca vrea sa se intalnesca. Se vor intalni sa ia micul dejun impreuna. Ea primeste un alt plic cu poze cu Boran si Gizem. Si iar se enerveaza.

Abay merge acasa, Boran il intreaba cum a fost la masa cu Gizem si lui Abay I se pare ciudat ca doar ce a venit la Istanbul si s-a intalnit cu o fata. Boran il cheama apoi sa ia micul dejun impreuna a doua zi si sa vorbeasca dar el spune ca nu se poate, nu vrea sa-i spuna de intalnirea cu Sila . Se intalneste cu Sila ii spune ca el isi da seama de ei si cu cat se indeparteaza mai mult cu atat se apropie mai mult. Ea spune ca este deja prea tarziu si el este nedumerit de ce este ea suparata pe Boran si o intreaba c a ce a facut Apoi Sila merge acasa la Emre, ii spune ca are nevoie de el. O intreaba c a ce are si ea ii raspunde ca are nevoie doar de un prieten, ca nu mai intelege nimic ce-I cu ea, ca incepe sa se piarda. Dupa o vreme de stat acolo este sunata de de omul care il urmareste pe Boran si el ii spune ca Boran nu mai pleaca la Mardin.

Sinan, tata lui Cihan il suna pe Celil sa se intalneasca. Boran il intreaba pe Abay cand se intalnesc daca are ceva sa-i spuna. Abay spune ca nu. Boran stie ca s-a vazut cu Sila ca de ce il minte, c a ce a vrut cu ea, ce are el sa vorbeasca. Abay ii spune ca nu a vorbit nimic au luat doar micul dejun. Din discutia infierbantata ii opreste Cihan. Celil se intalneste cu Sinan, tata lui Cihan care ii spune ca vor avea probleme cu clanul si Celil ii spune ca el nu mai are nevoie de nimeni de acolo. Celil ii spune ca in curand o sa vorbeasca altfel cu el pentru ce va face Sila. Narin vorbeste cu mama ei si aceasta ii spune suparata ca Mamut s-a dus la Istanbul pentru a respecta traditia stabilita de clan. Cihan il suna pe Mamut, ii spune sa nu mai umble pe afara si s a se intoarca la hotel ca in curand ii va duce la Sila.

Boran este sunat de omul lui si ii spune ca maine va fi ultima data cand ii va mai trimite fotografii. Si asa afla si Boran ca a venit mamut la Istanbul. Mamut este dus la vila lui Sila unde sa astepte pana vine momentul. Boran da ordin sa fie gasit Mamut si sa fie adus la el. Il suna Narin si ii spune sa asculte bine sa nu zica nimic pana nu termina si ii spune ca Sila este gravida.

Boran o suna pe Sila, Emre ii spune sa nu raspunda. Boran o face incapatanata. Boran il intreaba pe Cihan unde este Mamut si ii spune ca daca cumva Sila pateste ceva il omoara. El spune ca nu stie nimic ca poate tatal lui l-a trimis.

Narin il intreaba pe Emre daca stie ca Sila va avea copil si el ii spune ca a aflat. Boran il cauta pe Mamut dar nu poate da de el asa ca merge acasa la Sila. Se face noapte, Mamut si copilul se pregatesc sa duca la indeplinire sarcina. Acolo ajunge si Boran care alearga dupa copil inspre casa. Sila pleaca, o striga Boran si atunci cand ajunge langa e ail vede pe copil cat rage si el se arunca in fata lui Sila pentru a o apara si este ranit la brat. Copilul este prins de oamenii lui Boran si acesta ii spune lui Sila sa ceara omului sa-I dea drumul copilului. Sila ii spune omului ei de la paza sa dea drumul copilului. Boran ia copilul si pleaca si Sila indurerata se uita in urma lui.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 19

© www.serialeturcesti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *