Seriale Turcesti

Puterea Destinului Episodul 17

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul detaliat si complet al Episodului 17 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV in data 28 ianuarie 2015.

Sila priveste pozele , vorbeste singura si se intreaba de ce ii face asta, ca ea mereu doar pe el il vede in schimb el are deja ochi pentru alta. Vorbeste apoi la telefon cu cel care il urmareste pe Boran si ii cere ca toate informatiile despre Boran sa vina doar la ea personal si apoi se intereseaza cine este femeia care este alaturi de Boran in poze. Omul ii spune ca este o angajata si chiar acum sunt impreuna. La sedinta care are loc Sila ii anunta ce intentii de afaceri are legate de Mardin si firma Genco a lui Boran. Emre se supara tare, el considera inchis capitolul Mardin, ea ii raspunde ca asta ea hotaraste si Emre paraseste sedinta.

Boran discuta cu angajata lui probleme de serviciu apoi aceasta face referire la afaceri cu firma sotiei lui dar Boran ii spune ca Sila nu mai este sotia lui.

Esma continua in ascuns sa aiba convorbiri cu Cihan chiar daca sotul ei ii este alaturi apoi cand ajunge acasa gaseste un buchet de flori si un inel trimise de Cihan.

Sila vine la Emre la locul stiut unde Emre se retrage cand este suparat. El ii spune ca nu o mai cunoaste ca nu mai stie cum sa vorbeasca cu ea. Ea ii spune ca are nevoie in continuare de ajutorul lui. Ca ei sunt de aceiasi parte. Sila ii spune ca vrea sa fie doar prieteni si el ii spune ca asta il innebuneste stiind care a fost relatia lor. O intreaba daca este indragostita de Boran si atunci ea ii spune ca este insarcinata.

Boran ia masa cu angajata lui apoi Abay vine si el apoi toti 3 se plimba si o insotesc pe femeie in bazar.

Toti ai lui Sila vin la ea la firma, Celil este mandru de marimea firmei si spune ca tot clanul nu are atata pamant cat are fata lor. Cand sunt toti impreuna vine secretara lui Azad sa-i semneze o hartie, lucru care o va face pe Narin si mai suparata si geloasa. Acasa Narin o intreaba pe Bedar daca fratele ei Boran stie de copil si este trista ca el nu poate afla pentru ca Sila nu doreste asta.

Abay vorbeste seara cu Boran si ii spune sa lase la o parte traditiile, sa fie interesat doar de relatia lui cu Sila. Boran este chemat la telefon si Abay ia din mobilul lui numarul de telefon al lui Sila.

Acasa la Sila toti iau masa si Narin prin cateva vorbe lasa sa se inteleaga ca stie de secretul ei la care Sila se uita ciudat si Bedar o face cumva pe Narin sa schimbe subiectul. Lui Azad ii sosesc noile haine comandate necesrae pentru serviciu, fapt ce o intristeaza din nou pe Narin ca simte ca asa il va pierde pe Azad.

Pozele facute de detectivii ambilor continua sa le soseasca si ambii ba le rup ba incearca sa le lipeasca sau indrepte.

A ajuns si tatal lui Cihan la ei. Boran intreaba de starea in care se afla parintii lui si afla ca tatal lui este bolnav. Se hotareste sa plece acasa sa-i vada. Abay rezolva cu biletele.

Fratele lui Cihan trimite la Istanbul un barbat pe nume Mahmut cu fiul lui, un copil pe care vrea sa-l foloseasca pentru a o ucide pe Sila dar tatal lui ii spune sa-l trimita pe om inapoi. Omul primeste pistol si bani pentru ce are de facut.

Sila sta de vorba cu mama ei si se intreaba cum sa lase copilul sis a fie nevoita sa-l creasca singura si Bedar o incurajeaza spunand ca o sa reuseasca dar Sila este hotarata sa renunte la el.

Dimineata Sila afla ca Boran pleca la Mardin, apoi iau micul dejun si vine Azad la masa foarte incantat de noua lui tinuta si Narin mereu este suparata si Azad nu stie cauza. Cand ramane cu Bedar aceasta o incurajeaza dar Narin ii spune ca fiind imbracata asa Azad nu se va mai uita la ea.

Sila il trimite pe Azad singur la serviciu ea avand treaba cu Narin si apoi avand programare la doctor .Merge prima data cu Narin la cumparaturi si coafor si o transforma cu totul incat atunci cand apare in fata lui Azad nici el nu o mai recunoaste.. Sila merge la doctor unde hotararea ei este influentata de cei din jur incat nu se stie daca va renunta sau nu la copil.

Acasa Celil vorbeste cu Bedar si afland si el de copil ii spune lui Bedar ca acest copil ar putea fi salvarea lor mai ales daca este baiat.

Sila iasa de la doctor insotita de a asistenta vadit slabita si are loc intalnirea fata in fata a ei cu Boran care tocmai trecea pe acolo cu angajata lui.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 18

© www.serialeturcesti.ro

Add comment