Seriale Turcesti

Puterea Destinului Episodul 16

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul detaliat si complet al Episodului 16 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV in data 27 ianuarie 2015.

Cel care a tras fara o tinta precisa a fost Cihan dar nu a ranit pe nimeni. El ii spune lui Narin sa nu se sperie ca acum ei sunt alaturi de ea. Boran ii spune sa plece ca de-acum va rezolva el tot dar Cihan este suparat ca Boran nu are inca incredere in el.

Narin o suna pe Sila si ii spune ca nu a patit nimic si sa vina dupa ea.. Boran ii spune lui Narin ca problema lui este Sila si Narin ii spune ca Sila il iubeste si ca regreta ce a facut. si ii mai spune ca pentru a doua oara ii ramane datoare si il intreaba daca a iertat-o iar el o intreaba daca ea l-ar fi iertat daca el facea la fel .

Ajunge Sila si i se intersecteaza privirea cu cea a lui Boran care pleaca . Azad este suparat de ce a facut Narin, o plamuieste si Sila se supara dar pana la urma cei doi se impaca si Narin ii spune lui Azad ca este convinsa ca Sila va avea grija de ei si nu ii va parasi.

Boran ajunge acasa, vorbeste cu Abay si spune ca se simte bine. Cihan il intreaba daca a vazut-o pe Sila dar el neaga. Bedar incepe sa se acomodeze cu noua bucatarie. Narin vine dimineata la Sila sa-i multumesca, spune ca se simte bine si ca a ajuns cu adevarat la Istanbul seara trecuta.Sila ii spune lui Narin ca va avea mereu timp pentru ea si o intreaba daca Boran a intrebat ceva de ea si Narin ii spune ca nu.

Sila ajunge la firma cu Azad care va lucre acolo. El se minuneaza de palatal in care va lucre, apoi Sila ii prezinta firma si il intreaba unde vrea sa lucreze. Azad isi primeste biroul unde va lucra. Sila ii spune ca se vor sustine reciproc ca nici ea nu stie foarte multe despre munca si ca are incredere in el. Azad este si el naucit de locul in care a ajuns sa lucreze. Kenan vine sa vorbeasca cu Sila si ii spune ca detectivii il urmaresc peste tot pe Bora nil filmeaza si fotografiaza.

O angajata de a lui Boran este suparata si spune ca nu mai poate lucra acolo din cauza lui Cihan care i-a facut zile grele, Boran ii spune sa uite ce a fost inainte si sa o ia de la capat. Ea accepta cu toate ca Cihan nu va fi multumit ca ea este inca acolo. Cihan se intalneste cu Esma, sotia lui Borhan si intre cei doi incepe sa se lege o relatie. Ea il intreaba pe Cihan de ce il intereseaza firma Ozdemir, el spune ca are nevoie de ajutorul lor.

Boran discuta cu Abay, ii multumeste ca nu a plecat. Abay ii spune ca nu isi lasa prietenul dar este tot nedumerit de comportarea lui si pozitia lui in ce o priveste pe Sila cand intre ei este o asa dragoste si asta se vede clar in ochii lui si cum pot sta departe unul de altul. Abay ii mai spune lui Boran ca se plictiseste si Boran ii ofera birou la firma. Ajunge si Cihan care il informeaza pe Boran ca vine tatal lui deoarece clanul asteapta vesti de la ei.

Narin o suna pe mama ei, nu are curaj sa-i spuna nimic, Bedar crede ca l-a sunat pe Azad apoi isi da seama ca a sunat-o pe mama ei, ca ii este dor de ea si ii spune sa o mai sune. Mama ii spune ca ea nu are fata cu numele de Narin ca a murit dar pana la urma inima ei de mama cedeaza si ii spune sa o mai sune..

Azad si Sila ajung acasa si el ii spune lui Narin ca ziua petrecuta parca a fost un vis, ii spune si de fetele care lucreaza acolo si Narin este mirata ca sunt si fete. Sila vrea sa le faca o surpriza cu ajutorul unui angajat de la firma. Surpriza Silei pentru ei este prezentarea pamantului pe care firma il are la Mardin unde vrea sa inceapa sa faca afaceri. Cand Sila pleaca la culcare Bedar merge la ea in camera si o intreaba daca ii va spune sotului de copil dar Sila ii spune cum sa-i spuna sotului care a venit sa o omoare si ca ea nu vrea copilul.

Cand sotul lui Esma vine acasa o cearta ca de ce nu i-a raspuns la telefon toata ziua, ea spune ca i s-a terminat bateria dar nu-i spune ca s-a intalnit cu Cihan. Ea se intereseaza de modul in care se desfasoara procesul contra lui Sila si el ii spune ca are mari sanse sa-l castige. Boran primeste mereu informatii despre ce se intampla la vila Silei afla de angajatul de la firma care a venit seara acasa si este oarecum curios ca ce sedinta face acasa apoi omul lui ii mai spune ca s-ar parea ca Sila are ceva probleme cu sanatatea ca a cerut sa I se cumpere ceva de la farmacie. Boran mai afla ca la firma Sila nu mai vorbeste asa de mult cu Emre. Sila primeste plicul trimis de Kenan cu ceea ce au filmat detectivii si este chiar scena in care Abay vorbeste cu Boran si dupa vizionare Sila spune ca si ea il iubeste.

Cand adoarme are un vis in care il vede pe Boran cu fetita lor Zeysan la calarie si apoi vine si ii spune ca nu o va avea pe Seysan la care Boran ii spune ca atunci o va omori. Bupa ce Boran ajunge cu Abay la firma angajata ii spune de problemele de la fabrica si Boran pleaca acolo cu ea.
Dupa visul avut Sila hotaraste ca vrea copilul si isi face programare la doctor. Bedar ii spune acest lucru lui Narin dar o atentioneaza sa nu arate ca stie.

Sila confirma vizita ce o va face la doctor apoi primeste ultimile poze facute lui Boran de catre detectivi si fiindca il vede in poze pe Boran cu angajata lui in ipostaze care o fac geloasa, este hotarata sa avorteze copilul.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 17

© www.serialeturcesti.ro

Add comment