Seriale Turcesti

Puterea Destinului Episodul 15

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul detaliat si complet al Episodului 15 al serialului turcesc Puterea Destinului difuzat de AcasaTV in data 26 ianuarie 2015.

Sila ii cere femeii din casa sa-i cumpere test de sarcina si ii cere sa nu spuna nimanui, bineinteles ca este insarcinata. Boran prin omul lui care se dovedeste a fi unul dintre cei care asigura paza casei lui Sila, este informat ca ea este in casa si sub pretextul aranjarii unei camera de supraveghere ii muta unghiul asa incat Boran sa poata intra in casa. Se intampla ceva neprevazut pentru toti, Celil se arunca in apa si este salvat de pescarii din zona asa incat Sila si familia pleaca la spital fiind sunati de catre politie. Boran care plecase deja este informat de omul lui despre cele intamplate asa ca ii urmareste si merge si el la spital.

Pe Emre tatal sau il vede abatut il intreaba care este cauza si pana la urma el ii spune ca situatia Silei este putin mai complicata si conform traditiei clanului trebuie sa fie impuscat si el. Tata lui ii spune ca vor lua masuri vor angaja detectivi sa nu isi faca griji.

Momentan situatia lui Celil nu este stabila si Emir se supara ca din cauza fugarilor el poate ramane fara tata, fuge afara din spital, Narin il urmeaza si acolo ii explica ca si ea este suparata pentru ce a facut. Discutia ei cu Emir este auzita de Boran.

Boran se intoarce la el acasa si ii spune lui Abay despre Celil la care Abay ii raspunde ca se bucura ca este ingrijorat de soarta lui Celil dar ca este suparat ca s-a dus sa o omoare pe Sila si ii spune lui Boran ca vrea sa se intoarca acasa deoarece simte ca Boran face totul in secret si are impresia ca nu este nevoie de el.

Boran merge si ziua urmatoare la spital, intra la Celil in camera ii ureaza insanatosire grabnica. Cand iese din salon Bedar merge sa vorbeasca cu el sa aiba mila de copiii ei dar el spune ca prezenta lui acolo nu inseamna ca s-a razgandit in ce priveste hotararea clanului.

Cihan este suparat pe Boran ca nu l-a informat despre vizita lui la spital, Boran ii spune ca este problema lui si sa nu se mai amestece si incep apoi sa se bata si Boran il atentioneaza pentru ultima data legat de comportamentul lui.

La randul sau Emre este suparat ca Sila nu l-a informat in legatura cu cele intamplate. Ea ii spune ca nu a avut timp sa se mai gandeasca la nimic si ca este suparata pe el ca a pus oamenii sa-i bata tatal.

La Istanbul pleaca si tatal lui Cihan sa vada ce se intampla si cum este dusa la indeplinire hotararea clanului.

Narin simte o presiune tot mai puternica, nu mai rezista si il suna pe fratele ei sa vina si s-o impuste. Cihan la randul lui are un om care este pe urmele lui Boran si cand vede ca Boran pleaca de acasa il suna si ii spune ca daca Boran se intalneste cu o femeie s-o impuste.

Narin se intalneste cu Boran, ii ia pistolul si ii spune sa o impuste si ii aminteste si de discutia ce au avut-o cand ea a fost mireasa cand i-a multumit ca s-a sacrificat pentru ea si ca il vrea si pe el sa fie fericit. Cei de acasa isi dau seama ca Narin a plecat si atunci Sila il suna pe Boran, ii spune ca ea este vinovata pentru tot ca Narin nu are nici o vina. Boran ii da telefonul lui Narin, ea o asculta pe Sila si ii spune ca este ea la telefon si apoi Sila aude o impuscatura.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 16

© www.serialeturcesti.ro

Add comment