Home / Rezumate / Puterea destinului / PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 14

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 14

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul Episodului 14 al serialului turcesc Puterea Destinului difuzat de AcasaTV in data 23 ianuarie 2015. 

Boran sta la panda in fata firmei, o vede pe Sila cum intra impreuna cu Emre, acesta o saruta, Boran isi incarca pistolul si pleaca.
Boran merge cu masina prin Istanbul, isi suna oamenii si le da indicatii la telefon, mere din ce in ce mai repede pana cand ii iese un caine in fata pe sosea si opreste brusc.
Sila ii spune lui Emre ca ii este frica de Boran.
Celil pleaca si el in Istanbul, spre disperarea lui Bedar, care arunca hainele prin casa.
Sila ii spune lui Emre ca ii este frica de Boran, intre timp Cihan il tachineaza pe Boran, acesta jure sa se razbune pe Sila.
Bedar isi face si ea baajele, merge la sora ei Hatice, ii spune ca vrea sa plece si ea la Istanbul si isi vinde cerceii ca sa aiba bani de drum.
Narin i se plange lui Azad ca nu are in ce sa se imbrace si ca au terminat toti banii cu care au plecat de acasa.

Bedar trece pe acasa, il ia pe Emir cu ea si ia autobuzul spre Istanbul.
Sila discuta cu Azad despre situatia lor, apoi merge in camera ei, se uita la fotografia lui Boran si-si da seama ca inca il iubeste…
Boran adoarme, a doua zi este sunat de oamenii lui care ii spun ca Sila a plecat din casa pazita, Boran se imbraca rapid si isi ia pistolul.
Sila insotita de Narin merge la mormantul parintilor sai adoptivi, Boran o priveste ascuns dupa morminte, Narin aude o miscare si il zareste pe Boran, care se face nevazut.

Sila si Narin pleaca din cimitir, sub protectia bodyguarzilor.
Celil ajunge in Istanbul, se cazeaza la un hotel unde i se cere buletinul, apoi il suna pe Cihan.
Boran ii suna pe oamenii sai care o urmaresc pe Sila si le da indicatii, Cihan vorbeste cu tatal sau.
Bedar il suna pe Azad si ii spune ca a ajuns in Istanbul, Sila ii raspunde sa ramana in statie si o sa vina sa o ia de acolo.
Celil ajune la sediul firmei Silei, le spune portarilor ca e tatal acesteia, Emre il lasa sa intre, apoi ii pune pe paznici sa-l bata si sa-l arunce in strada…
Sila si Azad merg sa-i ia pe Bedar si Emir, intre timp Ali ii aduce ceai lui Boran.

Sursa: blogatu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *