Home / Rezumate / Puterea destinului / PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 13

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 13

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 13 al serialului turcesc Puterea Destinului difuzat de AcasaTV in data 22 ianuarie 2015. 

Sila sta in curte si priveste melancolica in zare…
Celil ajunge acasa si ii spune lui Bedar ce pedeapsa au primit de la Agha Firuz, cei doi soti incep sa planga, Bedar spune ca atat Sila cat si Azad s-au nenorocit….
Cihan discuta cu Boran despre cum il poate ajuta pe Boran sa se razbune pe Sila la Istanbul, apoi Cihan pleaca, insotit de tatal sau.
Boran intra in camera lui, isi aminteste momentele frumoase petrecute alaturi de Sila si pleaca suparat, intre timp, la Istanbul, Sila doarme cu fotografia lui Boran pe perna…
Boran se intalneste cu Abay si discuta cu acesta despre cum va merge la Istanbul s-o omoare pe Sila ca s-o pedepseasca, apoi ii spune ca nu intelege de ce a plecat Sila, Abay il consoleaza.

Narin e trista pentru ca era obisnuita cu viata simpla din Mardin si nu se poate adapta la Istanbul, Sila vine si ii spune ca si ea e suparata ca au plecat…
Boran merge sa aiba grija de porumbei, in Istanbul Emre aduce o echipa de bodyguarzi care sa pazeasca non-stop casa unde se afla Sila, Azad si Narin.
Sila se schimba din hainele traditionale in care venise, un politist ii da o bratara de urmarire ca sa fie monitorizata permanent daca va fi rapita, soseste un elicopter si Sila pleaca insotita de Emre, in timp ce Azad si Narin se plimba prin gradina.

Azad e ingrijorat din cauza ca Boran va dori sa se razbune, in Mardin Boran isi ia pistolul si cateva haine, Firuz si Kevser sunt foarte tristi, Boran isi ia ramas-bun de la ei, Kevser incepe sa planga, in cealalta camera Ayse plange si ea si se roaga ca Silei sa nu i se intample nimic rau.
Celil nu poate dormi, sta toata noaptea la masa, in mijlocul curtii, apoi pleaca…

Emre si Sila mer sa semneze actele pentru a intra in posesia mostenirii, Sila merge in biroul tatalui ei adoptiv si se asaza pe scaunul lui, Emre vine si el si o ia de mana, spunandu-i ca o iubestem dar Sila isi retrage mana si ii spune ca a venit la Istanbul pentru mostenire, nu pentru el.
Abay trece sa il ia pe Boran de acasa, intre timp tatal lui Emre il intreaba cum se simte Sila si il sfatuieste sa aiba rabdare cu ea.
Burhan si Esma afla ca Sila a sosit la Istanbul, Sila priveste o fotografie cu ea si parintii sai si plange, apoi ii suna telefonul.

Abay si Boran ajun la aeroport, Abay ii da sfaturi prietenului sau, Sila participa la sedinta firmei, ionsotita de Emre si tatal acestuia, Sila are alta viziune asupra afacerilor decat Emre, se cearta cu el si anuleaza hotararile acestuia.
Bedar vine in vizita la Kevser si afla de la Ayse ca Boran a plecat la Istanbul s-o omoare pe Sila, Firuz o intreaba daca a stiut ca Sila o sa fuga de la Boran, Bedar se jura ca nu stia nimic…
Celil merge abatut pe strada si ajunge la carciuma, intra sa bea un pahar, dar lumea din carciuma il insulta si el pleaca suparat.
Kevser o cearta pe Bedar ca nu a banuit nimic, Bedar ii raspunde ca probabil Sila a plecat la Istanbul pentru mostenire.
Boran si Abay ajung in Istanbul, unde sunt asteptati de Cihan..
Sila o suna pe Ayse, care nu poate sa-i raspunda, apoi o suna ea inapoi si ii spune ca Boran vine la Istanbul ca s-o omoare, Sila ii raspunde ca a plecat ca sa intre in posesia mostenirii si ca totul va fi bine, se va impaca cu Boran, dar Ayse ii raspunde ca datina cere peadpsa cu moartea…
Sila e disperata si ii spune lui Emre ca Boran ii va gasi sigur si ii va ucide, Azad si Narin nu spun nimic, tatal lui Emre vine s-o linisteasca pe Sila, dar ea e paralizata de spaima…

Sora lui Emre vine in vizita la Azad si Narin
Emre pleaca la firma insotit de Sila, acolo se intalnesc cu Burhan si avocatii lui, care spune ca are si el dreptul la mostenire, dar apare tatal lui Emre care ii spune acestuia sa plece, Burhan pleaca suparat.
Cihan vine la Esma si Burhan acasa si discuta cu aceasta despre Sila.
Boran ajunge la casa din Istanbul si isi aminteste ce i-a spus tatal sau.
Sila adoarme si viseaza ca se intalneste cu Boran noaptea, ii explica de ce a plecat din Mardin, ii spune ca ea il iubeste si ii e dor de el, apoi vine Azad si o trezeste, spunandu-i ca ii e frica de razbunarea lui Boran…

Sursa: blogatu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *