Home / Rezumate / Puterea destinului / PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 12

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 12

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 12 REZUMAT COMPLET

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 12 al serialului turcesc Puterea Destinului difuzat de AcasaTV in data 21 ianuarie 2015. 

Boran sta pe marginea drumului si priveste cum decoleaza avionul, nestiind ca Sila, Azad si Narin sunt inauntru.
Bedar plange incontiunuu, Celil o intreaba ce are si afla ca Sila a plecat la Istanbul, insotita d Azad si Narin.
Boran ia un buchet mare de flori pentru Sila, ajune acasa si o intreaba pe Kevser unde e sotia lui, intre timp, avionul aterizeaza in Istanbul, cei trei sunt preluati de o masina de la aeroport si dusi la o casa preatita de Emre pentru ei.
Boran ii lasa SIlei buchetul de flori in pat, Celil il suna pe Azad dar acesta nu-i raspunde, Boran o suna pe Narin dar si soora sa are telefonul inchis….
Sila incepe sa planga, gandindu-se ca Boran isi va varsa furia pe parintii sai, Celil il suna iar pe Azad care ii raspunde si ii spune ca au plecat definitiv la Istanbul, lui Celil i se face rau si lesina, scapa telefonul din mana si i se sparge, apoi Azad suna pe telefonul fix si vorbeste cu Emir, intrebandu-l ce s-a intamplat cu tatal lor.

Sila gaseste o fotografie cu ea si Emre pusa pe noptiera, o ia si o pune intr-un sertar…
Sila suna si ea pe telefonul fix, Celil nu vrea sa o lase pe Bedar sa raspunda, dar aceasta reuseste, apoi Celil ia telefonul si incearca s-o convinga pe Sila sa se intoarca.
Sila il suna pe Boran, dar acesta se spala si nu aude telefonul….
Unchiul lui Boran il sfatuieste pe Cihan ce sa faca daca vrea sa fie sef de clan in locul varului sau…
Celil se apuca sa-si faca bagajele ca sa fuga din Mardin.
Sila isi pune colierul de la Boran cand vine Emre, insotit de tatal sau, care ii spune Silei ca Burhan a depus contestatia in instanta.
Kevser si Boran o asteapta pe Sila sa se intoarca, trimit un slujitor la Celil sa il intrebe ce s-a intamplat cu Sila, Azad si Narin, apoi Boran merge sa inrijeasca calul botezat de Sila.
Tatal lui Emre pleaca de la casa, Emre vrea sa ramana sa stea cu Sila, insa aceasta ii spune sa plece si il convinge dupa multe insistente.

Sursa: blogatu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *