Seriale Turcesti

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 11

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 11 REZUMAT COMPLET

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 11 al serialului turcesc Puterea Destinului difuzat de AcasaTV in data 20 ianuarie 2015.

Boran si Sila stau in fata semineului, Boran ii pune colierul de aur la gat, o saruta pe Sila, apoi vrea sa o dezbrace, dar aceasta il respinge si incepe sa planga, Boran isi cere scuze, o saruta si pleaca.
Azad discuta cu Narin, Azad ii spune ca o iubeste foarte mult dar nu ii poate asigura o viata asa cum si-ar dori pentru ca e sarac, Sila se uita pe eam si-l vede pe Boran care statea pe o piatra si se uita in zare…
Cihan merge la Emre sa discute, ii spune ca amandoi au un obstacol comun: Boran si ca acesta trebuie eliminat.
Dimineata, Boran intra in casa si o gaseste pe Sila dormind pe canapea, o ia in brate si o duce in pat, apoi ii pregateste micul dejun, Sila insista sa manance impreuna.
Bedar, Celil si Emir ajung acasa.
Sivan Kahya incearca s-o convina pe Ayse sa se marite cu Halil, spunandu-i ca Huseyn nu are bani s-o cumpere si seful nu va accepta.
Boran si Sila se plimba prin afara orasului, Boran ii povesteste copilaria lui si ii spune de ce e atat de importanta datina pentru clan, Sila se supara si vrea sa meara acasa.

Sila ajunge acasa, se intalneste cu Ayse, care e suparata dupa discutia cu fratele sau, apoi merge in camera si se uita la medalionul sau, cand vine Azad si ii spune ca a convins-o pe Narin sa fuga impreuna in Istanbul.
Boran se intalneste cu niste oameni de afaceri, apoi merge in biroul sau, unde il gaseste pe Cihan stand in locul lui, cei doi se cearta.
Azad iiface rost de un telefon mobil lui Sila ca sa poata vorbi cu Emre si sa stabileasca cum sa plece pe ascuns.

Sila vorbeste cu Narin, cand o suna Boran si ii spune ca a luat bilete la avionul de Istanbul, Cand aude Sila izbucneste in plans…
Sila il suna pe Emre spunandu-i sa nu mai vina sa o ia din Mardan dar el insista, ii spune ca Burhan si Esma au dat-o in judecata pentru o parte din mostenire.
Bedar vine si aduce placinta, Firuz o intreaba daca are nevoie de ceva, apoi ii da niste bani, Bedar ii saruta mana sefului.

Sila gaseste intr-un sertar un album de fotografii si ia o poza cu Boran pe care o pune in geanta.
Boran merge pe camp sa-si vada caii, insotit de prietenul sau, Narin si Sila vin in vizita la Bedar apoi Emir cade de pe bicicleta si se loveste la umar, mama si sora sa il duc la doctor.
Ayse discuta cu Huseyn, in timp ce Azad vine la Sila si discuta cum sa plece fara sa fie vazuti.
Sila priveste casa, stiind ca va pleca definitiv, isi aminteste cum a pacalit-o familia ei sa vina la nunta.
Azad si Narin sunt chemati la Kevser, in timp ce Boran o cheama pe Sila sa-i arate un manz nou-nascut.
Sila pleaca din casa impreuna cu Azad si Narin, in timp ce Boran deschide camera Yezdei si ii spune lui Ayse sa ia toate lucrurile de acolo.
Sila pleaca cu bicicleta sa i-o duca inapoi lui Emir, apoi merge sa discute cu mama ei.
Boran se duce la stanca de unde s-a aruncat Yezda, isi cere iertare si ii spune ca s-a indragostit.
Bedar ii da sfaturi Silei, spunandu-i ca vrea sa fie fericita si ca o iubeste foarte mult, Sila ii spune ca nu se poate adapta la traditiile si stilul de viata din Mardan si ca trebuie sa plece de acolo, ii pune mamei sale ca o iubeste foarte mult dar a venit momentul sa plece, Bedar izbucneste in plans…
Sila pleaca de acasa cu lacrimi in ochi, e asteptata de Azad si Narin in masina, intre timp, Boran i lucrurile Yezdei pe care le stransese Ayse si le arunca de pe stanca…
Emre ii asteapta cu masina lui inafara orasului sa-i ia, Azad si Narin intra in masina, Sila se gandeste daca pa plece sau nu, dar Emre o duce in masina…

Sursa: blogatu.ro

Add comment