Seriale Turcesti

ProTV va difuza din 25 iulie un nou serial turcesc!

serialul-turcesc-iarna-razbunarii-

Serialul turcesc “Iarna razbunarii” va putea fi urmarit la Pro TV, din 25 iulie, de luni pana vineri, de la ora 18:00, aducand telespectatorilor povestea unei lectii neasteptate, in care trecutul cere dreptate.

Doi oameni de afaceri decid sa-l ucida pe partenerul lor, iar unicul martor al oribilei crime este chiar fiul victimei. Ucigasii decid ca micutul sa aiba aceeasi soarta ca tatal sau, insa cel angajat pentru a-l ucide nu poate duce la bun sfarsit misiunea si il trimite pe baiat departe de oras.

Dupa multi ani in care nu mai stie nimic de originile sale, Efe se intoarce in orasul natal si descopera ca are un frate geaman, care lucreaza la vechea companie a tatalui lor si este casatorit cu iubita sa din copilarie. Cand martorul crimei revine, ucigasii decid sa-l omoare, dar acestia il confunda cu fratele sau geaman. Efe ia identitatea fratelui sau si se infiltreaza in cercul celor care i-au distrus candva familia.

Serialul Iarna razbunarii urmareste pas cu pas dorinta de razbunare si rascumparare a lui Efe, dar si lupta pentru dragostea care i-a fost refuzata inca din copilarie. Telespectatorii sunt invitati sa urmareasca tulburatoarea poveste a serialului turcesc, de luni pana vineri, de la ora 18:00, numai la Pro TV!

 

Sursa: Protv.ro

Add comment