Seriale Turcesti

Producatorul serialului “Furtuna pe Bosfor” a dezvaluit ce se va intampla mai departe in serial!

Erkan_Sukran-Ovali

Producătorul serialului „Paramparça/Furtună pe Bosfor„, Endemol Shine – Turcia, a transmis un comunicat de presă cu privire la știrile vehiculate în ultimul timp.

Comunicatul transmis de producatorul serialului este pentru a infirma stirile aparute in presa  cum ca intre actorul principal Erkan Petekkaya si actrita Şükran Ovalı exista neintelegeri.

Conform comunicatului, actrita Şükran Ovalı care interpreteaza rolui lui Ayșe , va parasi serialul la sfarsitul sezonului, serialul urmand sa fie continuat cu inca un sezon.

„Dorim să vă comunicăm că știrile unor organe de presă, potrivit cărora, s-ar fi ivit anumite neînțelegeri între Erkan Petekkaya, actorul din rolul principal al serialului „Paramparça/Furtună pe Bosfor„ și Şükran Ovalı, partenera sa de rol, nu reflectă în niciun fel realitatea.

Personajul „Ayșe„ jucat de Şükran Ovalı, cea cu care ne face o mare plăcere să colaborăm și care a adus un mare aport serialului, avansează, așa cum am planificat, conform acordului dintre părți. În serialele care se difuzează multe sezoane, atât în țară cât și în străinătate, pentru a asigura continuitatea poveștii, cu anumiți actori sunt încheiate contracte doar pentru un sezon.

Deși colaborăm cu drag, conform contractului încheiat la început de sezon și cursului poveștii, „Ayșe„, personajul pe care Şükran Ovalı îl interpretează, va părăsi serialul la finalul sezonului.

Vă rugăm să nu dați crezare celor care încearcă să pună această situațe, planificată cu mult timp în urmă, pe seama altor motive.

Supunându-vă atenției această scurtă și importantă informație, vă comunicăm că serialul „Paramparça/Furtună pe Bosfor„, pe care îl urmăriți, de două sezoane, cu multă iubire, se va difuza și sezonul următor cu noi surprize. „

 

Multumim ViataCuAromaDeCafea pentru traducerea acestui comunicat.

Add comment