Seriale Turcesti

“Prizoniera dragostei” Sezonul 2 in curand la Happy Channel! Fanii serialului vor stabili ora de difuzare!

prizoniera dragostei

Veste excelenta pentru fanii serialului turcesc “Prizoniera dragostei”. Postul de televiziune Happy Channel a anuntat ca va difuza in curand Sezonul 2.

Fanii serialului vor stabili ora de difuzare.

Pe site-ul postului de televiune, tvhappy.ro  a fost lansat un sondaj , prin care se va stabili ora la care se vor difuza noile episoade. Exista doua variante, de la ora 19:00 sau 20:00. Intrati AICI  si votati ora la care doriti sa fie difuzat serialul.

Protagoniștii serialului Tolgahan Sayisman şi Amine Gulse alias Miss Turcia 2014 au cucerit inimile tuturor. Dacă Tolgahan joacă în filme încă din 2006, în timp ce “Prizoniera dragostei” a reprezentat pentru Amine debutul ei în actorie.

Cei doi sunt unii dintre cei mai îndrăgiți staruri din Turcia, ei fiind cunoscuți și de pe urma concursurilor de frumusețe la care au participat de-a lungul timpului.

În „Prizoniera Dragostei”, Tolgahan și Amine interpretează rolul unor tineri, a căror poveste uluitoare de dragoste trebuie să treacă peste piedicile celorlalți.

Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un afacerist de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată) și această tragedie l-a marcat definitiv. S-a căsătorit de conveniență, într-o conjunctură care ținea exclusiv de presiuni familiale. Pentru el, căsătoria e doar un parteneriat și atât.

Nur (Amine Gulse) și-a pierdut și ea mama. Frumoasa Nur trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei până când într-o zi el se îmbolnăvește, iar ea rămâne în grija unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc, iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că cei doi vor trebuie să lupte pentru povestea lor, care aparent, pare una imposibilă.

Momentele de pasiune și intrigă sunt ingredientele unei producții de succes, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

 

Add comment