Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 8 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Patria mea esti tu Episodul 8, difuzat de Kanal D in data de 22 septembrie .Patria mea esti tu  este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Colonelul Cevdet nu renunta la misiunea sa de a descoperi locul secret al armelor pentru a salva Imperiul Otoman.

Azize ajunge la corabia lui Hristo pentru a o trata pe Eftelya, la cerinta lui Tevfik, insa aici descopera locul secret al armelor cautate de sotul ei. Aceasta este surprinsa de Tevfik, care ii cere socoteala pentru ca a indraznit sa urce pe corabie si ii cere disperat sa nu spuna nimanui despre cele vazute, deorece acel armament reprezinta destinul Imperiului Otoman, cu atat mai putin sotului ei motivand ca acesta vrea sa-si distruga patria.

Pe de alta parte, Cevdet il intalneste din nou pe Pasa Esref care il indeamna sa caute in continuarea cu indarjire armele, deoarece acest lucru ar insemna sfarsitul misiunii sale si reapropierea de familia lui.

Punand cap la cap toate evenimentele, Azize realizeaza ca Tevfik a fost cel care i-a intins capcana sotului ei si merge sa ii reprozeze acestuia pentru modul marsav in care actionase impotriva camaradului sau. Confruntarea capata insa dimensiuni in momentul in care Cevdet o surprinde pe sotia lui alaturi de cel care ii devenise dusman.

Cevdet ii cere socoteala fostului sau camarad, incercand sa afle motivul pentru care i-a intins capcana, insa Azize aplaneaza conflictul de dragul sotului ei.

In vreme ce colonelul Cevdet incearca sa o determine pe Azize sa ii inteleaga deciziile si sa-l sprijine in continuare, intre cei doi intervine din nou Tevfik. Acesta o sfatuieste pe Azize sa ia o decizie radicala in privinta viitorului familiei sale si sa aleaga intre patrie si sotul ei tradator.

Nu ratati un nou episod din “Patria mea esti tu!”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment