Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 7 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Patria mea esti tu Episodul 7, difuzat de Kanal D in data de 21 septembrie .Patria mea esti tu  este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Azize este pe cale sa descopere secretul lui Tevfik si se confrunta cu furia acestuia.

Dupa ce a trecut prin clipe de groaza la gandul ca de aceasta data l-a pierdut pentru totdeauna pe Cevdet, Azize este fericita sa afle ca sotul ei traieste si il intampina cu afectiune, ascultandu-si inima. Insa bucuria ei nu dureaza prea mult deoarece isi reaminteste de posibila aventura a acestuia cu Eftelya si totul se spulbera.

Azize nu intelege ce se petrece si crede ca sotul ei este alt om decat cel pe care ea il stia. Colonelul Cevdet se intalneste cu Esref Pasa caruia ii ofera o scrisoare in care ii dezvaluie lui Azize ce presupune noua lui misiune, rugandu-l pe Esref sa ii inmaneze acel mesaj sotiei lui daca i se va intampla ceva rau. Pasa nu vede cu ochi buni gestul colonelului si ii spune ca a facut deja doua mari greseli – ca s-a reunit cu familia lui si ca nu i-a ascultat ordinul de a-l omora pe haiducul Hasan si ca la a treia greseala s-ar putea sa fie nevoit sa-l omoare.

Decizia luata de Cevdet de a ajunge cu orice pret la armele mult cautate il va pune in dificultate atat pe el cat si pe Tevfik, cel care unelteste in spatele lui. Amandoi sunt sub securea mortii.

Pe de alta parte, Tevfik intelege ca Eftelya ii va incurca planurile si in consecinta ia masuri drastice impotriva femeii, pe care o ameninta cu moartea, obligand-o sa-i pastreze marele secret al armelor.

In vreme ce colonelul Cevdet este pe cale sa afle secretul fostului sau camarad, Azize este chemata de Tevfik pentru a o trata pe Eftelya si astfel,  ajunge chiar ea in locul in care erau ascunse armele. Socata de aparitia lazilor cu armament, Azize incearca sa gaseasca o explicatie, insa este surprinsa de Tevfik, care isi dezlantuie furia asupra femeii pe care pana nu demult sustinea ca o iubeste mai presus de orice. Ingrozit de gandul ca secretul lui a fost deconspirat, colonelul recurge la un gest extrem…

Nu ratati azi, de la 20.00, la Kanal D, un nou episod din “Patria mea esti tu!”

 

Add comment