Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 6 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Patria mea esti tu Episodul 6, difuzat de Kanal D in data de 20 septembrie .Patria mea esti tu  este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Azize este din ce in ce mai ingrijorata de soarta sotului ei, dupa ce Eftelya a avertizat-o ca acestuia i s-a intins o capcana.

Azize isi face griji pentru Ali Kemal, fiul ei, care a plecat fara sa-si ia ramas bun si, in acelasi timp, ea cauta sa o indeparteze pe Yildiz, fiica cea mare, de Leon, fiul comandantului grec Vasili. Azize hotaraste sa-si marite fiica iar pretendentul tinerei va fi o surpriza pentru toata lumea. İn vreme ce comandantul Cevdet este in misiune, tensiunea din conac ajunge la cote maxime.

Cevdet se confrunta cu moartea atunci cand “cade” in capcana lui Tevfik si, din dorinta de a afla cine se afla in spatele “actiunii” ii face o “oferta” de nerefuzat lui Hasan Olmez, “Nemuritorul”. Actiunile lui Hasan “Nemuritorul” il vor pune la “colt” pe Tevfik.

Cevdet face o mare greseala care il va deconspira si, cu toate ca stie ce urmeaza sa i se intample daca adevarul, in ceea ce-l priveste, va iesi la iveala, el risca totul pentru Patria sa.

Cand Azize primeste de la Leon, fiul comandantului Vasili, talismanul sotului ei, este devastata. Faptul ca Cevdet nu se intoarce din misiune va indurera profund intreaga familie.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Patria mea esti tu”, la Kanal D! 

Sursa: Kanal D

Add comment