Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 4 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 4 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Patria mea esti tu Episodul 4, difuzat de Kanal D in data de 18 septembrie .Patria mea esti tu  este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

İncendiul provocat in casa familiei “tradatorului” Cevdet va schimba viata lui Azize si a familiei sale.

In ciuda eforturilor sustinute ale lui Azize de a face fata greutatilor cu care se confrunta,  familia ei este pe cale a se destrama. Cevdet trebuie sa ia o decizie in privinta fiicei Hilal si a mamei sale Hasibe pentru ca acestea sa ramana alaturi de el. Azize, impreuna cu familia,  urmeaza sa locuiasca in conacul comandantului grec, superiorul sotului sau, iar aceasta “mutare” nu este vazuta prea bine de sustinatorii lui Cevdet.

Pentru ca are misiunea de a gasi armele disparute, Cevdet are o intalnire cu Efelya, cea despre care auzise ca ar fi implicata in aceasta poveste.

Sotia lui Cevdet isi surprinde sotul iesind din casa Efelyei si crede ca cei doi au o relatie, dar nici prin cap nu-i trece ca nimic nu este asa cum pare si ca, de fapt, sotul ei nu face decat sa isi serveasca Patria.

Tevfik afla ca Cevdet cauta armele “disparute”, motiv pentru care ii va pune viata in pericol.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, momente pline de suspans, urmarind un nou episod din “Patria mea esti tu”, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *