Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 34 Rezumat

Azize si Cevdet se intalnesc pentru a pune la cale detaliile plecarii din Izmir, iar fericirea care o cuprinde pe femeie este uriasa.

Lui Azize nu-i vine sa creada ca totul va reveni la normal, iar cosmarul trait atatia ani va lua sfarsit. Cevdet ii cere lui Azize sa paraseasca orasul, urmand ca dupa misiunea acestuia la comandament, si el sa se alature familiei. Cu “inima stransa” dar increzatoare in vorbele barbatului iubit, Azize consimte sa faca intocmai, nu inainte de a-i cere lui Cevdet sa ii promita ca se vor reintalni.

Niciun moment de pana acum nu a fost atat de greu pentru Cevdet, asa cum se anunta a fi acesta, care va fi si cel din urma … . Ofiterul turc pregateste un atac de proportii impotriva liderilor armatei grecesti, menit sa le produca cele mai mari pierderi de pana acum.

Nimic nu-l poate face pe Cevdet sa renunte la promisiunea facuta, in urma cu multi ani, Pasei Esref, aceea de a-si salva tara si de a-si duce indatoririle, la bun sfarsit. Cevdet are de indeplinit o ultima misiune si, fara sa stea pe ganduri, porneste ofensiva impotriva dusmanului.

Nici tradatorul Tevfik nu va ramane “nerasplatit” de catre prietenului lui de sange, Cevdet. İn goana lui pentru “putere”, Tevfik va face un pas gresit, catastrofal, care ii va aduce sfarsitul.

Dupa ce l-au pierdut pe Vasili, Veronika si Leon sunt nevoiti sa paraseasca Izmirul si sa se intoarca acasa. Acum, ca si-a regasit fiul pe care il credea mort, pe Ali Kemal, Veronika nadajduieste ca acesta sa i se alature si sa-si insoteasca familia in locul natal. Ali Kemal, bulversat peste masura de ultimele evenimente petrecute in viata lui, nu stie ce decizie sa ia: sa ramana alaturi de Azize, femeia care l-a crescut, sau sa plece impreuna cu adevarata lui familie. İndragostita de Ali Kemal, Yildiz va fi cea care il impiedica pe acesta sa faca un gest necugetat.

Si pentru Leon plecarea din Izmir este incarcata de tristete. Pe de o parte, el se intoarce acasa fara tatal sau, iar pe de alta parte, el trebuie sa se desparta de Hilal, fata care i-a “furat” inima. Leon nadajduieste ca iubita lui sa i se alature si sa plece impreuna din orasul care le-a adus atat de multa suferinta.

Cat de departe va merge Cevdet pentru a-si salva tara si familia? Vor reusi oare Azize si Cevdet sa fie din nou impreuna? Nu ratati astazi, de la 20:00, finalul productiei “Patria mea esti tu!”, un episod care se anunta a fi unul surprinzator si emotionant.

Sursa: Kanal D

Add comment