Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 30 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 30 Rezumat

Dupa ce a aflat adevarul despre fostul ei sot, Azize rasufla usurata si dragostea isi face loc in inimile celor doi, care se iubesc mai mult ca niciodata!

Leon este cautat de toata lumea, insa Hilal pare sa stie unde s-a ascuns tanarul. Azize incearca sa afle adevarul de la fiica ei, insa ce va afla o va tulbura enorm.

Povestea de dragoste intre Hilal si Leon este pe cale sa fie aflata de toata lumea; pana si mama tanarului care se afla internata in spitalul unde fata lucreaza suspecteaza ca ceva nu este in regula. Femeia o intreaba repetat pe Hilal daca ea a fost cea care l-a ajutat pe barbat sa fuga.

Salih, copilul care a scapat din terbilul masacru, se afla in spital, sub strica supraveghere a medicilor, insa viata ii este in pericol cand un vizitator neasteptat isi face aparitia in camera baiatului. Acesta cere insistent sa fie lasat in rezerva copilului.

Vizita inopinata a lui Leon o face pe Hilal sa isi iasa din minti, fata reprosandu-i iubitului ei ca a fost tradata. In tot acest timp, tanarul ii declara ca actiunile nesabuite pe care le-a intreprins au fost spre binele ei…

Tevfik atenteaza la viata lui Salih, iar in momentul in care indreapta arma spre micut, un glonte ce ii este destinat maiorului, impiedica marea tragedie. Imediat, barbatul este incoltit, iar intalnirea cu Azize il debusoleaza pe acesta.

Nu ratati un nou episod al serialului “Patria mea esti tu!”, difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! Incepand de maine, de la ora 20:00, telespectatorii pot urmari un nou serial de exceptie, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00. Odata cu aceste modificari, de saptamana viitoare, serialul “Patria mea esti tu!” va putea fi urmarit luni si marti, de la ora 20:00.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *