Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 28 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 28 Rezumat

Leon este cautat de catre armata greceasca dupa ce a “evadat” din inchisoare.

De dragul sotiei sale, comandantul Vasili este cel care se face vinovat de evadarea fiului sau, insa nu a facut acest lucru fara sa-i fi impus conditii. Stiind cat de indragostit este Leon de Hilal, Vasili i-a cerut fiului sau sa se infiltreze printre Junii turci, grup din care face parte si tanara si sa ofere informatii armatei grecesti. İn caz contrar, Hilal va fi ucisa.

Yildiz este foarte fericita deoarece Ali Kemal a recunoscut ca o iubeste. İntre cei doi frati vitregi incepe o frumoasa poveste de dragoste.

Cevdet este implicat intr-o noua misiune, de data aceasta, la solicitarea comandantului Vasili. Cevdet trebuie sa “scape” de nomazii care si-au facut tabara la poalele muntelui.

Pentru Cevdet este foarte greu sa duca la indeplinire un astfel de ordin, intrucat oamenii sunt compatriotii lui. In vreme ce Cevdet cauta o solutie pentru a opri actiunea declansata de armata greceasca, Vasili si Hamilton provoaca masacru in tabara de nomazi.

Aflata in misiune pentru a le oferi ajutorul celor bolnavi, Azize abia scapa cu viata din ploaia de gloante care se abate asupra nomazilor. Cevdet afla de actiunea lui Vasili si jura razbunare.

Conjunctura face ca Cevdet sa fie surprins de Stavros, dusmanul declarat al acestuia. Stavros este fericit peste masura ca a descoperit tradatorul si hotaraste sa il ucida pe Cevdet.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *