Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 27 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 27 Rezumat

Aflat in inchisoare, Leon asteapta sa isi ispaseasca pedeapsa.

Tatal sau, comandantul Vasili, la insistentele sotiei sale si ale lui Cevdet, ii ofera tanarului sansa de a-si indrepta greseala si ii face o propunere. Daca Leon accepta propunerea venita din partea tatalui sau, el va fi absolvit de pedeapsa care il asteapta.

Hilal sufera cumplit pentru situatia in care se afla Leon si incearca disperata sa-l ajute. Cei doi indragostiti sunt mai uniti ca niciodata. Veronika, ingrozita ca isi va pierde si cel de-al doilea fiu, recurge la un gest extrem.

La ordinul lui Cevdet, Azize este rapita. Fosta sotie a comandantului trebuie sa indeplineasca o noua misiune. Tevfik il infrunta pe Cevdet, banuind ca acesta se face vinovat de rapirea asistentei, insa cel din urma reuseste sa isi “linisteasca” prietenul.

Cevdet primeste vestea mult asteptata. Misiunea lui urmeaza a lua sfarsit si, in scurt timp, el va putea sa isi stranga familia in brate, sa spuna adevarul. Pentru patriotul Cevdet nu exista bucurie mai mare decat faptul ca acest cosmar, prin care a trebuit sa treaca ani de-a randul, el si familia sa, se va termina.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *