Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 26 Rezumat

Azize descopera adevarata fata a sotului ei, Tevfik, si realizeaza ca Cevdet a avut dreptate in ceea ce-l priveste pe acesta insa, este tardiv.

Conjunctura face ca fostii soti, Azize si Cevdet sa se reintalneasca iar barbatul, mai indragostit ca niciodata de cea care i-a fost consoarta ani la randul, ii va cere acesteia un lucru neobisnuit. Cu lacrimi in ochi, Azize promite sa respecte dorinta lui Cevdet.

Colonelul Tevfik este avansat in grad, iar la receptia oraganizata de acesta, Cevdet si Azize au parte de un soc. Un detaliu important, care ii scapa lui Tevfik, ii va face pe cei doi sa realizeze ca acesta este cel care a atentat la viata lui Cevdet, in Salonic, in urma cu 7 ani.

Leon hotaraste sa plece din oras, departe de familie si de iubita, iar Hilal, realizand ca aceasta este singura varianta pentru ca iubitul ei sa ramana in viata, se ofera sa il ajute.

Veronika, mama sublocotenentului, nu poate concepe faptul ca fiul ei, daca va fi gasit de armata greaca, va fi executat pentru tradare si ii cere disperata ajutorul sotului ei, Vasili.

Yildiz nu se impaca deloc cu ideea ca Leon o iubeste pe Hilal si nu rateaza niciun moment pentru a o persecuta pe sora ei.

Sursa: Kanal D

Add comment