Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 22 Rezumat

İn vreme ce Azize si Tevfik stabilesc detaliile casatoriei, Cevdet face cercetari pentru a afla cine a schimbat “ordinul” Pasei Esref, iar banuielile acestuia duc catre “bunul sau prieten” din copilarie.

Pentru bunul mers al misiunii pe care o are, Cevdet trebuie sa gaseasca dovezi care sa-l incrimineze pe Tevfik, insa lucrurile sunt destul de complicate.

In sufletul lui, Cevdet isi doreste ca Azize, femeia pe care o iubeste nespus, sa nu cedeze in fata lui Tevfik, iar cei doi sa nu se casatoreasca. İn plus, niciunul dintre copiii cuplului Cevdet-Azize nu vad cu ochi buni uniunea dintre mama si “unchiul” lor. İntre Cevdet si Tevfik are loc o intalnire spectaculoasa.

Azize incearca, pentru ultima data, sa afle ce simte fostul sot pentru ea. Desi isi doreste cu disperare sa fie alaturi de femeia iubita si de copiii lor, Cevdet este nevoit sa “renunte” la familia lui, pentru siguranta acestora, lucru pe care fosta sotie nu-l stie. Cevdet este devastat de hotararea lui Azize.

Leon incearca sa-i risipeasca temerile lui Hilal, legate de cununia care trebuie sa aiba loc intre el si Yildiz, asigurand-o pe aceasta ca este vorba de o neintelegere. Yildiz este fericita la gandul ca, foarte curand, ea va deveni sotia sublocotenentului grec insa, spre surprinderea ei, tatal nu incuvinteaza aceasta relatie.

Nu ratati azi un nou episod din “Patria mea esti tu!”, de la 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment