Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 21 Rezumat

Azize nu vrea sa ii spuna lui Cevdet ca este insarcinata, cu toate ca Hasibe, mama acestuia insista ca fiul ei sa afle minunata veste.

Vestea mortii Pasei Esref il socheaza pe Cevdet care nu intelege cum s-a putut intampla acest lucru. İn taina, Cevdet isi ia ramas bun de la prietenul si compatriotul sau.

Cevdet nu banuieste ca cel care l-a ucis este Tevfik, “prietenul” sau. Numai ca Esref, luand in calcul si faptul ca ar putea muri pe campul de lupta, ii preda “stafeta” lui Cevdet, fapt stiut de amandoi.

Vicleanul Tevfik afla ca Cevdet este un patriot si nu un tradator, fapt care il bulverseaza complet. Tevfik intoarce totul in favoarea scopurilor lui si astfel ii “distruge” dreptul la fericire lui Cevdet.

Mai mult decat atat, din cauza “jocurilor” pe care le face Tevfik, Azize “rateaza” momentul adevarului despre Cevdet, fapt care s-ar fi intamplat daca biletul lasat, cu “limba de moarte”, de Pasa Esref, ar fi ajuns in mainile acesteia, asa cum ar fi trebuit.

Hilal si Leon sunt din ce in ce mai indragostiti. Leon afla cu stupoare ca urmeaza a se casatori cu Yildiz, conform aranjamentelor parintilor lui. Hilal este devastata!

Sursa: Kanal D

Add comment