Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 20 Rezumat

Cevdet se afla intr-o situatie fara iesire. Dupa ce Hilal l-a impuscat pe Leon, fiul comandantului Vasili, pentru a-i salva viata lui Ali Kemal, Cevdet cauta sa isi salveze, inca o data, fiica de la moarte, pedeapsa care o asteapta pentru fapta ei.

Fiul lui Vasili este adus in stare grava la spital si nimeni nu ii da prea multe sanse de supravietuire.

Cevdet incearca sa “musamalizeze” adevarul, insa nu stie ce se va intampla daca Leon supravietuieste. Cevdet si Azize fac front comun pentru a-si proteja copiii.

Hilal sufera cumplit pentru starea in care este Leon si este hotarata ca daca acesta va muri sa se predea grecilor pentru a-si ispasi pedeapsa.

Veronika este devastata cand afla ca viata fiului ei atarna de “un fir de ata” si cauta sa reziste in fata acestei grele incercari. Dupa “pierderea” lui Dimitri, fiul cel mare, Veronika nu poate concepe moartea lui Leon.

Printr-o intamplare, Veronika gaseste o scrisoare de dragoste scrisa de fiul ei si banuieste ca aceasta ii este adresata lui Yildiz. Din acel moment, Veronika consimte tacit ca Leon sa se casatoreasca cu fiica cea mare a lui Cevdet. Nici Veronika si nici Yildiz nu banuiesc ca Leon este indragostit iremediabil de Hilal, mezina familiei lui Cevdet.

Vicleanul Tevfik inainteaza cu pasi siguri spre reusita, scopurile sale fiind neschimbate: dorinta de a-si vinde tara si “ambitia” de a se casatori cu Azize, fosta nevasta a lui Cevdet.

Sursa: Kanal D

Add comment