Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 2 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 2 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Patria mea esti tu Episodul 2, difuzat de Kanal D in data de 14 septembrie .Patria mea esti tu  este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Au trecut sapte ani de cand Azize a aflat vestea ca sotul ei iubit, comandantul Cevdet a murit pe campul de lupta, in Salonic. Azize isi creste cu greu copiii, situatia financiara fiind destul de precara pentru intreaga familie insa, chiar si asa, femeia este o luptatoare

In inima ei, Azize simte ca sotul ei drag traieste si continua sa spere ca acesta va reapare in viata ei si a copiilor lor.

Ali Kemal, fiul comandantului Cevdet cu Azize, este implicat intr-o altercatie, chiar in momentul in care armata greaca ajunge in Izmir, acolo unde Azize s-a mutat cu copiii, fugind  din calea razboiului. Azize traieste un cosmar cand afla ca fiul ei va fi executat si incearca sa isi salveze copilul de la moarte. Ea ramane incremenita cand vede ca cel care trebuie sa ii ucida baiatul este nimeni altul decat sotul ei, Cevdet.

Tevfik, prietenul de sange din copilarie al lui Cervet, care a ajuns intre timp, comandantul trupelor armate din Izmir, este socat cand afla ca acesta traieste. Dar, si mai puternic este socul cand constata ca prietenul lui a “trecut” de partea inamicului, a grecilor. Daca pana acum viata a fost nemiloasa cu Cevdet, iata ca “reintalnirea” cu familia lui, pe care o credea moarta, il bulverseaza complet.

Cevdet are cea mai grea sarcina, aceea de a-i convinge pe toti, mai ales pe cei din familie, ca a trecut in “tabara” inamica.

Cevdet, devenit colonelul in armata greaca, are o sarcina foarte grea: el trebuie sa “isi tradeze patria”. Astfel,  Cevdet devine „tradator” pentru tara lui, din dorinta de a schimba cursul razboiului.

Nu ratati un nou episod din “Patria mea esti tu”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *