Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 18 Rezumat

Cevdet a castigat inca o “batalie” extrem de importanta in fata grecilor.

Odata cu “prinderea si uciderea” Pasei Esref, Cevdet nu numai ca a fost repus in functie, ba chiar a fost provomat, el devenind general al armatei grecesti. Astfel, Cevdet poate gestiona mai bine misiunea pe care o are de indeplinit pentru tara sa.

Yildiz isi infrunta mama si sora atunci cand vine vorba de tatal ei, considerandu-si parintele nedreptatit de acestea. Yildiz nu numai ca “aproba uniforma” pe care o imbraca tatal ei si, implicit faptul ca acesta respecta ordinele primite de la superiori, dar isi doreste cu ardoare ca intreaga familie sa ii fie alaturi acestuia, in loc sa il “sacrifice” cu fiecare ocazie.

Tevfik intra in panica cand afla ca Eftelya traieste si, fara sa stea pe ganduri, hotaraste sa o omoare. Eftelya care a scapat cu viata ca prin minune, dupa ce s-a aruncat in gol de pe o stanca, de teama sa nu fie omorata de Tevfik, incearca acum sa ajunga la Cevdet pentru a-i spune adevarul despre „prietenul” acestuia.

Veronika, sotia lui Vasili, spera necontenit sa isi gaseasca fiul, cel pe care il credea mort. Chiar daca are certitudinea ca Ali Kemal, baiatul lui, este fiul „pierdut” al comandantului Vasili si al Veronikai, Cevdet prefera tainuiasca acest lucru. In schimb, Ali Kemal planuieste sa isi ucida tatal, pe Cevdet.

Azize este hotarata sa se casatoreasca cu Tevfik insa Cevdet are un plan bine pus la punct menit sa il scoata definitiv pe „prietenul” sau din viata fostei sale sotii.
Cevdet afla cu stupoare ca in oras va avea loc un atac terorist. Vietile tuturor sunt in pericol.

Sursa: Kanal D

Add comment