Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 17 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 17 Rezumat

Odata cu “capturarea” Pasei Esref, suspiciunile ce planau asupra lui Cevdet se mai risipesc. Totusi, superiorii greci cauta sa se asigure ca acesta le este loial. Tocmai de aceea ii vor cere lui Cevdet sa il ucida pe “banditul” Esref.
Cevdet este in cumpana. El trebuie sa dovedeasca ca este loial armatei grecesti si, in acelasi timp, este nevoit sa salveze viata Pasei, in caz contrar, compatriotul sau ameninta ca il va demasca.
Azize abia mai face fata evenimentelor care se succed in viata ei. Devastata de tot ce s-a intamplat in ultimii ani in viata ei, la care Cevdet a avut o “contributie” importanta, Azize nici nu mai vrea sa auda de fostul sot. Cevdet sufera nespus dupa Azize. Suferinta acestuia este amplificata si de faptul ca Hasibe, mama lui, il considera un tradator, iar copiii sai il urasc.
Veronika, sotia lui Vasili, afla de la Esref ca fiul ei, Dimitri, cel despre care credea ca a fost ucis in urma cu douazeci de ani, traieste. Despre acest lucru afla si Cevdet si doar el va putea face lumina in acest caz. Asta pentru ca, in urma cu douazeci de ani, Cevdet a adus in familie un bebelus pe care l-a salvat dintr-un sat incendiat. Acum, copilul a crescut si traieste in familia lui Cevdet ca fiind fiul acestuia. Cevdet realizeaza ca Dimitri este Ali Kemal, insa este hotarat ca, pentru moment, sa pastreze secretul.
Yildiz afla ca Hilal a fost la balul grecesc impreuna cu Leon si ii cere socoteala. Hilal incearca sa se disculpe, insa ce urmeaza sa i se intample ii va da planurile peste cap.
Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *