Home / Rezumate / Patria mea esti tu / Patria mea esti tu Episodul 16 Rezumat

Patria mea esti tu Episodul 16 Rezumat

Yildiz, Ali Kemal si Hilal nu vad deloc cu ochi buni decizia mamei lor de a se casatori cu Tevfik si incearca sa impiedice acest lucru. İn zadar insa, Azise este hotarata ca, prin aceasta casatorie sa il faca pe Cevdet sa sufere. Numai ca planul lui Azize este dat peste cap, cand nici nu se astepta.

Vicleanul Tevfik continua sa isi atinga scopurile folosindu-se de toti cei din jurul sau. Mai grav este ca Azize nu realizeaza ce greseala urmeaza sa faca, acordandu-i incredere lui Tevfik. Cevdet nu accepta, sub nicio forma, ca familia lui sa fie in grija lui Tevfik.

Datorita evenimentelor neplacute petrecute in timpul vizitei Prim-ministrului adjunct grec, comandantilor Cevdet si Vasili le sunt retrase functiile pe care le detin. De data aceasta, Vasili isi va sustine “camaradul”, pe Cevdet, care urmeaza a fi trimis in tabara de prizonieri.

Aflat dupa gratii, Cevdet afla ca printre rasculatii care au desfacut steagul turcesc, la sosirea prim-ministrului adjunct grec, se afla si Hilal, fiica lui cea mica. Cevdet sufera nespus ca nu isi poate ajuta copila. Pentru a-si salva familia din dezastrul in care se afla, dar si pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea pentru tara, Cevdet trebuie sa scape din inchisoare.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *